Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar bende bugün başladım bu diyete ve devam ettirebileceğimi düşünüyorum
aslında aklıma takılan bi kaç şey var mesela süt ayran kefir falan içebiliyormuyuz şekersiz herşey serbest denmiş ama süt ayran kefir dahilmi buna acaba

Bugun ucuncu gunum bie bir uygulayamasamda 1.6 gr vermisim kizlar tabi bu sudan gitmis olabilir ama yine de motive edici

benim de 3.günüm.2 günün sonunda 1600 gr verdim.şekersiz içecek derken de çay ve kahveyi kastediyor.çünkü onlar 0 kalori diğerleri(süt kefir)fazladan kalori aldırıyor vücuda.gayet iyi gidiyorum bu arada.aranızda ayrıca spor yapan varmı?

Benim de 3. günüm :) İlk gün pek spor yapmadım sadece mekik çektim kendi çapımda. Dün de sabah yürüyüşüne çıktım 1 saat kadar. Bugünse pump it up egzersiz programına başladım bayağı bir yordu ve terletti beni

Ben spor yapamiyorum daha dogrusu yapmakta istemiyorum ne zaman kilo vermem durunca baslayacagim spora

teşekkür ederim :) dünkü kaçamağım ayran oldu o zaman akşam ayran içtim köftelerimle beraber :) spor yapıyorum evde dün 10 dk twister 100 oklava 20 mekik 20 ip atladım
yapmadan öncede lahana yağımı sürüp steçledim kendimi :)

bu sabah 58 kilo çıktım ödem attım tabi hemen yağ vermemişimdir ama çok motive oldum sonuna kadar uygulayacağım bu diyeti dün birde evde misafir vardı pasta börek tek lokma yemedim iyi ki yememişim

Tabi yağdan gitmediğini biliyorum ama bugün 4. günüm ve sabah dayanamayıp tartıldım tam 3 kilo vermişim 3 günde! İnanılmaz bir şey çok mutlu oldum. Günde 2,5-3 litre su içtim ve regl oldum diye şişkinlikten fazla çıkarım sanıyordum ama bunlara rağmen 3 günde 3 kilo harika acayip motive oldum:)

2. günümü de kaçamaksız atlatıyorum sanırım akşam haşlama tavuk yerine hiç yağsız ızgara tavuk yedim yanında bol salata hiç acıkmıyorum ben umarım 54 e bari düşerim şimdilik kalan kilomu da nişandan sonra verebilirim

ben de 3 günde 2 kilo verdim.biraz önce 3 tane salatalık yedim.spordan sonra bişeyler atıştırma ihtiyacı hissettim.biraz fazla oldu ama allahtan kalorisi az.ama kardeşm hala 200 gr vermiş.regl döneminde ama yinede 1 kilo vermesi gerekirdi.hiç kaçamakta yapmıyormuş.yalnız bu akşam pirzola yerine yoğurt yedim.protein olduğu için.bakalım yarın kaç çıkacam

yaa bendemi bi promlem var acaba yaa sadece 300 gr vermişim bugün 5.i günüm kaçamağım yok spor yapıyorum yaa çok canım sıkılıyor

kızlar ben 5 gün yapabildim bu diyeti çünkü kuru beslendiğmden dışarı çıkamadım.5 günde 2 kilo verdim.ama yinede daha sulu yiyerek diyetime devam edicem hepinize kolay gelsin

yaa bendemi bi promlem var acaba yaa sadece 300 gr vermişim bugün 5.i günüm kaçamağım yok spor yapıyorum yaa çok canım sıkılıyor

Bünyeden bünyeye göre değişir tabi kilo verme hızı. Ben biraz daha sabredersen sonuç alacağına inanıyorum. Ayrıca bol su içmeyi de ihmal etme o çok yardımcı oluyor :)

Benim bugün 2. haftanın ilk günü. Sabah tartıldım 61,2 çıktım. 7 günde 3,8 kg ama kesinlikle diyetten ziyade spor ve bol su sayesinde oldu

yok canım spor yapmasanda verdiriyor.ben 7gün yaptım devam edemedim,çok misafir geldi,onlara hazırladıklarımdan yedim,neredeyse hiç spor yapmamıştım ama 4kilo verdim.şimdi listeye uymuyorum,sadece ekmek yemiyorum,kaçamaklar haricinde şeker kullanmıyorum,yemeklerimi yağsız veya az yağla pişiriyorum
1kilo daha vermişim 5oldu

Bünyeden bünyeye değişiyor dediğim gibi. Ben önceki diyetlerde de asla sporsuz kilo veremezdim. Niyeyse sporla diyet aynı anda olduğu zaman işe yarıyor bende başka türlü sonuç fiyasko. Gerçi günde 1 saat spor ve haftada da 3 kez yürüyüş yapmama rağmen nedense kilo verdiğim hala belli olmuyor. Zaten sorunlu bi bünyem var zar zor kilo veriyordum şimdi de kilo verdiğim halde hiç kilo vermiş gibi görünmüyorum. Açıkçası insan ne kadar kilo verirse versin çevresindeki tepkilerde bir değişme olmuyorsa üzülüyor haliyle. Pump It Up egzersizlerini yapıyorum fakat sanırım artık iyi bir sıkılaşma egzersizi bulup onu yapmam gerekecek...

kizlar carsamba ben bu diyete basliyorum.isveci bitiriyorum pazartesi.sali kendimi salicam istediyimi yiyip bu diyete gecicem.isvec isgencesinden sonra kushan isgencesine gecicem Eki Görüntüle 350308 hadi hayirlisi.haftaya 4 kilo versem mucize olur benim icin.yarin gidip tum ihtiyaclarimi alicam.simitimi falan.bana 15 gunde kim ne kadar zayiflamis yasin lutfen.yani yediginiz menuyu degil kac gunde kac kilo gitmis yazin, ben de bileyim ortalama kac kilo zayiflattigni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…