- 5 Kasım 2008
- 1.465
- 3
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
bugün icime girdi sanki! bozuldu diyetim ne var ne yoksa yedim tatli namina yok ben diyet moduna felan girememisim hepten dagittim bugün. sabaha kadar spor yapsam yedigim, seker cikolatanin kalorisini anca yakarim. napicam ben
kızlar merhaba, bende bu sabah itibariyle başlıyorum diyete, 8de kalktım kahve içtim biraz sonra da kahvaltı yapacağım. 75.8 ile başlıyorum az önce tartıldım. burada sizinle paylaşmak istedim moral olsun diye. bu sefer gerçekten devam etmek istiyorum sonuna kadar
bende yarın bu diyete başlıyorum arkadaşlar 60-61 arasında gidip geliyorum 2 hafta boyunca sıkcam dişimi yapcam bu sefer başarmalıyım.. ramazanda kilo verme niyatim vardı ama veremedim bi ik kilo verdiysemde geri aldım.. kilo vermek çok zor ama alması çok kolay oluyor gerçekten.allah herkese kolaylık versin kızlarr
Merhaba herkese : )
yarın sabah itibariyle başlıyıcam bu diyete boyum 160 ve kılomda 60 61arası gidip gelıyorum ve bu yuzden çok mutsuzum
diyetin yanında sporada başlıyacağım umarım
herkese kolay gelsin :)
tombiş moralini bozma canım...spor konusunda çok iyi gidiyorsun...bugün ben de 1 saaat yürüdüm...ama hergün yapamıyorum işte...tombiş sen de annesin demek...kaç yaşında kızın...cassie görünmüyor....nerdesin cassie? yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...bu diyet çok kolay görünmüştü başta bana, ama o kadar kolay değilmiş, özellikle akşam yemeğinden sonra çok acıkıyorum...çünkü akşam yemeğini 7 den önce yiyorum, 1-2 gibi yatabildiğim için acıkıyorum...ama bugün kaçamak yok...zaten 1 simit fazlam var, 2 çatal da ezmedün bi de ilk gün olduğundan sanırım başım çok döndü ama bugün azaldı...sanırım pztsiye dek normale dönerim...pztsi iş başı...işte nasıl olacak bakalım diyet....yanımızda taşıycaz artık mamalarımızı..........
alev yazdıkların yanlış anlaşılıp silinebilir...reklam yapıyomuşsun gibi olmuş...yine de teşekkür ederiz tavsiyene...ben almayayım...
birinci günü başarı ile tamamlamk üzereyım,ilk gün olduğu için zorlandım biraz ama dayandım bozmadım inat ettimaz da olsa spor da yaptım. bundan sonrakı günler daha çok yapmaya özen göstericem inşaallah. bir an önce uykum gelse de yatsam yoks çok acıkıp dayanamam diye korkuyorum ben bir hafta sonra tartılacamki moral olsun bana tabi bozmazsam.. burda yazılanları okuyup diyet yapmak gercekten insana güç veriyo.. sizinleyim
bugün icime girdi sanki! bozuldu diyetim ne var ne yoksa yedim tatli namina yok ben diyet moduna felan girememisim hepten dagittim bugün. sabaha kadar spor yapsam yedigim, seker cikolatanin kalorisini anca yakarim. napicam ben
Ben başlamayı düşünüyorum fakat ağzıma yumurta sürmem hiç
Yok mu yumurtanın başka bir alternatifi
bnm de kırmızı etle pek aram yok baklagillerden biriyle değiştirebilirim galiba... diyeti deneyen bayanlar malum şok diyetler zararlı falan deniyor bu da nir tür şok diyet değil mi... yani 2 hafta da bu kdr kilo normal mi? geri almayalım sonra:18::18:
Diyetini sporla desteklersen ve diyet bittikten sonra da sporuna devam edersen bence geri almazsın canım
:13:
canım canım canım bugün obenimde içime girdi.önce annem ye diye zorluyodu yemiyodum birden bişey oldu sanki düşünemedim sadece yedim yedim sonra kendime gelebildim Çarşıda işlerim vardı öğlen yemeğimi çarsıda yemek zorunda kaldım ama bi dönerin sadece etlerini yedim ekmeğini bıraktım bide çok aşırı yürüdüm çarşıda ayklarım hala şiş ama işte gelince kriz geçirmiş gibi tatlı pasta fln yedim Amaaaa hiç bişey için geç değil canımmm en azıncdan böyle bi kaçamak yapıp yeyince ne kadar çok pişman olduğumuzu gördük Şimdi yok ben yapamam deyip yine yemeklere gömüleceğimize yılmadan tekrar başlayalım canım Sen söyle canım istersen tekrar başlayalım istersen kaldığımızn günden devam edelim yeterki pes etmeyelim canım şansımızı tekrar deneyelimm :13:
yürüyüş yapıyorum hergün zaten, egzerszle desteklerm... inş veririm şu kiloları yaa, bakalım pazartesi bismillah
tombiş vazgeçmek yok...yarın tekrar başlarsın....ok? vücudumuz alışınca daha kolay olacak...şu an ilk günlerimiz diye zorlanıyoruz...ben akşam yemeten sonra bişey yemedim...şu an çizgi filmlerdeki gibi önümdekileri dondurma, çikolata, patates kızartması olarak görüyorumama dayanıcam...uykum yok ama yememek için yatıcam...iyi geceler kızlar...sakın vazgeçmeyin...
kızlar ben başladım diyete.. ekstra olarak sabah melemen yedim birazcık.. çok aşırı sıkmıcam kendimi.. yemek konusunda bi problemim yok benim problemim tatlılarla...
sandoloz sakızıda çiğnedim yuttum ardından elma sirkeli suda içtim kahvaltıdan önce bakalım.. sanki iştahı kapatıyor gibi geldi bana.. bugün başladım onada bakalım görcez :) işe yararsa buraya yazarım..herkese başarılar boyum 160 kilom 61 çüş ya insan bir iki haftada 2 kilo nasıl alır ya hayret ediyorum yemin ederim ne biçim metabolizma bu..