Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

kızlar bugün tartıldım ve tam 4 kilo vermişim :KK66:
üstelik bi günümde bozduğum halde :KK52:
aynanın karşınıa geçtim,belim incecik olmuş ve basenler biraz gitmiş :79:
çok mutlu oldum :78:
8 günde verdim bu kiloyu ama her sabah 1 saat yürüyüş ve hergün 40-45 dklık platesinde etkisi büyük oldu
darısı başınıza kızlar :KK16:
tam gaz devam :KK62:

merhaba bu diyet nasil tavsu=iye ediyormusunuz.siz kac kilo verdinz toplamda?benim 6 kilo fazlam var ve 3 hafta da zamanim,tatil icin yani INSAALLAH

canım kb dıyetı dedıgın tam olarak nedir?

karbohidrat diyeti canim.istedigini yiyerek zayifliyorsun.cikolata cips falan, hepsi olculu.puanlamaya dayali bir diyet.diger diyetlerin hepsini denedim ben..birakinca fazlasiyla geri aldim.ama bununla 18 kilo verdim.ve tahlillerim temiz cikti, sorunsuz.kolestrol normaldan az cikti hatta.muthis bir diyet :KK31:

karbohidrat diyeti canim.istedigini yiyerek zayifliyorsun.cikolata cips falan, hepsi olculu.puanlamaya dayali bir diyet.diger diyetlerin hepsini denedim ben..birakinca fazlasiyla geri aldim.ama bununla 18 kilo verdim.ve tahlillerim temiz cikti, sorunsuz.kolestrol normaldan az cikti hatta.muthis bir diyet :KK31:

peki ayrıntılarını yani puanlamayı nerden bulabılırım bende bunu yapmak ıstıyorummmm:)

peki ayrıntılarını yani puanlamayı nerden bulabılırım bende bunu yapmak ıstıyorummmm:)

canim karbohidrat diyeti, ebru akin yaz googla cikiyor listeler.ordan al. ve ya karbohidrat diyeti deneyimlerimiz var forumda ordan bak.6 ayda 40 kilo veren arkadaslar bile var,formu okursan ne kadar hizli ve saglikli zayifladigimizi goruceksin :KK31:

arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulmuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..25-30 gün önceden tartılın.. ıçmeden önce kaçtınız.. ıçtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. ıştahım da yerindeydi yani..baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayıflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))
1 taşla 100 den fazla kuş vurun..:)))

su sıcakmı olucak?

Herkes terketmiş buraları :KK3: Kızlar bir çok diyet denedim yine sonunda bu diyete döndüm. Bugün kararlı bi şekilde başladım. Gelişmeleri bildiririm :KK1::KK1:

benimde 4. günüm.. nedense daha 1 gram bile oynama yok :KK43: 6 ay önce 2.dogumdan sonra yapisti sanki kilolar.. ilk hamileligimde 28 kilo almama ragmen 3 ay icinde eski kilomun bile altina inmistim.. dogumdan önce 36 bedenken 34 e düsmüstüm.. o dönem cok zayiftim, öyle olmakta istemiyorum.. 2. hamilelikte 12 almama ragmen dogumdan sonra 8 kilo fazlam vardi.. 2 kilo verdim ama kalan 6 kilo yapisti sanki üstüme.. en azindan 4-5 kilo vermek ve koca göbisten kurtulmak istiyorum.. offf offf.. :KK43:

Herkese selam. 2 aydır kimse yazmıyor buraya hiçmi diyeti sonuna kadar götüren olmadı.Ben kasımda başlamıştım sonra bıraktım. Şimdi kararlıyım ramazan bitsin başlıyorum tekrar :) 1 ay sonra başladım haberi veririm size. Herkese hayırlı ramazanlar...

:KK3:

Ben bu diyeti yapmak istiyorum ama diyeti yapanlara birkaç sorum var...

Verdiğiniz kilolar yağdan mı yoksa sudan mı gitti?(Yani gözle görülür bir incelme oldu mu?)
Diyeti bıraktıktan sonra kiloları geri aldınız mı?

