- 13 Mart 2011
- 1.275
- 23
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Delimİsin arkadaşım ya,1,58 boy ve 52 kiloyla diyet mi yapılır,sıska mı olacaksın.çok iyisin bence.
Çok bozmuş sayılmazsın,mısırı abartmadan yediysen,salep köftelere yakın kaloridedir herhalde,mısırı da salataya say :)arada olsun böyle bişey olmaz
yaş kaç bu arada.çok genç olduğunu tahmin ediyorum:)
nasıldı bugün ilk gün...
bende 4 ocak itibari ile başlıyorum. her 1 kg yağın 4 paket 250 gr lık katı yağına denk geldiğini söylüyor diyetisyenler .motivasyon için bunu düşünebiliriz.
bugün başlayan arkadaşlar nerdesiniz..
burdayım
sabah kendi yaptığım çavdarlı zerdaçallı ekmekten 1 dilim yedim peynirimi aksatmadım az şekerli çayımı içtim.şimdiye kadar 1 lt suyumu içtim
öğle yemeği yemedim geç kalktım bugünhaşlanmış yumurta yerine şu an kuru dut sarı leblebiden bi avuç yiyorum.akşam 6 gibi de ızgara köfte ve bol salata yicem
ben sabah yağsız peynir olmadığı için 2 kaşık yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeğimi yedim
öğlen 2 haşlanmış yumurta ve yağsız minnacık tuz attığım salatamı yedim..ve sadece 1 bardak su içtim..
benim de boyum 1.76 kilom 75. 65 kilo falan olsam diyorum da bu diyeti yapsam hemen geri alırım diye korktum biraz
daha kiloyu vermeden geri almayı düşünme bence canım...gel sende bizimle başla...bende seninle aynı kilo ve boydayım..önce kiloları verelim sonra kiloları korumayı düşünürüz..
canım ben önceden 87 kiloydum diyet yaptım 75 kilo olana kadar yürüyüş de yaptım ama sonra yürüyüşü bıraktım çok katı bir diyet yaptım 62 kilo civarına düştüm. diyeti bırakınca çok kısa sürede 73-75 kiloya geri çıktım. şimdi çok aşırı yesem de pek kilo almıyorum. yani yürüyüşle diyet bir arada verdiğim kiloyu geri almadım ama sadece diyetle verdiğim kiloyu geri alıyorum. şimdi bu diyetle de çok kısa sürede kilo verince hemen de geri almayim. malum çatlaklar, sarkmalar artıyor hızlı kilo alışverişlerde. bir de psikolojiyi etkiliyor.
aralarda yürüyüş yaparız..ne yapalım benim 1 ay sonra düğünüm var o sebepten en azından 4-5 kilo versem yeterli diyorum...
18 yaşındayım ama bale yapıyorum o yüzden vermek istiyorum bide göbek var ama ne yalan söyliyeyim mekik çekmeye çok üşeniyorum :)Delimİsin arkadaşım ya,1,58 boy ve 52 kiloyla diyet mi yapılır,sıska mı olacaksın.çok iyisin bence.
Çok bozmuş sayılmazsın,mısırı abartmadan yediysen,salep köftelere yakın kaloridedir herhalde,mısırı da salataya say :)arada olsun böyle bişey olmaz
yaş kaç bu arada.çok genç olduğunu tahmin ediyorum:)
18 yaşındayım ama bale yapıyorum o yüzden vermek istiyorum bide göbek var ama ne yalan söyliyeyim mekik çekmeye çok üşeniyorum :)
bugün benim 3.günüm olucaktı tekrar ben çok sıkı yapamıyorum diyet ne yazıkki bugün sabah normal kahvaltımı yaptm okulda bir nescafe içtim öğlen sadece yoğurt salatalık ekmek vardı ama yanında 1 biber 1 kabak dolması yedim çok acıkmıştım malum okul için erken kalkınca şimdi bol su içiyorum aksam 2 dilim biftek var ama ben 1 dilim tavuk göğsü yicem öğlen dolma yediğim için bakalım umarım kilo veririm ama herşeyin başı su hadi kalkın ve 1 koca bardak su içinnn! :)