Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

2haftamıııı biliyorum ama benim koca evde olduğu sürece yok sabahları yapamam anacımm yaa,,allahtan bu ay full 16.00-24.00 vardiyesi,akşamlarıı ii geçiyoda iişte böyle devam etcem artık,ama burdan kopamam yani sizler çok tatlısınız yaa..bende yarı kendi kafamdan sizle olmaya devam edicemm..napak katlanıverin artık bbanaaa,siz tam uyabiliyosanız ne mutlu bendende size motivee olsunn..

kizlaaaaar icinizdeki a uymayin sakinnnnnn! kandiriyor bizi, sonrada pisman oluyoruz keske yemeseydim diye!! kiralim o nin bacaginida ugrasmasin bizimle.. bunun icin sabirli olmamiz ve kararimizdan vazgecmememiz gerek canlar! gösterelim ona kilo nasil verilirmis sonunda gülen biz olalim.

hadi arkadaslar canlanin biraz yahu olan olmustur zaten, simdi toparlanma zamani, moralleri hic bozmuyoruz tamam mi? :87:

cnm sindirim sorunu bende yaşıyorum
elma sirkesi işe yarıyosa yarından itibaren yapıyım bende
balla tatlandırıyomusun yoksa sadece elma sirkeli sumu içiyosun

kızlar pazartesinden itibaren günde 1 saat yürüyüş yaptım
dün 1.5 saat yürüdüm
2 gündür felaket başım dönüyor
bugünde annemlerdeydim ..asla diyetimi bozmam menü dışına çıkmam bana ye diye ısrar etme dedim
menüde patates vardı...patatesi haşladım salata yaptım tam yiycektim ablam kısır yapmış getirdi
biraz kısır yedim
akşam yemeği yemiycem kendime ceza verdim

ilk yaptığım diyetteki kadar motive olamıyorum oysaki kendimden çok emindim :18:
cezalıyım
akşama pirzola yerine salatalık yedim

çok pişman oldum elimi ağzıma sokup istifar etmeyi bile düşündüm
1 öğün kaçamaktan inşallah bişey olmaz
daha 10 günümüz var azda bir zaman değil....töbe bidaha bozmam

çok pişman oldum elimi ağzıma sokup istifar etmeyi bile düşündüm
1 öğün kaçamaktan inşallah bişey olmaz
daha 10 günümüz var azda bir zaman değil....töbe bidaha bozmam

bisey olmaz insallah tatlim, üzme tatli canini . sakin yedigini cikartmaya calisma, allah korusun sonra aliskanlik yapar. hem 10 gün dedigin nedir ki canim, su gibi akar gider, yeterki moraller yüksek olsun bak ne güzel spor da yapiyorsun, yarin hic bozmadan devam edersin.

Son düzenleme:
Kızlar bugün dikey geçiş sınavı sonuçları açıklandı yerleşememişim üzüntüden sürekli yiyorumm öğlenden berii

bir su bardağı su bi tatlı kaşığı bal bir yemek kaşıgı elma sirkesi, tadı kötü ama içiyorm, iyi geliyor sanki... bu arada akşam zeytnyağlı barbunya yedm az önce de 1 tane elma yedm... bugn de kaçamaksz bittiii....

saol cnm tşkr ederim

tadı fena değil aslında zamanında 2 ay denemiştim ben bunu
kilo vermemiştim o zaman çünkü diyet yapmamıştım

tebrik ederim kaçamak yapmadığın için
off canımda nasıl barbunya istedi

Kızlar bugün dikey geçiş sınavı sonuçları açıklandı yerleşememişim üzüntüden sürekli yiyorumm öğlenden berii

cok üzüldüm canim, saglik olsun türkiyedeki okul ve üniversite sistemini hic bilmedigim icin sana nasil teselli verecegimi bilemiyorum tatlim, bana cok karisik geliyor. kendini fazla üzme, belki hayirlisi budur hakkinda

öylede canım bildiğin gibi değil iştee..bazen olmadımı olmuyoo,heleki eşim pek destek vermiyo banadaa ondan oluyoo zati zayıfladın artık neyine yapıyosun daha diyyooo....
yaaa çok kötü olmuşşş,,geçmiş olsun canım ,,,ama elden ne gelir artık bugünn olmuş olan

canım yaa bu elma sirkesini bende içiyorum ama bal kilo aldırır diye kullanmıyorum,onun yerine pekmezle içiyorum yada sade....vede aç karnına içilecek

tugbacim bende tam tersini okumustum bi siteden. aksamlari yatmadan önce 1 yemek kasigi balin üzerine toz tarcin serpip yedigin zaman, sabaha kadar metobolizman calisiyor ve yag yakmaya yardimci oluyormus!!! diyet ilk basladigimda yiyordum hem tatli kriizlerinede bire bir diyebilirim. uzuuuun zamandir yemedim. aslinda tatli krizlerim gelmeden simdi baslamanin tam zamani.

Son düzenleme:
evet canım bal kilo aldırmaz aksine metabolizmayı kızlandırır... evet aç karnına yemektn yarım saat kadar önce içiyorum ben... tarçın bal da tatlı krizlerine birebir... zaten tarçının insülini dengeleyici özelliği varr, annem diyabetik o yüzdn blyrm, doktoru bol tarçın tüketmesini söylüyor...

canım ben de çok üzüldüm ama her şeyde bir hayır vardır derler.Allah daha hayırlısını versin inşallah.üzme kendini lütfen

anladım canım tabiki evli olunca bazı şeyler değişiyor bekar insanm anlamıyorum bu işlerden olsun sen hem bizimle ol hem de yapabildiğin kadar yapmaya çalış mutlaka onun da faydası olurrr

ne kadar güzel demişsn tombis hırslandım birden devam edelimmm aynennn

ya kızlar benım akşam yemek yedıkten sonra hemen tatlı ıhtıyacım oluyor ama anında...bir de yemekten sonra acıkıyorum :///// yatana kadar ne yesem dıye dusunuyorum kendımı tutuyorum ama dun yogurt yedım valla napım cok acıktım.....sizler neler yapıyorsunuz benım gıbı olan var mı?

herkese günaydin arkadaslar bugün kendinizi nasil hissediyorsunuz? kacamaksiz birgüne hazirmisiniz? regl oldugumdan herhalde fazla kilo veremiyorum. ama cok sükür hic yoktan iyidir. bugüne kadar 400 400 giderken bugün yanlzca 100gr eksik ciktim tartida :87: ama pes etmicem, aynen yola devaaaaamm, nasilsa adetim bitince ödem de gidicek.

günaydın kızlarrrr nasılsınız bugün

karin agrisi haricinde hic bi sikayatim yok cok sükür. sen nasilsin tatlim?

cornellacim adetin yaklasmis olabilirmi acaba? cünkü adetim gelmeden bi kac gün öncesinde ben ac ac uyudugumu biliyorum. dün aksamda yazmisstim canim. canin tatli istedigin de ya hurma ye, ama hemen yutma, agzinda bayaga dursun, tadini iyce alman acisindan. veya 1 yemek kasigi balin üzerine toz tarcin ekleyip yavas yavas ye.. kriizlerin gececektir insallah.

ben sabah kahvaltilarinda 1 kibrit kutusu peyniri cogunlukla yemedim, yesem ne yemesem ne ki? (peyniri seven biri olarak, kendimi tutamamaktan korktum) ama onun yerine aksamlari hergün olmasada yatmadan önce 1 bardak soguk yagsiz süt iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…