Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

canım acıkınca havuç,salatalık ve çok meyve istersen yeşil elma yiyebilirsin diye biliyorum ben

bende bu sabah başladımm bu diyete bozmicam inşallah sonuçları yazarım gelin birlikte yapalıım

bnde arada bır elma yıyorum bu gun 5. gunum :)
1 hafta yaptıktan sonra 3 gunluk bı şok dıyet yapmayı dusunuyorum ıstersenız paylasırım sızlede :)
3 gunun ardından yıne 1 hafta bunu yapmak nıyetındeyım kısmetse :)

ve eveeet beraber yapalım oyle olunca daha bı şevke gelıyo ınsan :)

ben suanda lahana diyeti yapıyorum.bugun 5.günüm.geçen yılda yapmıştım.onu yaparken çok dikkat etmemiştim 3 kere kaçamak yaptım.65 ten 61 e düşmüştüm.şimdi yaptığımda hiç kaçamak yapmadım.ama istediğim kiloyu veremedim galiba.pazar günü tartılıcam bakalım ne olacak.bu diyetten sonra 15 günlük muzaffer kuşhan akdeniz diyetine başlıcam.ben calışıyorum.çalıştığım yerede haşlanmış yumurta götürmem zor.kokar yani.

lahana dıyetını bı kac ay once bende yapmıstım ve fena halde pısman oldum :/ hatta 5. gunumde bırakmıstım.. evet kılo verdırıyor ama muthıs ÖTESİ bı irade lazım :/ ve bıttıgı gunden ıtıbaren yaklasık 5 6 gun bırının buz dolabını kıtlemesı lazım :)) cunku ben verdıgım kıloyo 3 4 gunde gerı aldım cunku herseyı ozlemıstım :))

ne dıyeyım ınsaALLAH senın ıstedıgın gıbı olur :)

bu arada kızlar bu gun 6. gunum ve bu gun yaklasık 4 parca kdr cıkolata yıyerek max kacamak yaptım ıtıraf edıyorum :/ ylnız bekledıgım gıbı bı kılo kaybı olmadı :/ uzun zmndr cesıtlı dıyetler yaptıgım ıcınmıdır acaba :/

3 haftadr karaty diyeti yapıyorum ve yaklaşık 2,5 kilo verdım saglıklı bır şekılde halada devm edıyorum.Size sorum gerçekten 2 haftada 8 yada 10 kılo verilebilinirmi ve veren varmı?

Merhaba buraya uzun zamandir yazan olmamis.ben bugun bu diyete basladim dogumdan sonra baya bi fazlaligimi dukanla ardindanda elma diyetiyle verdim.57 ye kadar dustum ama son birkac haftadir bebegim hasta ve duzensiz yemekten 62.6 ya cikmisim.gorunce sok oldum.ben oncelikle 2 hafta yapacagim sonrasiba bakariz.her sabah tartilip kilo bildirimi yapacagim ki benden sonra okuyanlara faydam olsun.

Bu sabah ac karnina 62.4 ciktim 200 gr.gitmis.zaten cok hizli vermek istemiyorum 1 ayda 6 kilo versem yeter.oglen simiti tek yiyemedim salam kasarla yedim insallah cok bisey farketmez.aksam izgara tavuk gogus ve salata yiyecegim yarin yine yazacagim...

Uff yemekte sikinti yok cok cok az yedim ama cnm cooook tatli istedi meyve yedim.oyle boyle degil cok yedim ya 2 portakal 2 mandalina cok pismanim yarin tartiya yansirsa hic bir sey yemeyecegim((;

elma dıyetıyle nekadar zamanda kaç kılo verdın arkadaşım

elma dıyetıyle nekadar zamanda kaç kılo verdın arkadaşım

Ben hamileyken 17 kilo aldim doguma 77ile girdim eve dondugumde 66ydim.dukanla 6 haftada 59 oldum sonra uzun bi sure hic bsy yapmadim 60 falanken elma diyeti yaptim ilk kolay geldi ama bir hafta sonra baydi esimle aksam yemegi falan yiyemiyordum hic 56 57 lere dustum biraktim ama cok hizli ve fazlasiyla geri aldim(( simdi sakin gitmeye karar verdim:)) yani ozetle 10 gunde 3 kilo gibi bsy verdim elma diyetiyle:))

Bu sabah ac karnina 61.6 ciktim.2 gunde 1 kilo gitmis gorunuyor:)dun nutella ve tatli krizimi portakalla gecistirdim insallah bu gece olmaz ole bisiy.olursa da sade kahve icecegim.bugun aksam yemeginde degisiklik yapip izgara tavuk salata yicem.cok bisey farkedecegini sanmiyorum.

Bugunun bir muhasebesini yapmam gerekirse zor gecmedi tum listeye aynen uydum yalniz aksam yemeginde yarim dilim ekmek yedim o kadar.3.gunde bitti listenin disina hic cikmadim yalnizca kabizlik basladi o yuzden yarin sabah ac karnina 2 kuru kayisi yiyip ustune su icicem:) burasi da bnm diyet gunlugum oldu keske bnmle birlikte yapan birileri daha olsa.

ilk hafta bol kaçamak yaparak 2.300 gram verdim, hatta son gün kebap bile yedim ama bu hafta daha dikkatli olacağım.. 59.3 ile başladım bugün 2. günüm hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…