Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Delimİsin arkadaşım ya,1,58 boy ve 52 kiloyla diyet mi yapılır,sıska mı olacaksın.çok iyisin bence.
Çok bozmuş sayılmazsın,mısırı abartmadan yediysen,salep köftelere yakın kaloridedir herhalde,mısırı da salataya say :)arada olsun böyle bişey olmaz
yaş kaç bu arada.çok genç olduğunu tahmin ediyorum:)

nasıldı bugün ilk gün...

bende 4 ocak itibari ile başlıyorum. her 1 kg yağın 4 paket 250 gr lık katı yağına denk geldiğini söylüyor diyetisyenler .motivasyon için bunu düşünebiliriz.

hanımlar bende varım :KK52:
sabah itibariyle başlıyorum.artık geçte kalkmıcam uğraş bulucam.bide bilgisayar başındayken çok su içiyorum ben benim için daha iyi :KK76::KK76:
kova gibi bardağım var ölçmüştüm 500ml alıyo günde 4 tane rahat içierim :KK52::KK52:

nasıldı bugün ilk gün...

süperdi.listeyi aynen uyguladım,garip tarafı hiç açlık hissetmedim ve canım hiç tatlı istemedi.çayımı demlerken çubuk tarçın attım ondan mıdır bilmem.normalde tatlı krizim tutar her gün,gözüm döner.galiba insan çok yiyince ardından tatlı isteği uyanıyor.liste haricinde yarım haşlanmış patates yedim,küçük bir parçaydı.ayrıca biraz spor yaptım evde.biraz hareketli müzikle dans ettik oğlumla,biraz da ebru şalldıdan öırendiğim birkaç süper etkili hareket var onları yaptım.
1hafta tartılmayı düşünmüyorum.

Yeni arkadaşlara merhaba,sayımız arttıkça heyecanım ve kararlılığım arttı.

bende 4 ocak itibari ile başlıyorum. her 1 kg yağın 4 paket 250 gr lık katı yağına denk geldiğini söylüyor diyetisyenler .motivasyon için bunu düşünebiliriz.

şu an karnımda yanyana dizilmiş en az 6paket margarinim var senin hesabına göre:p
sadece diyetle gidermi bilmiyorum sporla destekliycem.
Sadece 1.günü bitirdim,kendimi inanılmaz hafif hissediyorum sanki 40kiloyum.ağır hissetmiyorum,yorulmuyorum,yürürken yorulmuyorum sanki.yani beni yoran,ağırlaştıran midem ve barsaklarımdaki doluluk muymuş çok mutluyum aynen devam..
Ben yapabiliyorsam herkes yapar kızlar,benim yediğim yemeği iri yarı yapılı eşim yiyemez düşünün.

bugün başlayan arkadaşlar nerdesiniz..

burdayım :KK3:
sabah kendi yaptığım çavdarlı zerdaçallı ekmekten 1 dilim yedim peynirimi aksatmadım az şekerli çayımı içtim.şimdiye kadar 1 lt suyumu içtim :KK6:
öğle yemeği yemedim geç kalktım bugün:KK31:haşlanmış yumurta yerine şu an kuru dut sarı leblebiden bi avuç yiyorum.akşam 6 gibi de ızgara köfte ve bol salata yicem :KK8::KK8:

burdayım :KK3:
sabah kendi yaptığım çavdarlı zerdaçallı ekmekten 1 dilim yedim peynirimi aksatmadım az şekerli çayımı içtim.şimdiye kadar 1 lt suyumu içtim :KK6:
öğle yemeği yemedim geç kalktım bugün:KK31:haşlanmış yumurta yerine şu an kuru dut sarı leblebiden bi avuç yiyorum.akşam 6 gibi de ızgara köfte ve bol salata yicem :KK8::KK8:

ben sabah yağsız peynir olmadığı için 2 kaşık yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeğimi yedim
öğlen 2 haşlanmış yumurta ve yağsız minnacık tuz attığım salatamı yedim..ve sadece 1 bardak su içtim..

ben sabah yağsız peynir olmadığı için 2 kaşık yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeğimi yedim
öğlen 2 haşlanmış yumurta ve yağsız minnacık tuz attığım salatamı yedim..ve sadece 1 bardak su içtim..

bende 2 bardak içitim ama bardağım 500 ml alıyo :KK60:

benim de boyum 1.76 kilom 75. 65 kilo falan olsam diyorum da bu diyeti yapsam hemen geri alırım diye korktum biraz

benim de boyum 1.76 kilom 75. 65 kilo falan olsam diyorum da bu diyeti yapsam hemen geri alırım diye korktum biraz

daha kiloyu vermeden geri almayı düşünme bence canım...gel sende bizimle başla...bende seninle aynı kilo ve boydayım..önce kiloları verelim sonra kiloları korumayı düşünürüz..

