Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

arkadaşlar arada meyve falan yemiyorsunuz degilmi kilo verenler kaçamak yaptımı yoksa birebir uyguladımı

ilk defa iştahımı kontrol altına aldım ve 1 haftada herşeyine rayına oturttum artık çok su ve yemeğe dikkat 82 ile başladım sabah tartıldım 78.7 çok mutluyum çok

bende 75 ile başladım..şuan 71.5 10. günüm bitii

arkadaşlar arada meyve falan yemiyorsunuz degilmi kilo verenler kaçamak yaptımı yoksa birebir uyguladımı

ben kaçamk yaptım canım hemde fazlasıyla...

arkadaşler herkese merhaba.ben gündüz çalıştığım için sadece akşamları yazabiliyorum.bugün benin 1. günüm.günümü anlatayım size hemen.sabah harfiyen uyguladım diyeti.öğlen acilen çıkmam gerektiği için yumurtamı haşyamadan çıktım ve mecburen çeyrek tost yedim.vicdan azabı çeke çeke tabii

.sonra akşam da uyguladım diyetimi.sonra evde
100 bel egzersizi[dik bi şekilde durup ellerimi dizime dokundurup doğrularak.önce sağ tarafım sonra s ol tarafım.]
20 mekik
30 sol bacak 30 sağ bacak.yatarak

Ya kızlar ben hiç bir diyete uymadan az yiyerek ve kendi azmimle geçen yıl 10 kilo verdim 2 sini geri aldım.Şimdi vermem gereken 6 kilo var ama ben de o gayret yok.38 bedenim herhalde ondan bi rehavet geldi üzerime.Ama bu diyeti uygulamayı da çok istiyorum.Yarın sabah başlıyorum.Ama bişii sorcam acaba yarım porsiyon tavuk ne kadar oluyor.Bilenler yazarsa sevinirim.Bir de aralarda elma yesek bişey olmaz diye düşünüyorum.Hadi herkese kolay gelsin arkadaşlar...

ben akşam ilemle hep meyvemi yedim 1 hafta boyunca et konusuna gelince de ilk gün köfte diyordu bende de tavuk göğüs vardı paketleri bilirsin pişirmeden ölçtüm avucumun içi kadar göğüs 100 g denk geldi hep o kadar et yedim

bugün moralim bozuldu reglim bitti dün aç karnına sabah 78.7 iken bugün 79.1 geldim bugün uymadım diyebilirim

bende 75 ile başladım..şuan 71.5 10. günüm bitii

ben kaçamk yaptım canım hemde fazlasıyla...

cvp için tşk kaçamak yaptıgın halde vermişin bende tamam birebir uymaya çalışıyorum ama bir ara ögünde elma yiyorum çok halsizleşiyorum elimi kolumu kaldıracak durmda degilim ama uymaya çalışıyorum diger günlerime göre kısıtlama tabiki yapıyorum akşamda eşimle az bi meyve yiyorum çok arsız bi oğlum var peşinde koşmaktan halsiz düşüyorum okadar yememden de bişey olmaz degilmi diyetisyenlerin verdigi listeden de tabiki az yemek yiyoruz ama degişmiş bi kilo göremiyorum canım ona sıkkın ya baskülüm bozuk diyorum komşumdan alıp karşılaştıracam

Merhaba arkadaşlar..Ben birşey sormak istiyorum.Mesala tavuk olan gün kırmızı et yesek et olan günde tavuk yesek problem olur mu?

Kızlar ben birden fazla alıntıyla cevap yazmayı bilmiyorum,böyle yazayım,.
Birincisi konuyu açıp listeyi yazan arkadaş eksik yazmış,internetten bakın listenin orjinalinde aralarda acıktıkça havuç,marul,salatalık yenebilir,şekerslz içecekler serbest diyor.
Havuç acaip tok tutuyor yiyin.
Liste yarım tavuk diyor,yarım porsiyon demiyor.doyana kadar yiyorsun,avucun kadar değil.
Et yerine ogün evde yoksa tavuk,o da yoksa yumurta yenebilir.diyetin mantığını çözmüşsünüzdür,un yağ şeker yok,bol protein var.proteinli gıdaları birbiriyle yer değiştirebilirsiniz.ben 4kilo verdim,bi rahatlama geldi galiba,saldım sonra.1gün diyet yapıyorsam 1gün yapmıyorum bu bile işe yarıyor.4kiloyu 8,9günde verdim ama tatlıya hiç dayanamadım kaçamaklarım oldu

17 yaşındayım, boyum 171 kilom 65. Sizce bu diyeti uygulamam bir sorun yaratır mı yaşım açısından ve işe yarar mı?

