- 13 Mart 2011
- 1.275
- 23
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
ya ben su içemyorum daha 1 litre olmadı..Ama siz
SU İÇİN...
yemeğimide yedim
saat 19:30 olmadan şekersiz elma çayımıda içicem
bu arada yemekten önce yine su içtim yemek normal yedim ama şişkinlik yok
SU İÇİN
yaa ben akşam yemeğini henüz yemedim ama köftede yapamadım.. ne olacak..ne yesemki onun yerine
yaa ben akşam yemeğini henüz yemedim ama köftede yapamadım.. ne olacak..ne yesemki onun yerine
arkadaşlar diyet listesinin tamamına bakın.her öğünde hayvansal protein var.yani köfte yoksa tavuk,tavuk yoksa yumurta ve yoğurt yiyeceksin.proteinler diyet yaparken kas kaybetmemizi önlüyor,yağların kasa dönüşmesini sağlıyor.eski bir ünlü boksör akrabam var,bana hergün 2yumurta yememi söylemişti.yani bugün daha hafif yiyeyim et yemeyeyim de çorba içeyim demeyin
arkadaşlar diyet listesinin tamamına bakın.her öğünde hayvansal protein var.yani köfte yoksa tavuk,tavuk yoksa yumurta ve yoğurt yiyeceksin.proteinler diyet yaparken kas kaybetmemizi önlüyor,yağların kasa dönüşmesini sağlıyor.eski bir ünlü boksör akrabam var,bana hergün 2yumurta yememi söylemişti.yani bugün daha hafif yiyeyim et yemeyeyim de çorba içeyim demeyin
Ayrıca tuzsuz yiyeceksiniz demiyor liste,ama tuzu abartmamakta yarar var tabii.
Ben listenin orjinalini buldum,konuyu açan arkadaş yazmamış ama şöyle kurallar var:
şeker yasak,şeker içermeyen tüm içeceklerigün içinde dilediğiniz kadar tüketebilirsiniz.çay kahve meyve ve bitki çayı gibi
aralarda acıktığınızda marul salatalık havuç yiyebilirsiniz
salatalara yağ dökmek yasak
ben yumurta yemedim sevmiyorum
ama kahvaltıda bol peynir yedim zaten öğle yemeği gibi bişey oldu.akşamda köfteyle tamamladım.ama arada acıktım bi avuç leblebiyle dut karışımı yedimben bu listeye tam olarak sadık kalamam ama malum evli olmadığım için her istediğim yemeği yapamıyorum
evlide olsan zor canım.. diyet yemeği kocan yemez ki :))
bu gün ilk günüm zaten..mercimek çorbası yesem salata bi kasede yoğurt
sen bilirsin ama ben olsam 3ünü birden yemem 2tane seçerim azar azar