- 2 Aralık 2011
- 802
- 595
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
- #1.001
isvec diyetinden sonra bu diyet cennet gibi.karnim doyuyoyalniz diyetler arasi bi gun ara verdim , tarti tekrar 91 gosterdi. 1 gun icinde 5 kilo almis olamam ben her halde soklardayim yarin tekrar cikicam tartiya.1 gun icinde 5 kiloluk biseyde yemedimki hani .hamur isini asiriya kacirdim ama bi gunde 5 kilo alicak kadar degil.isvecten giden kilolar 1 gunde geri geldiyse vay benim halime :2:
hay agzina saglik.mutlu ettin beniimkansız bir şey 1 günde 5 kilo almaktartıda bir yanlışlık olmalı...
hay agzina saglik.mutlu ettin beniyarin sabah tartilcam gene.bakalim ne cikicak.anneme sordum annem kilo alsan ben bilirdim diyor.gorunuste degisiklik yokmus.kesin tarti bana oyun oynuyor
tsk eederim rahat uyuyabilirim artik Eki Görüntüle 352854
cildiricammmmmmmm, tarti hala ayni.yeni tarti alicam.mumkunu yok 1 gunde 5 kilo almamin.hem alsam hiss etmezmi evdekilerbu arada kushan diyetim iyi gidiyor.et yerine salam yiyorum.1 dilim salam ve ya yumurta yiyebilirmisim.ben salami tercih ettim.bakalim bu diyetten kac kilo vericem:26: yalniz egerki isvecte verdigim kilolarin toplamini 1 gunde geri aldiysam gercekten intaar edicem kesin yani
25 şubat itibariyle bugün kesin başladım günlük yürüyüş koşu bandında gün be gün ne yediğimi yazacağım herkese kolay gelsin
evdekiler de tartildi.tartida sorun yokmus.isvec diyeti yapan bi arkadasim soyledi oda boyle cabuk almis kilolari.o yuzden karbohidrata kectim bnde.her seyden azar azar yiyorum.karbohidrati yaglardan, etlerden degilde, meyve sebzeden aliyorum daha guzel oluyor.cikolata cipsi falanda yiyorum.kilo verdim bu diyetle.isvec gibi ac kalmadim ustelikallah allah ya çok şaşırdımevdekilerden biri tartılsın bakalım bi anormallik var mı onlarda da?
evdekiler de tartildi.tartida sorun yokmus.isvec diyeti yapan bi arkadasim soyledi oda boyle cabuk almis kilolari.o yuzden karbohidrata kectim bnde.her seyden azar azar yiyorum.karbohidrati yaglardan, etlerden degilde, meyve sebzeden aliyorum daha guzel oluyor.cikolata cipsi falanda yiyorum.kilo verdim bu diyetle.isvec gibi ac kalmadim ustelikkilolarimla basim dertte :26:
doğru diyosun ben de 2 gündür bıraktım nerdeyse 2 kilo almışımnasıl kurtulucam bu kilolardan hiç bilmiyorum.
muzaffer kuşhan işe yaramadı mı sende?
yok canim kushani hic denemedim.yarim biraktim, aynen isvece benziyordu.kb diyetiyle 18 kilo verdim 2 ayda.bence en guzeli o.herkese tavsiyem kb diyeti