-
- Konu Sahibi theuglygoddess
benim de 3.günüm.2 günün sonunda 1600 gr verdim.şekersiz içecek derken de çay ve kahveyi kastediyor.çünkü onlar 0 kalori diğerleri(süt kefir)fazladan kalori aldırıyor vücuda.gayet iyi gidiyorum bu arada.aranızda ayrıca spor yapan varmı?
benim de 3.günüm.2 günün sonunda 1600 gr verdim.şekersiz içecek derken de çay ve kahveyi kastediyor.çünkü onlar 0 kalori diğerleri(süt kefir)fazladan kalori aldırıyor vücuda.gayet iyi gidiyorum bu arada.aranızda ayrıca spor yapan varmı?
Tabi yağdan gitmediğini biliyorum ama bugün 4. günüm ve sabah dayanamayıp tartıldım tam 3 kilo vermişim 3 günde! İnanılmaz bir şey çok mutlu oldum. Günde 2,5-3 litre su içtim ve regl oldum diye şişkinlikten fazla çıkarım sanıyordum ama bunlara rağmen 3 günde 3 kilo harika acayip motive oldum:)
ben de 3 günde 2 kilo verdim.biraz önce 3 tane salatalık yedim.spordan sonra bişeyler atıştırma ihtiyacı hissettim.biraz fazla oldu ama allahtan kalorisi az.ama kardeşm hala 200 gr vermiş.regl döneminde ama yinede 1 kilo vermesi gerekirdi.hiç kaçamakta yapmıyormuş.yalnız bu akşam pirzola yerine yoğurt yedim.protein olduğu için.bakalım yarın kaç çıkacam
yaa bendemi bi promlem var acaba yaa sadece 300 gr vermişim bugün 5.i günüm kaçamağım yok spor yapıyorum yaa çok canım sıkılıyor
Bünyeden bünyeye göre değişir tabi kilo verme hızı. Ben biraz daha sabredersen sonuç alacağına inanıyorum. Ayrıca bol su içmeyi de ihmal etme o çok yardımcı oluyor :)
Benim bugün 2. haftanın ilk günü. Sabah tartıldım 61,2 çıktım. 7 günde 3,8 kg ama kesinlikle diyetten ziyade spor ve bol su sayesinde oldu
yok canım spor yapmasanda verdiriyor.ben 7gün yaptım devam edemedim,çok misafir geldi,onlara hazırladıklarımdan yedim,neredeyse hiç spor yapmamıştım ama 4kilo verdim.şimdi listeye uymuyorum,sadece ekmek yemiyorum,kaçamaklar haricinde şeker kullanmıyorum,yemeklerimi yağsız veya az yağla pişiriyorum
1kilo daha vermişim 5oldu
ben sana eslik ederim.hadi baslayalim.kim ne kadar veriyor yazalim.ben 87 yle basliyorum.hedef en az 5 kilo.kolay degil 15 gunBen de bugn bu diyete basladm. Yok mu eslik edecek olan?