Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

KIZLAAARR TÜNAYDIINN,,,,dünden bugünee 800gr vermişim...dün 63.3tüm bu sabah 62.5u gördüm şükür taa geçen haftaki kiloma gelip hatta 200grmda aşağıdayım,,bide reglim yani düşünün,,,

maaşallahh tuğbacımmm ben tartılmıyorum kararlıyımmmmmmmmmm sabah kahvaltımı güzelce yaptm, öğleyn de yoğurtumu salatalıgımı yedm ve gayet tok hissediyorum kendimi... ki ben normalde böyle diyet listelerine uyabilen bir insan değilim ama bu diyet gerçektn tok tutuyorr, yada çok kararlıyım bu kez psikolojik olarak öyle hissedyrm blmyrm...
hiç kaçamak yapmadm ekstra bişey yemedm sadece dün akşam yemeğini kaçırdım işte naaapayım...

KIZLAAARR TÜNAYDIINN,,,,dünden bugünee 800gr vermişim...dün 63.3tüm bu sabah 62.5u gördüm şükür taa geçen haftaki kiloma gelip hatta 200grmda aşağıdayım,,bide reglim yani düşünün,,,

mrb trendy senın zayıflama gecmısıne baktım fotolarına da:) maşallah dıyım cok zayıflamıssın ama hıc spor yapmadan nasıl oldu bu ya ben cok tembelım spora zorla gıdıyodum yıllardır bıktım spor yapmaktan bu diyete mı devam eıdyorsunuz sizler.....

pazartesi başladım canım buraya bakalım,bundan önce kendi kafama göre bi uygulama yapıyodum,,çokta hızlı gitti kilolar,bakalım birazda burda denicem,pek uyamasamda tamm..

dün yine giydiğim beyaz tişörtle son halimi çektim,63.3lee,albümümde şuannn ama nedense acarlaşmış hissediyorum kendimii off yaaa...kimse öyle değilsin ii desede ben daha ince olmak istiyorumm...

tebrikler arkadalar, gram gram da olsa veriyoruz ya bu da cok güzel. ne demisler, damlaya damlaya göl olur ben yeni geldim okuldan, tartiya ciktim hala sabahki kilomdayim 72,1. suan dünkü menümü yiyorum. ayran ve simit olmadigi icin 2 dilim cavdar ekmegi yiyorum, aksama da tavuk yiycem. bakalim yarin kilolar ne alemde olucak merak ediyorum

kızlaaaarr nerdesiniiiizzzzz??? ben akşam yemeğimi yedim ohhhhh, bugünü de kaçamaksız bitrdmmm burası motive edıyor beniiiii, iyiki varsınızzzzzzzzzzz

kızlaaaarr nerdesiniiiizzzzz??? ben akşam yemeğimi yedim ohhhhh, bugünü de kaçamaksız bitrdmmm burası motive edıyor beniiiii, iyiki varsınızzzzzzzzzzz

ben burdayım sizler yoksunuz,bende 6.45te yedim yemeğimi,çok şükür ii geçti bugündeee.....

ben burdayım sizler yoksunuz,bende 6.45te yedim yemeğimi,çok şükür ii geçti bugündeee.....

tuğbacım inş gidecek kilolarr:)) bu arada sen tanıttın kendini biz tantmadk nagehan ben 23 yaşındaym, ingilizce öğretmeniym bekarım kısmetse 2013 gelini olacagm asker yolu beklyrmm

tuğbacım inş gidecek kilolarr:)) bu arada sen tanıttın kendini biz tantmadk nagehan ben 23 yaşındaym, ingilizce öğretmeniym bekarım kısmetse 2013 gelini olacagm asker yolu beklyrmm

ay öylemii allah kavuştursun canıım,yenimi gitti dahaa,,benimde kardeşim askerde 3ay olduu,çok özledim onu ben yaaa,sevdalın asker oluncaa daha beterdir hasretlik belki bilmem ben pek asker yolu beklemedimde,benimki hazır çıktı fırındaann,,17yaşındayken bi geldiler görücüye çıktımolsun tamm dedik beğendim falan,ee noldu bu oğlan aramadı benii bende ii istemiyorum ben dedim,bittii,sonra nolduu,2yıl bu askerliğini falan yapmış tezkeresine günler kala beni arattırmış babasıda buldu numaranı oğluma vereyimmi konuşmak istiyo senle falan dedi ,bende ii dedim,aradı konuştuk falan geldiği gün yüzyüze konuştuk biyerlerde anlaştık dedim yabancıya gitmeyem barii,olsun hadi evlendik 2de bebiş oldu 4yıl bittiii ah ahhhhhh