Bütün sayfaları okuyamadım.belki sorulmuştur ama öğlen yemeğiyle akşam yemeğinin yerlerini değiştirebilir miyiz?İş yerinde yumurta yemem zor da biraz

ay bir de günde 1 tane diet kola içsem ne olur sizce?Yarın başlamayı düşünüyorum

selam kızlar
bende bu diyete yarın başlamayı düşünüyorum çalıştığımiçin biraz zor olacak ama evden yapıp götürücem.. muzaffer kuşhanın diyetlerinden birini yapmıştım yaklaşık 4 sene önce 1.5 ayda 16 kilo vermiştim çok fazla açlık hissetmeden.. bunda da başarılı olurum inşallah sonuçları buradan paylaşıcam..

171cm 65kg ile yarın bu diyete başlıyorum. Bugün tüm gereken yiyecekleri tedarik ettim, hadi bakalım hayırlısı. Sonuçları her fırsat bulduğumda yazacağım, hepimize bol şans

Selam kizlar
ben de basliyorum bu diyete yas 36 boy 150 kilo 72.1 ilk hedefim 65 leri gorme gerisi allah kerim.bu diyetle beraber elma sirkesi bal karisimi da kullanacam.esimin ve cevremin alayci tavirlarindan sikildim artik.dogum yaptim bir kismini vermistim kilolarin ama hizli birsekilde verdiklerimi geri aldim bebegim bir ay sonra iki ysini doolduracak ama ben hala forma giremedim psikolojim cok bozuk esimle de aramiz yok pek samki benden uzaklasti gibi neyse kader arkaslar gelismeleri yazarim hepinize allah yardimci olsun

Başlayacağım diyen arkadaşlar başladı mı acaba? Bugün benim diyetteki ilk günüm kendimi bayağı yalnız hissettim kimse yapmıyor mu bu diyeti ya? Bir tablo, çizelge vs. oluşturalım diyorum hedef kilolar, şimdiki kilolar falan yazsın. Diyeti uygulayanlar varsa ben böyle bir tablo oluşturabilirim

günaydın

aslında Karataycıyım.
ama bu ara fazla kaçamakla kilo vermem durdu.
sabah ekmekleri ve makarna hariç karatayı bozacak bir diyet değil.
O yüzden 15 gün bu diyeti yapıp bir şok yapmak istiyorum.
Gidişatı hergün paylaşacağım.
bakalım işe yarayacak mı bu diyet.)

.

Merhaba kizlar bende basladim bu diyete dun itibariyle.dogum kilolarimi vermem gerek.dun sabah 74.1 idi bu sabah 72.9 )) hayatimda ilk defa bir diyet programina uyucam bu arada bu aksam pilatese de baslamayi dusunuyorum takviye olarak.hedefim 53kilo boyum 1.68

kızlar ben de kardeşimle dün bu diyete başladım.şimdilik iyi gidiyor.ayrıca 45 dk spor yapıyorum.inşallah 2 hafta boyunca devam etmek istiyorum.58 kiloyla başladım 52ye düşmek istiyorum ama bu diyetle 54e düşsem de çok sevinirim.bu hafta bikaç arkadaş da başlamış siz de yazın birbirimizden güç alalım :13:

hayırlı olsun :) ben de sizin gibi dün başladım diyete bende de bir sorun veya bir kaçamak olmadı şimdiye kadar. fakat çok fazla spor yapamıyorum regl olduğumdan dolayı ama evde yürümeye ufak ufak egzersizler yapmaya çalışıyorum umarım kilo verebilirim, son çare olarak bu diyete ümit bağladım çünkü. bence de bu diyeti yapan herkes birbirine destek olsun. zaten bu hafta başlayan bayağı kişi var sanırım :)

merhaba bayanlar dün burdan bu başlığı görüp bu sabah hemen başladım diyete. sabah tartıldığımda 59 kiloydum boyum 1.62 şubat 18 de nişanım var umarım 53-54 civarına düşebilirim ben 3 ay önce sporla yediklerimden kısmayarak 56 kiloya düşmüştüm ama sonrasında dikkat etmedim ve geri aldım şimdi verip korumak istiyorum kilomu üniversitede bir aldım veremiyorum ben akşam üzeri kuru incir yedim ara öğün gibi bu etkiler mi diyetimi? çünkü önceki sayfalarda meyvenin bu diyette kilo vermeyi yavaşlattığını okudum kuru incirde ters etkiler mi acaba? ara öğünde ceviz ya da kuru incir yediğimde yemekte çok aç olmuyorum çünkü:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…