daha kiloyu vermeden geri almayı düşünme bence canım...gel sende bizimle başla...bende seninle aynı kilo ve boydayım..önce kiloları verelim sonra kiloları korumayı düşünürüz..

canım ben önceden 87 kiloydum diyet yaptım 75 kilo olana kadar yürüyüş de yaptım ama sonra yürüyüşü bıraktım çok katı bir diyet yaptım 62 kilo civarına düştüm. diyeti bırakınca çok kısa sürede 73-75 kiloya geri çıktım. şimdi çok aşırı yesem de pek kilo almıyorum. yani yürüyüşle diyet bir arada verdiğim kiloyu geri almadım ama sadece diyetle verdiğim kiloyu geri alıyorum. şimdi bu diyetle de çok kısa sürede kilo verince hemen de geri almayim. malum çatlaklar, sarkmalar artıyor hızlı kilo alışverişlerde. bir de psikolojiyi etkiliyor.

canım ben önceden 87 kiloydum diyet yaptım 75 kilo olana kadar yürüyüş de yaptım ama sonra yürüyüşü bıraktım çok katı bir diyet yaptım 62 kilo civarına düştüm. diyeti bırakınca çok kısa sürede 73-75 kiloya geri çıktım. şimdi çok aşırı yesem de pek kilo almıyorum. yani yürüyüşle diyet bir arada verdiğim kiloyu geri almadım ama sadece diyetle verdiğim kiloyu geri alıyorum. şimdi bu diyetle de çok kısa sürede kilo verince hemen de geri almayim. malum çatlaklar, sarkmalar artıyor hızlı kilo alışverişlerde. bir de psikolojiyi etkiliyor.

aralarda yürüyüş yaparız..ne yapalım benim 1 ay sonra düğünüm var o sebepten en azından 4-5 kilo versem yeterli diyorum...

Delimİsin arkadaşım ya,1,58 boy ve 52 kiloyla diyet mi yapılır,sıska mı olacaksın.çok iyisin bence.
Çok bozmuş sayılmazsın,mısırı abartmadan yediysen,salep köftelere yakın kaloridedir herhalde,mısırı da salataya say :)arada olsun böyle bişey olmaz
yaş kaç bu arada.çok genç olduğunu tahmin ediyorum:)
18 yaşındayım ama bale yapıyorum o yüzden vermek istiyorum bide göbek var ama ne yalan söyliyeyim mekik çekmeye çok üşeniyorum :)
bugün benim 3.günüm olucaktı tekrar ben çok sıkı yapamıyorum diyet ne yazıkki bugün sabah normal kahvaltımı yaptm okulda bir nescafe içtim öğlen sadece yoğurt salatalık ekmek vardı ama yanında 1 biber 1 kabak dolması yedim çok acıkmıştım malum okul için erken kalkınca şimdi bol su içiyorum aksam 2 dilim biftek var ama ben 1 dilim tavuk göğsü yicem öğlen dolma yediğim için bakalım umarım kilo veririm ama herşeyin başı su hadi kalkın ve 1 koca bardak su içinnn! :)

18 yaşındayım ama bale yapıyorum o yüzden vermek istiyorum bide göbek var ama ne yalan söyliyeyim mekik çekmeye çok üşeniyorum :)
bugün benim 3.günüm olucaktı tekrar ben çok sıkı yapamıyorum diyet ne yazıkki bugün sabah normal kahvaltımı yaptm okulda bir nescafe içtim öğlen sadece yoğurt salatalık ekmek vardı ama yanında 1 biber 1 kabak dolması yedim çok acıkmıştım malum okul için erken kalkınca şimdi bol su içiyorum aksam 2 dilim biftek var ama ben 1 dilim tavuk göğsü yicem öğlen dolma yediğim için bakalım umarım kilo veririm ama herşeyin başı su hadi kalkın ve 1 koca bardak su içinnn! :)

kalkıyordum tam. suyumu içeyim bari:)

hanımlar olarak su içemiyoruz belli :KK9:
benim kkdan bulduğum bi damacana adamım var (adını ben verdim) :KK1:
hayat su bi program yapmış saat başı bilgisayrın sağ tarafında çıkıyo saat 2 suyunu içtinmi saat 3 bak vücudun kurudu diye :KK9:
onu ekliyim sizde kurun iyi oluyo valla :KK8:
bu arada her yazdığımızın sonuna büyük harflere su için yazarsak daha motive edici olur :KK76:
SU İÇİN :KK52::KK52:

valla indiriyorum süpermiş bu olay çok teşekkürler bence de bu kesinlikle bizi motive edicek bende şu an bardağımı bitiriyorum sizde SU İÇİN :)

X