Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

bende bu diyeti yapmak istiyorum kepek ekmeğim yok yarın alıp perşembe günü başlamayı düşünüyorum inşallah yapabilirim

he he 3. günü de hiç kaçamaksız atlatmış bulunuyorum. bu sabah tartıldığımda 74.9 çıktım yanii 2 günde 1 kg 300 gr gitti bile. :)) işe yarıcak galiba.

Son düzenleme:
he he 3. günü de hiç kaçamaksız atlatmış bulunuyorum. bu sabah tartıldığımda 74.9 çıktım yanii 2 günde 1 kg 300 gr gitti bile. :)) işe yarıcak galiba.

uuu hakıkaten cok ıyı vermıssın :)
bız malesef bol kacamaklı bı hafta yasadık kuzenle :/
ılk hafta onlardaydık hemen her gun kacamagımız vardı mısafırler olunca hazırlıkta yapılıyo eh bızde dayanamadık yedık malesef :/
sagolsun halamda mutfaga 2 kısılık tabak hazırlayıp bıraktıgından garıbım aclıktan olucez sandı motıvasyonumuzu gorunce fekat aynen dustuk bızde oltasına

bakalım bu gun bıze geldık sımdı kuzenle yarın ıns yenıden baslıyoruz :)

hıı bu arada bol kacamaga ragmen spor ve yuruyus sayesınde gozle gorulur kıloların gıttıgını farkettık kzlar :)

tabı bunda bıberıye yagının etkısıde vardır herhal :))

Bende başladım bakalım bugün birinci gün çok açıktır ama ben dilerim hep böyle geçmez günlerim maydanoz suyu iciyorum aynı zamanda. Mekikte çekmeye başladım aslında bayrama kadar 3 kilometrem yeter bana

formu takipeden varmı bilmiyorum ama herkeze günaydın.Bikaç gündür takip ediyodum ama kimse kalmamış yine,2kardeş vardı yeni başlayan onlarda yok.Hadi arkadaşlar gelin birlikte halledelim bu fazlalıkları,listeden anlayan varsa listeyi yapsın listeyi,ben 71 ile başlıyrun diyete,hadi kızlarrr toplanalım birbirimize şevk vermeden gitmiyor bu kilolar

Off ya gitti benim diyet :43 regl oldum cunku. Misafirlerim de geldi o ara. Ee tabi canım da tatlı isteyince olmadı iste. Neyse Pazartesi yeniden başlıcam bakalım. Neyse ki kacamaklara rağmen yine de ilk tartildigim kiloya gelmemisim.

kızlarr aylar öncesınde ben bu dıyetı yapmıstım ama nefsıme yenılıp yarıda bırakmıstım ve 1 haftada 2 kılodan fazla verdıgımı bılıyorum dıyete başlarken özellıkle regl dönemını düşünüpte başlamak motıvasyon acısından cok cok önemlı...(resmen aşeriyorum ) 1,5 ay sonra nasipse düğünüm var ve torunlarımla resımlerıme bakarken pişman olmak ıstemıyorum.....suan 79 kıloyum....listemı cıkardım ve yarın sabah itibarıyle baslıyorum.benımle bırlıkte başlamak isteyenler varsa buyursunlar destek olalım bırbırımızee

teşekkurler vuslat baslayalım bu sabah itibarıyla ben kahvaltımı yaptım yagsız peynır 1 dilim tam tahıllı ekmek ve öğlende yıyecegım 2 yumurtanın 1 tanesını şekersız kahveyle bırlıkte yedım.sabah ilk işim 2 bardak ılık su içmek oldu.özellık sindirim için çok önemlı bu.gelişmeleri yazmaya devam edıcemm

iki gündür iş güç koşuşturmaktan int.te giremedim.diyete aynen uyuyorum şimdilik bi problem yok.hadi bakalım 1. haftanın sonunda ne kadar vemiş olacağız.70 i görmeyi hedefliyorum ama spor yapamıyorum(yapmıyorum)takipteyim.

merhabalar .diyete devam ama bugün ufak tefek kaçamaklar yaptım.komşuya hoşgeldine gittik eeee hazırlanmış kadın hepsini yemesemde biraz diyetin dışına çıktım.ama yarın bunu telafi edicem inş.

2 gun önce reglı oldum..oyuzden de kılomu suan bılemıyorum nedir ne değildir dıye ama aşırı şişim onu bılıyorum bayrama kadar devam bu sekılde sonrasında bakalım nasıl devam edıcek merakla beklıyorum bendeee

Ben de bayramdan sonra yeniden başlıyorum. İlk denememde güzel gitmişti ama regl olunca bozuldu herşey. Bayramda da malum tam olarak uyamıcam ziyaretler falan filan derken. Bayramdan sonra 2 gün pirinç lapası diyeti, ardından da buna başlıcam. İnş. gidicek kilolar.

neyse tabi buralar boş şimdi yaz hafiften başgösterdiğinde :13:dolar..

ben bugün yani enazından şimdiye kadar hiç kaçamak yapmadım...

super super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…