-
- Konu Sahibi theuglygoddess
- #1.061
bu diyette meyve yok mu hiç meyve yemicez mi bilgisi olan varsa lütfen yazsın
canım acıkınca havuç,salatalık ve çok meyve istersen yeşil elma yiyebilirsin diye biliyorum ben
bende bu sabah başladımm bu diyete bozmicam inşallah sonuçları yazarım gelin birlikte yapalıım
ben suanda lahana diyeti yapıyorum.bugun 5.günüm.geçen yılda yapmıştım.onu yaparken çok dikkat etmemiştim 3 kere kaçamak yaptım.65 ten 61 e düşmüştüm.şimdi yaptığımda hiç kaçamak yapmadım.ama istediğim kiloyu veremedim galiba.pazar günü tartılıcam bakalım ne olacak.bu diyetten sonra 15 günlük muzaffer kuşhan akdeniz diyetine başlıcam.ben calışıyorum.çalıştığım yerede haşlanmış yumurta götürmem zor.kokar yani.
elma dıyetıyle nekadar zamanda kaç kılo verdın arkadaşımMerhaba buraya uzun zamandir yazan olmamis.ben bugun bu diyete basladim dogumdan sonra baya bi fazlaligimi dukanla ardindanda elma diyetiyle verdim.57 ye kadar dustum ama son birkac haftadir bebegim hasta ve duzensiz yemekten 62.6 ya cikmisim.gorunce sok oldum.ben oncelikle 2 hafta yapacagim sonrasiba bakariz.her sabah tartilip kilo bildirimi yapacagim ki benden sonra okuyanlara faydam olsun.
elma dıyetıyle nekadar zamanda kaç kılo verdın arkadaşım