Eğer gözle görülür bir incelme oluyorsa ve kilolar geri alınmıyorsa ben de başlamak istiyorum ramazandan sonra.

Ben bu diyeti yapmak istiyorum ama diyeti yapanlara birkaç sorum var...

Verdiğiniz kilolar yağdan mı yoksa sudan mı gitti?(Yani gözle görülür bir incelme oldu mu?)
Diyeti bıraktıktan sonra kiloları geri aldınız mı?

Eğer gözle görülür bir incelme oluyorsa ve kilolar geri alınmıyorsa ben de başlamak istiyorum ramazandan sonra.

Ben bu diyetle 4 kiloya yakın verdim. Bıraktıktan sonra 1 ay kadar çok fazla yememe rağmen hiç geri almadım. Ama ben hergün spor yapıyorum bununda etkisi olabilir almamamda...

Bende varım bende bende.çok fena heyecanlandım listeyi okudum gaza geldim.şu anda 71 kiloyum.sabah tartıldım abooooov diye bağırmışım,2yaşında oğlum görmüş,bütün gün elini agzına kapatıp aboov diye bağırdı.güleyim mi ağlayayım mı..yarın sabah başlıyorum bakalım yeni başlayan arkadaşlar sık sık yazalım,birlikte ilerleyelim

allahım ne kadar mutlu oldum bu mesajımı görünce.71 kiloydum,şu anda 62 kiloyum.o zaman 62olmak hayal gibiydi,yeter daha ne isteyeyim derdim ama şu anda diyetteyim ve hedefim öncelikle 57 olmak.

Bu güzel bir diyet,protein ve salata ağırlıklı,hiç aç kalmıyorsunuz ve gerçekten zayıflıyorsunuz,öyle su falan değil gerçekten kilolar gidiyor sonra geri gelmiyor hemencecik.tavsiye ederim.yalnız aralarda havuç,marul,salatalık,yeşil elma gibi atıştırmalar yapılabilir,konuyu açan arkadaş yazmamış.
Ben hergün düzenli uyamadım listeye,kaçamağım çok oldu ama ilk hafta 4kilo verdim,sonra listeyi uygulamadığım halde ana kurallara uyarak,yani hamurlu ve şekerlilerden uzak durup bol yağsız salata ve sık sık haşlanmış tavuk yiyerek devam ettim,toplamda 8 kilo verdim 2ayda,bıraktım,yeter dedim.bu hafta yeniden başladım,bu kadar mola yeter

kızlar bu diyeti yapanlar kaçamak yaptı mı diyet sırasında? ben bu diyete başladım ama tam olarak uymuyorum, şöyle ki akşam yemeklerinde et yiyemiyorum tek başına. ben de biraz sebze yemeğiyle yiyorum. bugün akşam yemeğinde de kuzu pirzola vardı ben onu yemedim almadım kuzu pirzola yani, parça eti yağsız olarak domates ve biberle kavurdum biiraz ondan yedim biraz da erişte yapmıştık çok canım istedi 3,4 kaşık kadar ondan yedim. böyle yaptım diye vicdan azabı çekiyorum da şimdi :26:

kızlar kardesımle beraber baslıycz dıyete ve yanımıza gaza getırecek bırılerını arıyoruz varmısınız

baslangıc cuma
absolut :61
kardescım:57

baslamak ısteyen varsa lısteye eklıycm yarın baslayıp haftaya cuma bıtırcz

kızlar kardesımle beraber baslıycz dıyete ve yanımıza gaza getırecek bırılerını arıyoruz varmısınız

baslangıc cuma
absolut :61
kardescım:57

baslamak ısteyen varsa lısteye eklıycm yarın baslayıp haftaya cuma bıtırcz

pazartesı gunu kuzenımle beraber bızde baslıyoruz hanımlar :)
hadi bakalım vira bismillah :)

Ben de bugün başladım bu diyete. Gayet iyi gecti, hiç zorlanmadım. Hatta aksam köfteler çok bile geldi. Su anda 76.2 kilom. Bakalım 2 hafta sonra nolcak. 5 kilo versem çok mutlu olurum yaa.

X