Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

gel teskere gel teskere bitsin bu hasreeet allah tez zamada kavustursun canim . benim kocam 30 oldu hala askere gitmedi, okul dur is tir ertelendi, kizimiz da var. askere giderse nasil olcak bilmiyoruz

sağolasın cnm beniimmm, darısı senn eşinee gidip gelir inş bian evvel... kaçış yok bari evlenmeden gidip geleym dedi bnmki bana da böylesi daha makul geldi... ama şimdi acaba evlensemydk dıyoruzi çnkü soyismimiz aynı olmadıgı için gitsm göremem bile

bu arada herkeslere günaydınn şimdi kalktm elma sirkeli suyumu içtm bu formül bende çok işe yarıyoz sindirimi fln da düzenlediğini düşünüyorum... 9 gibi kahvaltımı ederiimm okuluma giderimmm... görüşürüz kızlarrrrrrr

günaydınnn kızlarrr 59 kiloyummm.dün diyetimin ilk haftası bitti yani 3 kilo vermişimmm siz nasılsınızz bakalım

günaydınnn kızlarrr 59 kiloyummm.dün diyetimin ilk haftası bitti yani 3 kilo vermişimmm siz nasılsınızz bakalım

gunaydın bu dıyetı yaparken spor da yapıyor musunuz bende bugun başladım bu diyete henuz hıcbırını yapmadım kahvaltıyı edecem hoş yıyecek pek bişey yok zaten:)

gunaydın bu dıyetı yaparken spor da yapıyor musunuz bende bugun başladım bu diyete henuz hıcbırını yapmadım kahvaltıyı edecem hoş yıyecek pek bişey yok zaten:)

hayır spor hiç yapmadım sadece 2 gündür akşamları 1 saate yakın yürüyüş yapıyorum o da gezmek amacıyla biraz :) tabii yürüyüşün her türlü faydası oluyor

hayır spor hiç yapmadım sadece 2 gündür akşamları 1 saate yakın yürüyüş yapıyorum o da gezmek amacıyla biraz :) tabii yürüyüşün her türlü faydası oluyor

bayılıyorum böle spor yapmadan kılo verenlere benım derdım cok buyuk ben cok zor zayıflıyorum sanırım bı doktora gıtmem lazım

bayılıyorum böle spor yapmadan kılo verenlere benım derdım cok buyuk ben cok zor zayıflıyorum sanırım bı doktora gıtmem lazım

aslında ben de çok zor veririm 2 sene önce yaz tatilinde bir diyete başlamıştım diyetisyene de gidiyordum ve her gün 1 buçuk saat yokuş yukarı falan yürüyordum ancak bu kadar hızlı zayıflamamıştım sanırım bu diyetin özelliği.1 haftada 3 kilo vereceğimi ben de hiç tahmin edemezdim.bence bu diyet listesine tam olarak uyarsan kilo verirsin bir dene canım

başladım bakalım motıven için saol cnm....

kızlaarrrr nasıl gidiyor diyet??? ben öğle yemeğimi yedm patatesli rokalı domatesli salata ohh akşam için et var menüde ama parça et tüketemıyorum ben onun yerine barbunya yezem olur muuu???

kızlaarrrr nasıl gidiyor diyet??? ben öğle yemeğimi yedm patatesli rokalı domatesli salata ohh akşam için et var menüde ama parça et tüketemıyorum ben onun yerine barbunya yezem olur muuu???

barbunya yerini tutuyo mu bilmiyorum ama domatesli biberli et sote de yapılabilir yağı çok az olarak ben dün öyle yaptım parça etten daha iyi oluyor

selam arkadaslar, eve yeni geldim ve ögle yemegini daha yeni yedim desem inanirmisiniz? yanimda götürmemistim, gec gelince bu vakte kaldi. aksam yemegini kacta yerim artik bilmiyorum :26:

hoşgeldin canımmm,,,valla ben egzersiz yapıyorum ama bu diyeti pek yapamıyorum desem yeridir yaniiidaha bu sabah patates kızartması yedimöğlen simit ayran yedim akşamda kaynamış yumurta ve kalan simidi yedim,,yeşil çayımı içtim 1.5lt suyumu içtim
tebrikleer canım yaa oh ne güzel 59 olmuşun bende görürmüyümkii,59zu bigün
selam arkadaslar, eve yeni geldim ve ögle yemegini daha yeni yedim desem inanirmisiniz? yanimda götürmemistim, gec gelince bu vakte kaldi. aksam yemegini kacta yerim artik bilmiyorum :26:

ne saat 5temi yedin öğleyiakşam yeme artıkın

tebrikleer canım yaa oh ne güzel 59 olmuşun bende görürmüyümkii,59zu bigün

triendy tabikii görceksinnn canım ben hiç tahmin edemezdim bu kadar kısa sürede 59u görceğimi ama oluyoomuş aynen devam edelimm

ama olmuyo canımya uyamaıyorum diyete yediklerime baksanaaa:84::84::84::84:

ama olmuyo canımya uyamaıyorum diyete yediklerime baksanaaa:84::84::84::84:

bakk şimdi gördüm patates kızartması mıııı :18: tabii ben de şimdi tatlı yedim ama :78: sonuçta diyetin süresi kısa canım biraz dayanabilirsen kurtulcaksınn merak etmee.2 hafta sonra kilolara veda edince iyiki uymuşum diceksinn

kizlar ben sabah regl oldum aslinda daha vardi 5-6 gün ama erken geldi. canimin tatli istemesi ve bi kac gündür agriyan bellim ve karnim buna isaretmis kendi kendimi tebrik ediyorum, masallah bana ki hic cikolata dondurma yemedim, tatli yerine hurma yedim suan canim tatli felan istemiyor. bugün öglen yemegimi saat 4te yedigim icin aksam yemegi yemedim, onun yerine 2 tane havuc indirdim mideme . sabah tartim 71.7 gösterdi. regl dönemi bitince kac kilo verdigim anlasilcaktir herhalde..suan vucudum su topluyordur ve coktaaaan toplamistir bilemiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…