Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

ilk defa ben de bir diyete uymaya karar verdim. 20 Şubattan beri 7.5 kilo verdim ama kendi gayretlerimle ve hiç spor yapmadım. Şu an 56.5 kilom.Hedefim ise 51-52 gibi.Bu diyet kolay hazırlanabilen bir menüden oluşuyor.Yapabileceğimi düşünüyorum.Sadece çok hızlı kilo vermek ne derece doğru onu düşünüyorum.Ama pazartesi sabahı başlıyorum.Çalışırken uygulamak benim için daha kolay çünkü.Benimle beraber pazartesi günü başlayacak arkadaş var mı acep.Bekliyorum...

Hadi bakalım yarın sabah başlıyoruz meryems.Ama kaytarmak yok tamam mı?Ben kesintisiz 14 gün değil de 5-5-5 şeklinde yapıp hafta sonları biraz yumuşatmayı düşünüyorum.Öbür türlüsü çok sağlıksız gibi geliyor içim rahat etmiyor.En azından ilk 5 gün beraberiz.Hadi kolay gelsin canım.Bana şans dilee. Sana da başarılar...

Son düzenleme:
Bu sabah itibariyle başlamış bulunuyorum.kahvaltımı bı guzel yaptım suan yeşil çayımı içiyorum.yarım saat sonrada bı tane yeşil elma yicem.seinfeld .birbirimizin peşini bırakmayalımmmm kıli vermelıyızzzzzzzz

ilk defa ben de bir diyete uymaya karar verdim. 20 Şubattan beri 7.5 kilo verdim ama kendi gayretlerimle ve hiç spor yapmadım. Şu an 56.5 kilom.Hedefim ise 51-52 gibi.Bu diyet kolay hazırlanabilen bir menüden oluşuyor.Yapabileceğimi düşünüyorum.Sadece çok hızlı kilo vermek ne derece doğru onu düşünüyorum.Ama pazartesi sabahı başlıyorum.Çalışırken uygulamak benim için daha kolay çünkü.Benimle beraber pazartesi günü başlayacak arkadaş var mı acep.Bekliyorum...

pekı bu dıyetle mıverdınız 7.5kıloyu nsıl verdınız??
benım vermem gerekn 5 kılo var bıturlu konsantre olup dıyet yapamıyorum yapsamda ıkı gunde bozuyorum gıden kılo gerı gelıyor psıkolojık olarakta yardıma ıhtıyacım var sanırım

Arkadaşım bu yntemle vermedim.Az ve sık yiyerek verdim.İlk 1 ay gerçekten çok zordu.Ama sonra mide zaten küçülüyor ve kilo vermek için az yemek kolaylaşıyor.Ben kafama koymuştum arada kaçamaklar çok yaptım.Ama her yeni güne bir daha başladım.Ben artık böyle besleneceğim dedim.Tartıda 59 a düştüğüm gün sevinçten gözlerim doldu.Çünkü bu inatla ve hırsla gelen bir başarıydı benim için.Şu an 56.5 im.Hedefim 51 falan.Ama çok hızlı vermek istemiyorum.Haftada 1 kilo erebilsem çok mutlu olacağım.SANA TAVSİYEM ÖNCE BEYNİNDE BİTİR.ÇOK AÇ KALACAĞIM AMA SONRA MUTLU VE GÜZEL OLACAĞIM DE.İNAN AÇ KALMAYA DEĞER...

Tam gaz bu dıyete devam bayanlarrr...Kuralların dışına cıkmadıkcaa cokta rahat kılo verdıren bı dıyet.. ara öğünleri atlamadan devam edersenız daha kolay olurr.özellıkle günde 1 yeşil elmaaa cok ıyı bı tercıh olurr

bende bende başlıyorm bu diyete şuan67 kiloyum 10 kilo vermem gerek 6şubat evlilik yıl dönümüm ozamana kadar vermek istiyorum ama biraz hızlandırsak neyin kötüsü değilmi kızlar:KK70:

Bende diyete başlayanlara eşlik edebilirim :KK56: 22 yaşındayım ve şuan 55 kiloyum, doğum yapalı 2 yıl oldu. Asıl kilom 47 falan gibi. Evlendiğimde öyleydim incektim. Sezeryan doğum yaptım ve göbeğim var. Yemeği biraz fazla kaçırayım hemen çıkıyor :KK31:

Neyse buradan yazmaya devam edeceğim. Bayram geliyor ama bugünden itibaren başlıyorum hatta birazdan kahvaltımı yapıcam :) Yürüyüş yaparım sanırım çünkü şuan kızım antalyada kayınvalidemde, biz de ıspartadayız :KK59:
Herkese hayırlı olsun diyetleri :)

dün haberlerde gördünüzmü bilmiyorum ama ben korktum,,muzaffer kuşhan kampında 3 yıl öncemi ne kısa zamanda çok kilo vermekten genç bi kız kalp krizinden ölmüş..bünyesi kaldırmamış,,oyüzden uzun zamanda sağlıklı kilo vermek en iyisi bencee..iyikide yapmamışım bunuu..ben memnunum sağlıklı beslenerek kilo vermekten:KK16::KK16:11 ayda 20 kilo verdim bu bile benim için inanılmaz bişey:KK9::KK9::KK9:

Bugun bu dıyete basladım. Gayet iyi gitti..Hatta fazla yemek yemeyen biri olarak çok fazla doydum:) sabah kahvaltı etmedim.Öğle yemeğinde 1 kepek ekmeği 2 adet tam kaynamıs yumurta yedım.Bitanede ayran içtim.Kahvaltı etmediğim için.Akşam yemeğinde 7 tane ekmek konmamış ızgara köfte ve salata yedim. Bakalım sonuç ne olacak..Yaptıgım yanlıs bırsey varsa benı bılgılendırırsenız sevınırım:) Şuan 52 kiloyum 48 kilo olma yolunda ilerleyeceğim inşallah..

Son düzenleme:
ya bende yarın bu diyete başlicaktım baştaki yazıları okudum da çok güzel kilo verenler var ama şu an kimsenin yapmıyor olmasına üzüldüm hadi biri bana eşlik etsinn :KK43:

ya bütün yorumları okudum bu diyeti yapıpta başarılı olmayan yok neredeyse ve neden kimsenin denemiyor olmasını anlamıyorum kadınlarklübü nerdesinizzz hadi hep birlikte yapalım ben 1 günde yarım kilo verdim bilee

X