Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

evet ben başladım 2 günde 1 kilo verdim bugün 3.gündeyim gerçi tamıtamına uymuyorum ama güzel bi sonuç alıcağıma eminim hadi hep birlikte yapalımm birbirimize destek olalım :)

evet ben başladım 2 günde 1 kilo verdim bugün 3.gündeyim gerçi tamıtamına uymuyorum ama güzel bi sonuç alıcağıma eminim hadi hep birlikte yapalımm birbirimize destek olalım :)

yapan olmasına sevindim birlikte verelim arada ne yaptıklaırnızı yazarsanız sevinirim.motivasyon benim için aç kalmaktan daha önemli yaa.ne olur paylaşın yaptıklarınızı

bencede ya bende üzülüyordum bu konunun böyle sönük olmasına inşallah başkaları da başlar valla ben bugün öğlen biraz kaçamak yaptığım için akşam sadece meyve yedim

Diyetin aslında yok evet zaten ara öğün yok farkındaysanız sebze meyve verilmiyor genelde protein ve salata ağırlıklı ama yeşil elma aralarda yenilebilir diye okumuştum çok acıktığın zaman yiyebilirsin bence muz falan olmaz ama onun dışında ben genelde ağzıma bişeyler atıyorum yani metebolizmamın çalışması için bilmiyorum sonucu nasıl etkilicek ama

yarın bende baslıcam cunkı yenı bır spora basladım ıkısını bır aarada goturucemm :) hadı hayırlısı bısı var amma 12. unu ıkı kere farklı yıcek konulmus ben anlamadım yyaf :S

Bende varım bende bende.çok fena heyecanlandım listeyi okudum gaza geldim.şu anda 71 kiloyum.sabah tartıldım abooooov diye bağırmışım,2yaşında oğlum görmüş,bütün gün elini agzına kapatıp aboov diye bağırdı.güleyim mi ağlayayım mı..yarın sabah başlıyorum bakalım yeni başlayan arkadaşlar sık sık yazalım,birlikte ilerleyelim

Bende varım bende bende.çok fena heyecanlandım listeyi okudum gaza geldim.şu anda 71 kiloyum.sabah tartıldım abooooov diye bağırmışım,2yaşında oğlum görmüş,bütün gün elini agzına kapatıp aboov diye bağırdı.güleyim mi ağlayayım mı..yarın sabah başlıyorum bakalım yeni başlayan arkadaşlar sık sık yazalım,birlikte ilerleyelim

:))))) bende senın gıbıydımm ılk zaman sonra 2 gun yaptım nedense kacamak oldu. sımdıde regl oldum ama eger baslıcaksan bırlıkte baslıyalım mı ama ben dıyetteyken canım hep sekerlı bısıler ıstıyor bılınc altı fılan heralde

tamam ben zaten yarın başlıyorum kesin.artık dur demem lazım,2yılda neredeyse 15kilo aldım.ben de tatlısız yaşayamıyorum,sen hiç bir oturuşta 1kavanoz nutellayı bir kerede kaşıkla yiyen birini gördün mü? Ben öyleyim.ama başlıycam artık yeter,dün gece eşimden utandım,öyle karar verdim

gordum canım kendımı nutella gordum mu dıyet mıyet bahane oluyor bende hepsı mıdemde oluyor yaa hıc mı ınsanın mıdesı bulanmaz ama benım bulanmıyor yedıkce yıyesım gelıo
yarın baslıyalım barııı saat saat gırıp yazalım valla kacamak ıns bu sefer yapmam ayrıca sporda yapıorum ben ama su regl az daha ılerlesın yıne baslıcam anam heyecanlandım sımdıı heeee.... tek basına zor oluyordu bakalım ıkımız altından kalkabılecekmıyız ama bu sefer bozmak yok tamam mı? ben ısvec dıyetınde cok kısı yapınca daha zevklı oluyordu en azından az kacamak yapıodukk yoksa dıyet mıyet kalmıo kıs

merhaba bayanlar bende bugün tekrardan başladım yılbaşında kaçmıştı benim ucu yarın sabah tartılıcam bakyım bugün sabah 7.30da kahvaltı ettm inanırmısınz 2.30a kadar hiç bişey yemedim ve hiç acıkmadım gelince salatamıda yedim ama işte ondan sonra benim ağzım durmadı hasta olucam mağlum canım çok tatlı istiyodu küçk bir çikolata yedim bide akşam hiç yağsız annem patates yapmıştı biraz 8 köfte yerine 5 köfte yiyip biraz patates yedim bakalım ama ilk günler böyle oluyor ama sonra insan alışıyor moral bozmayalım devam edelim hep birlikte bırakmak yokk :)

yıne dıyetteyım regl mın 2 cı gunu ama dayanıcamm sabah kahvaltımı yaptım oglen kı yumurtamın bırısını sabah yedım sımdı yesıl cay ıcıcem mandalına yıcem heralde sorun olmaz meyve sonucta

Blackswann hoşgeldin.3kişi olduk,öykü sen,ben..
Başladık bakalım hadi hayırlı olsun.
20gr peynir ne kadara denk gelir bilmiyorum,1çorba kaşığı tepeleme lor yedim,çayıma da demlerken karanfil tarçın ekledim.tarçın tatlı isteğini azaltıyormuş,karanfilde ödem attırıyor.yarım da mandalina yedim kahvaltıdan önce.
Hiç ara öğün yok ama ya.zorlanırsam meyve yada domates salatalık atıştırmayı düşünüyorum arada.nasılsa sınırsız salata diyor öğünlerde.
Kilonuz boyunuz kaç bu arada,benim boyum 1.58 kilom 70.

merhaba ben bugün akşam yemeği yemedim sinemaya gtmiştim azıcık patlamış mısır yedim ve salep içtim
ya ben çok iradesizim of of of
neyse devam edicem bozmaktansa bende 1.58 boyundayım 52 kiloyum ama az olduğu için hiç gitmiyor ya

Delimİsin arkadaşım ya,1,58 boy ve 52 kiloyla diyet mi yapılır,sıska mı olacaksın.çok iyisin bence.
Çok bozmuş sayılmazsın,mısırı abartmadan yediysen,salep köftelere yakın kaloridedir herhalde,mısırı da salataya say :)arada olsun böyle bişey olmaz
yaş kaç bu arada.çok genç olduğunu tahmin ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…