Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

yemeğimide yedim
saat 19:30 olmadan şekersiz elma çayımıda içicem
bu arada yemekten önce yine su içtim yemek normal yedim ama şişkinlik yok
SU İÇİN

ya ben su içemyorum daha 1 litre olmadı..Ama siz

SU İÇİN...

canım kendi kendini kandırıcaksın artık
bende içemezdim ama büyük boy bardaklardan aldım dolduruyorum alıyorum yanıma bilgisayrla uğraşırken içiyorum tam bitiyo damacana adam sağ tarafta göz kırpıyo bana kalkıyorum bi daha dolduruyorum öle öle 1.5 lt içtim şu an
SU İÇİN

yaa ben akşam yemeğini henüz yemedim ama köftede yapamadım.. ne olacak..ne yesemki onun yerine

arkadaşlar diyet listesinin tamamına bakın.her öğünde hayvansal protein var.yani köfte yoksa tavuk,tavuk yoksa yumurta ve yoğurt yiyeceksin.proteinler diyet yaparken kas kaybetmemizi önlüyor,yağların kasa dönüşmesini sağlıyor.eski bir ünlü boksör akrabam var,bana hergün 2yumurta yememi söylemişti.yani bugün daha hafif yiyeyim et yemeyeyim de çorba içeyim demeyin

Ayrıca tuzsuz yiyeceksiniz demiyor liste,ama tuzu abartmamakta yarar var tabii.
Ben listenin orjinalini buldum,konuyu açan arkadaş yazmamış ama şöyle kurallar var:
şeker yasak,şeker içermeyen tüm içeceklerigün içinde dilediğiniz kadar tüketebilirsiniz.çay kahve meyve ve bitki çayı gibi
aralarda acıktığınızda marul salatalık havuç yiyebilirsiniz
salatalara yağ dökmek yasak

bu gün ilk günüm zaten..mercimek çorbası yesem salata bi kasede yoğurt

ben yumurta yemedim sevmiyorum
ama kahvaltıda bol peynir yedim zaten öğle yemeği gibi bişey oldu.akşamda köfteyle tamamladım.ama arada acıktım bi avuç leblebiyle dut karışımı yedim ben bu listeye tam olarak sadık kalamam ama malum evli olmadığım için her istediğim yemeği yapamıyorum

evlide olsan zor canım.. diyet yemeği kocan yemez ki :))

Bana çok sık misafir gelir ve ben en az 3çeşit hamur işi yaparım o yüzden kiloluyum.bugün 2.günümdü süper gitti,harfiyen uydum hiç kaçamak yapmadım.yine misafirim vardı,haşladım tavuğumu birde yağsız salata yaptım getirdim beraber yedik.üstüne de bir çaydanlık şekersiz çay içtik.demek ki pastasız böreksiz de ev sahibi olunuyormus..

boşuna misafir umduğunu değil bulduğunu yer demiyolar
sen öle diyince şu anki masanın halini çektim dünden beri gözüm görmüyo hiç birini
elmalı tarçınlı çayımı içiyorum oh sefam olsun

Eklentiler

• $SAM_3541.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 331
Son düzenleme:
off be ne zaman dıyete baslıyorum desem hep bısıler cıkar zatennn nefret edıyorum beee.... kesın ama kesın soz verıyorum yarın spor ve dıyeete baslıyorum hem reglımde bıtcek sınır oldum yaa... kesınlıkle baslıcammmmmm ve sporumu ama cok yapıcam zate evdeyımmm ..

ay süpersiniz ablalarım gerçekten hoş geldiniz sefalar getirdiniz birlikte olunca gerçekten çok daha güzel oluyor :)
annem evde yoktu bende mantarlı tavuk yaptım yağsız fırında onu yedim salatada yapmıştım ama pek canım stemedi az yedim birazda leblebi yemiştim yemekten önce o beni tok tuttu baya ama yemeği ben yapınca uzun urdu geçe kaldı aslında erken yemeğini ne kadar erken yersen kilo veriyorsun işte ama olmadı :/ bu saatten sonra sadece SU SU SU belki bir fincanda yeşil çay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…