- Konu Sahibi theuglygoddess
arkadaşlar arada meyve falan yemiyorsunuz degilmi kilo verenler kaçamak yaptımı yoksa birebir uyguladımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk defa iştahımı kontrol altına aldım ve 1 haftada herşeyine rayına oturttum artık çok su ve yemeğe dikkat 82 ile başladım sabah tartıldım 78.7 çok mutluyum çok
arkadaşlar arada meyve falan yemiyorsunuz degilmi kilo verenler kaçamak yaptımı yoksa birebir uyguladımı
Ya kızlar ben hiç bir diyete uymadan az yiyerek ve kendi azmimle geçen yıl 10 kilo verdim 2 sini geri aldım.Şimdi vermem gereken 6 kilo var ama ben de o gayret yok.38 bedenim herhalde ondan bi rehavet geldi üzerime.Ama bu diyeti uygulamayı da çok istiyorum.Yarın sabah başlıyorum.Ama bişii sorcam acaba yarım porsiyon tavuk ne kadar oluyor.Bilenler yazarsa sevinirim.Bir de aralarda elma yesek bişey olmaz diye düşünüyorum.Hadi herkese kolay gelsin arkadaşlar...
bende 75 ile başladım..şuan 71.5 10. günüm bitii
ben kaçamk yaptım canım hemde fazlasıyla...
kızlar ben de kardeşimle dün bu diyete başladım.şimdilik iyi gidiyor.ayrıca 45 dk spor yapıyorum.inşallah 2 hafta boyunca devam etmek istiyorum.58 kiloyla başladım 52ye düşmek istiyorum ama bu diyetle 54e düşsem de çok sevinirim.bu hafta bikaç arkadaş da başlamış siz de yazın birbirimizden güç alalım :13: