Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Hoşgeldin canım aramıza Çok iyi yapmışsın ben çok dikkat edemiyorum peynirin yağsız falan olmasına evde ne varsa ona göre ayrlıyorum ama suda bekletiyorum yağı ve tuzu gitsin diye ben annemden gizli yapıyorum diyeti anneme de söyliym dedim ama zaten gideceksin ne diyeti falan diye başladı bende hiç söylemedim ondan dolayı alışverişide o yaptığından evdekilerle ayarlıyorum menümü :44::44: Bence havuçun hişçbi zararı olmaz canım zaten kalorisi düşük bende çok severim salatada

ooo kizlar onlinesiniz :) ilk kez bulusuyoruz böyle.. nasilsiniz bakalim? ben elimde yesil cayimla yazdiklarinizi okudum suan, spor yapicaktim :) cassicim bugün süper bi baslangic yapmissin. 200 mekik, 100 sopali hareket masallah! devamini yaparsan cok güzel sonuclar alicaksin insallah. ben size dedimde kendim ölcülerimi almayi unuttum sabah :)

fatoscum hazirliklar tamam masallah . benimde yarin ilk günüm sayilcak bugün menüme dikkat edemedim gec kalktigim icin. yarin kacamaksiz bir gün gecirmek icin elimden geleni yapmam lazim yoksa diyet diyetlikten cikacak

Gece moral olsun diye zayıflayanların fotolarına bakıyodum canım mesajını görmemişim evet canım çok şükür iyi bi başlangıç oldu benm için gece babamlara tatlı pişirdim pasta falan hazırladım güzelce sofrayı donattım ama ben birtek kaçamak bile yapmadım sadece yeşil çay içtim Sabahta aynı şekilde ben hazırladım sofrayı ama çok dikkatli yedim hatta diyetteki kahvaltının yarısını yedim canım bişey istemedi şimdi tarçınımı içiyorum birazdan ara öğün olarak bi meyve yiycem Sende ölçülerini alıp yaz canım mutlaka bide ben bu 12 eylüle kadar tartılmıycam sürekli tartılmak moralimi bozuyor taaa 12 eylülde tartılıp 5 le başlayan sayılar görücem inşallah

selammmm arkadaslar. ben yeni kalktigim icin kahvaltim bu vakte kaldi malesef. aksam yatmadan 100 mekik cektim, 20dk pilates yapmaya calistim göründügü gibi kolay degilmis , iyce hantallasmissim zor yaptim tartim beni -500 hatta -600 gösterdi : 72,5 ciktim. bakalim yarin neler olucak. sizde degisim varmi?

tarti konusunda biraz sabirsizim ben :) o kadar sabredebilcekmisin peki? ben olsam catlarim herhalde meraktan

iradene sahip cikmana cooook sevindim canim, tebrik ederim. zaten 1 defa hayir dedin mi tamamdir, kimse yolundan alakoyamaz seni bende dün 3 kupa yesil cay ictim, kahvaltida cay yerine kahve ictim, cünkü gercekten cok ac kalktim bugün. aksam midem kazindi acliktan hatta mutfaktan biseyler al yedi icimden bi ses. ama yokkk olmaz sabah tartida daha hafiflemis görmek istiyorsan yememen lazim dedi diger ses. midem gurul gurul uyumus kalmisim. kahve tok tuttugu icin tercih ettiim

ölcülerimi aldim :41 bi önceki ölcülerimle suankinin arasinda cooooook fark var, resmen dagilmisim ben ya
gögüs: 99cm,
bel (göbek üstü) : 86cm,
kalca (basenler) 104cm.

daha ayrintili ölcü aldim heryerden ama en önemlileri bunlar diye yazdim. ooofff offfff cok calismam lazim cooooook!

Çok sevindim tartıda hafifi çıkmana canım sen hep yememen lazım diyen diğer sesi dinle emi :90: bende dün kahve içmiştim gerçekten tok tutuyor şekersiz ve kremasız içince çok zararlı olacağını düşünmüyorum

Eminim en kısa zamanda eskisinden güzel ölçülere kavuşursun canım hepimizin çok çalışması lazım vede çookk sabırlı olmamaız lazım :13: tartı konu8sunda bende çok sabırıszımdır aslında günde 10 kere çıkarım her çıktığımda eksilmiş görmezsem moralimi bozarım bu sefer zor olsada dayanıcam artık 6lı sayıları görmekten bıktım 5li sayılara ulaşana kadar tartılmıycam 12sinde tartılıp yazarım buraya sonrada yola çıkmama lazım zaten okula gidince nasıl tartılıcam hiç bilmiyorum:26: ben gidip yavaştan öğle yemeğimi hazırlıym kolay gelsin görüşürüz

sagolasin canim benim!!! evde tatlandirici kalmadigi icin bi kupa kahveye 1 seker kasigi seker 1-2 damlada süt ekledim degilse icemiyorum. cassieccim hergün 500 500 gitse göbek atarim :) sen diyette ara ögünde yiyorsun dimi? hatirladigim kadariyla ara ögün yok? ama olsa da güzel olur. bugün nedense kendimi diyetteymisim gibi hissetmiyorum. yani cok rahatim

Son düzenleme:

ay insallah canim, cok sagol destegin ve verdigin moral icin! insallah hep birlikte fistik gibi olcaz . cassiecim en azindan diyetin 1. kisminini sonunda tartilsan ? yani ilk hafta kac kilo verdigini , 2. hafta kac kilo verdigini biliriz. yani takip acisindan diyorum yoksa merak ettigimden diiiil tarti fazla pahali degil galiba bildigim kadariyla. almazsanda evdekini götürürsün canim olmaz mi?

Bu diyete bende bugün başladım kızlar benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum 60.5 ile başladım diyete hedefim 52 olmak umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız kısa zamanda

.Bubble.
Bu diyete bende bugün başladım kızlar benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum 60.5 ile başladım diyete hedefim 52 olmak umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız kısa zamanda

elbetteki canim, aramiza hosgeldin sefalar getirdin. insallah sende hedefine ulasirsin bizimle birlikte

aksam olmak üzere ama ben ögle yemegim yeni yedim. bizim burda simit yok malesef o yüzden kepek unundan yapilmis sandvic ekmegi yedim. yaninda ayran.. oooooh cok güzel geldi bugün kacamaksiz geciyor cok sükür

Bu diyetle ilgili ilk gün izlenimi olarak şunu söyleyebilirim ki gerçekten acıkmıyorsunuz. Ben yemek yemeye aşık bir insan olarak bu saate kadar acıkmadım çok mutluyumm

.Bubble.
Bu diyetle ilgili ilk gün izlenimi olarak şunu söyleyebilirim ki gerçekten acıkmıyorsunuz. Ben yemek yemeye aşık bir insan olarak bu saate kadar acıkmadım çok mutluyumm

iste bu cok güzel diyette genelde ilk günler zor gecer. hic zorlanmicaksin insallah

arkadaslar bisey sorcaktim size! :44: kendime cetvel hazirladim ama bi türlü kaydolmuyor. bana yardimci ourmusunuz? nasil yaptiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…