Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

bugün icime girdi sanki! bozuldu diyetim ne var ne yoksa yedim tatli namina yok ben diyet moduna felan girememisim hepten dagittim bugün. sabaha kadar spor yapsam yedigim, seker cikolatanin kalorisini anca yakarim. napicam ben

tombiş vazgeçmek yok...yarın tekrar başlarsın....ok? vücudumuz alışınca daha kolay olacak...şu an ilk günlerimiz diye zorlanıyoruz...ben akşam yemeten sonra bişey yemedim...şu an çizgi filmlerdeki gibi önümdekileri dondurma, çikolata, patates kızartması olarak görüyorum ama dayanıcam...uykum yok ama yememek için yatıcam...iyi geceler kızlar...sakın vazgeçmeyin...

Hoşgeldinnn canımmm sen yetertli kararlı ol eminim çok güzel kurtulacaksın kilolarından hep beraber vericez inşallah

Hoşgeldin aramıza ramazanda bende aynı şekilde canım bi verdim bi aldım allak bullak o0ldum Kilo vermeyi daha önce başaranlar olduysa bizde başarabiliriz Hepimize kolay gelsin

Merhaba hoşgeldin canım Bende senle aynı boydayım çok kötü bi kiloda değilsin bence canım mutsuz olma lütfen 30-40 kilo vermeleri gereken insanlar var bizim 5-10 vkilo bi fazlamız var çok şükür biraz dikkat ederek başarabiliriz canım sen hiç güzel canını sıkma

geldim canım dün dışardaydım giremedim hiç maşallah çoook iyi gidiyosun sen hepimizden sağlam çıktın valla canımm o kaçamaklarında çok küçük şeyler bence canım halledersin eminim onları da

Bende tartı konusunda aceleci davranmak istemiyorum canım moral olsun diye Çok güzel gitmişsin canım bizde seninleyiz

:13:
bugün icime girdi sanki! bozuldu diyetim ne var ne yoksa yedim tatli namina yok ben diyet moduna felan girememisim hepten dagittim bugün. sabaha kadar spor yapsam yedigim, seker cikolatanin kalorisini anca yakarim. napicam ben

canım canım canım bugün o benimde içime girdi.önce annem ye diye zorluyodu yemiyodum birden bişey oldu sanki düşünemedim sadece yedim yedim sonra kendime gelebildim Çarşıda işlerim vardı öğlen yemeğimi çarsıda yemek zorunda kaldım ama bi dönerin sadece etlerini yedim ekmeğini bıraktım bide çok aşırı yürüdüm çarşıda ayklarım hala şiş ama işte gelince kriz geçirmiş gibi tatlı pasta fln yedim Amaaaa hiç bişey için geç değil canımmm en azıncdan böyle bi kaçamak yapıp yeyince ne kadar çok pişman olduğumuzu gördük Şimdi yok ben yapamam deyip yine yemeklere gömüleceğimize yılmadan tekrar başlayalım canım Sen söyle canım istersen tekrar başlayalım istersen kaldığımızn günden devam edelim yeterki pes etmeyelim canım şansımızı tekrar deneyelimm :13:

kızlaaaarr merhabalar... bende p.tesi başlayacağım bu diyeteee 8 kilo kdr fazlam var ve sömestra kdr vermem gerek... aranıza alırmısınız beni deeeee

kızlar ben başladım diyete.. ekstra olarak sabah melemen yedim birazcık.. çok aşırı sıkmıcam kendimi.. yemek konusunda bi problemim yok benim problemim tatlılarla...
sandoloz sakızıda çiğnedim yuttum ardından elma sirkeli suda içtim kahvaltıdan önce bakalım.. sanki iştahı kapatıyor gibi geldi bana.. bugün başladım onada bakalım görcez :) işe yararsa buraya yazarım..herkese başarılar boyum 160 kilom 61 çüş ya insan bir iki haftada 2 kilo nasıl alır ya hayret ediyorum yemin ederim ne biçim metabolizma bu..

2 hafta yapıp sonuç alan oldu mu aranızda
Ya da sonuç alan oldu mu diye sorayım
Topiğin hepsini okuyamadım kusura bakmayın bayanlar

merhaba
ben bu diyetle 2 ay önce 6 kilo verdim..hemde sadece listeye uyarak verdim
eminim sporla destekleseydim 8-10 kilo giderdi

ramazanda azıcık aldım o emek emek verdiğim kiloları
henüz tartılmadım...basküle çıkmaya cesaretim yok
pazartesi başlıyorum yeniden

kaç kişi var bu diyeti yapan
liste varmı

Son düzenleme:
bnm de kırmızı etle pek aram yok baklagillerden biriyle değiştirebilirim galiba... diyeti deneyen bayanlar malum şok diyetler zararlı falan deniyor bu da nir tür şok diyet değil mi... yani 2 hafta da bu kdr kilo normal mi? geri almayalım sonra:18::18:

Diyetini sporla desteklersen ve diyet bittikten sonra da sporuna devam edersen bence geri almazsın canım

canimsin yaaaa! ayni pismanligi yasamisiz bu bize ders olsun. evet ben yeniden baslamak istiyorum ama adam akilli bi sekilde. galiba tam diyet moduna girmeden, piskolojikmen kendimi tam hazirlamadan yanlis zamanda basladim, bizim aile kalabalik, bayram seyran derken diyet te kalmadi rejimde birinde tuttuysam diyerinde kitliktan cikmis gibi yedim yedigimde yemek olsa yanmicam, abur cubur cikolata.. bunlarin kalorisi 3-4 tabak yemege bedel.

baslayalim cassiecim, verdigin destek icin moral icin coooooook tesekkür ederim. sööööyle bi kendime geldim :32 pazartesi okullarla birlikte diyet maratonuna baslamak istiyorum. sence, ne zaman baslayalim?

canim benim kiyamam sana o duygulari cok iyi biliyorum. bende genelde aksamdan sonra ipin ucunu kacirdim. pes etmicem allahin izniyle ve siziiiin desteklerinizle yeniden baslicam ve sonucu kocamaaaaan kocaman yazicam. DIYET TAMAMLANDI, SONUC: 5 Kilo diye . insallah ya, bitsin artik bu cile. 2.kez anne olmak isitiyorum nasip olursa. dua edin bana canlar!
moral verici mesjin ve destedgin icin sana cook coook cooooook tesekkür ederim fatoscum!!

Bende bende başladım ama sabah erken kalkamadım neyse şimdi gidip yumurtamı haşlıcam yicemm arada bi şeftalı yedm azıcıkta yoğurt yedm
vericez bu kıloları vericezzzzz akşam uzerıde birazspor yaparım ohhh mis ilk gunu atlattıkmı zatıı gerisi gelir :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…