- 30 Temmuz 2008
- 987
- 6
- 36
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
gel teskere gel teskere bitsin bu hasreeetallah tez zamada kavustursun canim . benim kocam 30 oldu hala askere gitmedi, okul dur is tir ertelendi, kizimiz da var. askere giderse nasil olcak bilmiyoruz
günaydınnnkızlarrr 59 kiloyummm.dün diyetimin ilk haftası bitti yani 3 kilo vermişimmm siz nasılsınızz bakalım
gunaydın bu dıyetı yaparken spor da yapıyor musunuz bende bugun başladım bu diyete henuz hıcbırını yapmadım kahvaltıyı edecem hoş yıyecek pek bişey yok zaten:)
hayır spor hiç yapmadım sadece 2 gündür akşamları 1 saate yakın yürüyüş yapıyorum o da gezmek amacıyla biraz :) tabii yürüyüşün her türlü faydası oluyor
bayılıyorum böle spor yapmadan kılo verenlere benım derdım cok buyuk ben cok zor zayıflıyorum sanırım bı doktora gıtmem lazım
aslında ben de çok zor veririm 2 sene önce yaz tatilinde bir diyete başlamıştım diyetisyene de gidiyordum ve her gün 1 buçuk saat yokuş yukarı falan yürüyordum ancak bu kadar hızlı zayıflamamıştımsanırım bu diyetin özelliği.1 haftada 3 kilo vereceğimi ben de hiç tahmin edemezdim.bence bu diyet listesine tam olarak uyarsan kilo verirsin bir dene canım
başladım bakalım motıven için saol cnm....
kızlaarrrr nasıl gidiyor diyet??? ben öğle yemeğimi yedm patatesli rokalı domatesli salata ohhakşam için et var menüde ama parça et tüketemıyorum ben onun yerine barbunya yezem olur muuu???
günaydınnnkızlarrr 59 kiloyummm.dün diyetimin ilk haftası bitti yani 3 kilo vermişimmm siz nasılsınızz bakalım
tebrikler canim, darisi bizlerinde basina insallah !
hoşgeldin canımmm,,,valla ben egzersiz yapıyorum ama bu diyeti pek yapamıyorum desem yeridir yaniiigunaydın bu dıyetı yaparken spor da yapıyor musunuz bende bugun başladım bu diyete henuz hıcbırını yapmadım kahvaltıyı edecem hoş yıyecek pek bişey yok zaten:)
selam arkadaslar, eve yeni geldim ve ögle yemegini daha yeni yedim desem inanirmisiniz? yanimda götürmemistim, gec gelince bu vakte kaldi. aksam yemegini kacta yerim artik bilmiyorum :26:
tebrikleer canım yaa oh ne güzel 59 olmuşun bende görürmüyümkii,59zu bigün
triendy tabikii görceksinnn canım ben hiç tahmin edemezdim bu kadar kısa sürede 59u görceğimi ama oluyoomuşaynen devam edelimm
ama olmuyo canımya uyamaıyorum diyete yediklerime baksanaaa:84::84::84::84: