- 11 Mayıs 2009
- 796
- 682
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Eki Görüntüle 260501 burdaki fotolarda 66kiloyken ki hallerimdi,,şuan ablamdan yazdığım için
Eki Görüntüle 260502 şuanki resimlerim kendi pc'mdeydi ve tamirde şuan pc,,
Eki Görüntüle 260503 şimdilik albümden 4resim paylaştım burda isteyen olursa teklif gönderip bakabilir fotolarımaaa..
Eki Görüntüle 260504
yaşım 23 canım,ben hiç kilolu değildim yanii boyum 168 ve kilom evlenmeden önce 61,62iydi hep tabi evlendikten sonrada öyleydim ama doğumlardan sonraa tartıda en son bebeğim 6aylıkken 80i görmemle diyete başlamam bir oldu ve başlarda bukadarda azimli ve istekli değildim salıyodum kendimii,sonra sonra araştıra araştıra ne zararlı ne yararlı hepsini öğrendim ve uyguladım,,hepsi bu yaşında büyük önemi vardır belki ama zaten benim kilolar hamilelikte ve sonrası olduğu için fazla yerleşmeden yolladım onlarıısaol trendy hemen bakiorum fotolaraa
yasin 21 se sen daha kolay ve fazla verirsin kiloyu. cunku cok gencsin. ben 30 um
üzülme canım 7kilo nekii dayanırsan 2ayda daha fazlasını bile verirsin,normal olan haftada en fazla 1kilo vermektir,,şöyleki geçende demiştim doğruluğu çok yüksek,kilonuzun 80 kiloysanız haftada 800gr giderse bu yağdan gitmiş oluyomuş bizimde kalıcı olmasını istediğimiz kilo verimi böyle olmalı geri kalan ya su yada kas kaybıı bunu unutmayın,,,ben bu zamana kadar her hafta 1kilo gidiyodu en az demekki 300grmı hep sudan gitmiş,neyseki yağ kaybımda daha fazlaymış,,kaç aydır gr larla gidiyo artık üzülüp duruyodum ama haftada 600gr versem öpüpte başıma koyucam artık,,tebrik ederim çok azimlisin trendy21.ben bir başlayıp bir bırakıyorum.kararlı olmak lazım 7 kiloyu veremedim bu sabah 62.0 hedefim 55 olmak.genelerdir hedefime inemedim
yok canım bu diyeti hiç uygulamadım üzgünüm bişey diyemiyceemm ben triendy21 diyeti uyguladımTrendy fotoraflar harika :))
Süpersin, azmine hayran oldum. Verdiğin bu kadar kilonun hepsini bu dietle mi verdin? Yoksa başka şeyler de yaptın mı? Darısı başımıza. Benimde vermem gereken o kadar çok kilo var ki...
Bu doğum olayları kadınları mahvediyor yaa(
Hamilelikte hiç kilo almayan ben, doğum sonrası şiştim de şiştim. Çok moral bozucu...
Daha bebeğim de 4 aylık, diyet yüzünden inş süt azalmaz. Bol su içiyorum, umarım işe yarar.
Bugün benim de ilk günüm diyette, şu ana kadar gayet iyi gitti.
cok ıyı ya benımde vermem gereken 10 kılo sadece bu dıetımı uyguladın taktık beklıoruuz senden
yaşım 23 canım,ben hiç kilolu değildim yanii boyum 168 ve kilom evlenmeden önce 61,62iydi hep tabi evlendikten sonrada öyleydim ama doğumlardan sonraa tartıda en son bebeğim 6aylıkken 80i görmemle diyete başlamam bir oldu ve başlarda bukadarda azimli ve istekli değildim salıyodum kendimii,sonra sonra araştıra araştıra ne zararlı ne yararlı hepsini öğrendim ve uyguladım,,hepsi bu yaşında büyük önemi vardır belki ama zaten benim kilolar hamilelikte ve sonrası olduğu için fazla yerleşmeden yolladım onlarıı
üzülme canım 7kilo nekii dayanırsan 2ayda daha fazlasını bile verirsin,normal olan haftada en fazla 1kilo vermektir,,şöyleki geçende demiştim doğruluğu çok yüksek,kilonuzun 80 kiloysanız haftada 800gr giderse bu yağdan gitmiş oluyomuş bizimde kalıcı olmasını istediğimiz kilo verimi böyle olmalı geri kalan ya su yada kas kaybıı bunu unutmayın,,,ben bu zamana kadar her hafta 1kilo gidiyodu en az demekki 300grmı hep sudan gitmiş,neyseki yağ kaybımda daha fazlaymış,,kaç aydır gr larla gidiyo artık üzülüp duruyodum ama haftada 600gr versem öpüpte başıma koyucam artık,,
yok canım bu diyeti hiç uygulamadım üzgünüm bişey diyemiyceemm ben triendy21 diyeti uyguladımbebeğini allah bağışlasın canım daha diyet yapman için çok erken,,fazla kasma kendini sütün azalırsa çok zora girersin ben diyete bebğim 6aylıkken başladım ve zaten sütüm yetersizdi 5 aylıkken ek olarak mamaya başlamıştım,,ama hamilelik kilolarıı kolay veriliyo merak etme...ama dikkatli beslen ben en çokta emzirme döneminde almıştım kilolarımıı,e bide ilk hamileliğimdeen kalan kilolarımda vardı 2.ciye hamilelik geçirdim oda doğduu sonra emzirme döneminde tatlıdır odur budur süt yapsın diye tabii,geldi yapıştı kilolar ,,,aman dikkat
yok canım bu diyeti uygulamadım 2gün yapıyım dedim uyamadım bıraktıımm olmuyoo,ben böyle şartlandırıldımmı kilo veremiyorum aklım devamlı listelerde bugün ne yicektim,bide heran bulamıyorum menüdekileri,eşimde evde zaten ona pişiridğim yemekleri görüpte yemediğim bi zaman olmadı benim bu diyet bana göre değildi anlıycanız,ben motive olmak için girdiydim arkadaşlık kurunca destek için kalmıştımm..çoğu kişide vazgeçti zaten olmuyoo uyulmuyo pek...size başarılar...sorunuz olursa severek cvblarım
biliyomusun benimde 168 ve kilom şuanda 61.8 geçen ideal kiloma baktımda 64diyo 2kilo daha alın diyoobenim de kilolarim hamilelikten kalma. ben hep 49-50 kg idim. hamilelik oncesi kan ilaci kullandim uzun sure ve 56 ile hamile kaldim(hayatimda gordugum en kilolu halim)hamilelikte 24 kg alarak 80 le doguma girdim sezeryan oldum.su an 66 kusurlerdeyim. bazen 66.5 bazen 66.8 deisio. ilk etapta 60 istiorum. ama benim en buyuk zaaflarimdan biri tatli :83: nasil olacak bu is bilmiorum. boyumda 166 cm
Bu hamilelikler hepimizi talan etmiş desenize ehehhehe