Kızlar az önce Mavi Yeşil Light Çikolata yerim. Artık çikolatanında lightı nası olur bilmem ama normal çikolatadan iyidir herhalde krizim geldii 7 gündür ağzıma sürmüyodumm

Çok şanslısın canım yaa hazır çıkmış seninki fırından Bende tanıyatım kendimi adım gözde 21 yaşındayım grafikerim bekarımm nezaman gelin olurum bilmiyorum

12 ağustosta gitti cnm, çook zor çokkk kısa dönem allahtn bitirip gelsnn bi hayrlısıyla...sizin hikayenz de çok hoş... genç yaşta da anne olmuşsun ne hoşş, bende çok istyrm hemen bebişim olsun ama beklemek zorundayız maalesef

Kızlar az önce Mavi Yeşil Light Çikolata yerim. Artık çikolatanında lightı nası olur bilmem ama normal çikolatadan iyidir herhalde krizim geldii 7 gündür ağzıma sürmüyodumm
light ta olsa yememeliydinbak ben regl dönemindeyim deli danalar gibi aburcur tatlı istiyo canım ,,ama yiyormuyum hiçkriz geldiğinde 2tatlı kaşığı pekmezi bazen sade yiyorum,bazende bir çay bardağı süte karıştırıp içiyorum 2dk bütün kriz gidiyooosanada
Çok şanslısın canım yaa hazır çıkmış seninki fırından Bende tanıyatım kendimi adım gözde 21 yaşındayım grafikerim bekarımm nezaman gelin olurum bilmiyorum
aaaaaaaaaaa benim kızımın adıda gözdeeeee,,,

memnun oldum canımm,,bencede ne zaman evlenceğini şimdiden bilmesen daha ii

ay canım ya daha yeni gitmiş,,neyse canım ya çabuk geçiyoo zaman üzülme,bak daha kardeşim dün gitmiş gibi geliyoduu,annem 3ay oldu geçen hafta diyince,,aa okadar oldumu yaadedim....kavuşcaksın sevdiceğine merak etme sen,,allahın izniyle hayırlı tezkereler olsun ona inşallahta evlenip bebişleriniz olsun:118:

Ozaman artık lightta olsa çikolata yok zaten çok pişman oldum sonradan Memnun oldum canım ne güzel kızınlada adaşmışım

cikolatamiiiiiii? ya bende istiyorummmmm, adetim yaklasti.. kendimi tutuyorum. en cokta dondurmayi özldiiiiiim. sanki aylardir yemiyorum gibi geliyor ama daha kac gün olduki? aslinda dolapta light donduma var ama yokkk yemicem. dayancammm, dayanmam lazimmmm :82:

gel teskere gel teskere bitsin bu hasreeet allah tez zamada kavustursun canim . benim kocam 30 oldu hala askere gitmedi, okul dur is tir ertelendi, kizimiz da var. askere giderse nasil olcak bilmiyoruz

Yaa benimde canım günlerdirr külahla dondurma çekiyoo ama özellikle külahta ama tutuyorum şimdilik kendimi tutmalıyızzz

Yaa benimde canım günlerdirr külahla dondurma çekiyoo ama özellikle külahta ama tutuyorum şimdilik kendimi tutmalıyızzz

haklisin canim! sabrin sonu selamettir insallah. disimizi SIKARsak kilo verip daha mutlu olcaz biraz önce yesil cayin yaninda 4 tane hurma yedim. tatli ihtiyacimi karsiladi simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…