- 13 Ağustos 2011
- 35
- 0
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
gerçekten inanıyorum:) sağol desteğin için
artık yarın itibariyle ben de sizdenim...bugün diyete hazırlık yaptım...baskülün pili bitmişti pil aldım..eve kepek ekmeği, yağsız peynir, köfte için yağsız kıyma, salata malzemesi falan aldım...yarınki salataya havuç ekeleyebilir miyiz...yoksa sadece yeşilliklerden mi olacak...havuç varsa sevinicem....daha lezzetli olur...ilk gününüz güzel geçmiş kızlar...ilk gün ufak kaçamakları saymayalım..yarın hiçbirimiz kaçamak yapmayalım....biz bu işi başarıcaz..hadi kolay gele...
ooo kizlar onlinesiniz :) ilk kez bulusuyoruz böyle.. nasilsiniz bakalim? ben elimde yesil cayimla yazdiklarinizi okudum suan, spor yapicaktim :) cassicim bugün süper bi baslangic yapmissin. 200 mekik, 100 sopali hareket masallah! devamini yaparsan cok güzel sonuclar alicaksin insallah. ben size dedimde kendim ölcülerimi almayi unuttum sabah :)
tarti konusunda biraz sabirsizim ben :) o kadar sabredebilcekmisin peki? ben olsam catlarim herhalde meraktan
iradene sahip cikmana cooook sevindim canim, tebrik ederim. zaten 1 defa hayir dedin mi tamamdir, kimse yolundan alakoyamaz senibende dün 3 kupa yesil cay ictim, kahvaltida cay yerine kahve ictim, cünkü gercekten cok ac kalktim bugün. aksam midem kazindi acliktan hatta mutfaktan biseyler al yedi icimden bi ses. ama yokkk olmaz sabah tartida daha hafiflemis görmek istiyorsan yememen lazim dedi diger ses. midem gurul gurul uyumus kalmisim. kahve tok tuttugu icin tercih ettiim
ölcülerimi aldim :41 bi önceki ölcülerimle suankinin arasinda cooooook fark var, resmen dagilmisim ben ya
gögüs: 99cm,
bel (göbek üstü) : 86cm,
kalca (basenler) 104cm.
daha ayrintili ölcü aldim heryerden ama en önemlileri bunlar diye yazdim. ooofff offfff cok calismam lazim cooooook!
cassiecassie
Eminim en kısa zamanda eskisinden güzel ölçülere kavuşursun canım hepimizin çok çalışması lazım vede çookk sabırlı olmamaız lazım tartı konu8sunda bende çok sabırıszımdır aslında günde 10 kere çıkarım her çıktığımda eksilmiş görmezsem moralimi bozarım bu sefer zor olsada dayanıcam artık 6lı sayıları görmekten bıktım 5li sayılara ulaşana kadar tartılmıycam 12sinde tartılıp yazarım buraya sonrada yola çıkmama lazım zaten okula gidince nasıl tartılıcam hiç bilmiyorum ben gidip yavaştan öğle yemeğimi hazırlıym kolay gelsin görüşürüz
.Bubble.
Bu diyete bende bugün başladım kızlar benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum 60.5 ile başladım diyete hedefim 52 olmak umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız kısa zamanda
elbetteki canim, aramiza hosgeldin sefalar getirdin. insallah sende hedefine ulasirsin bizimle birlikte
.Bubble.
Bu diyetle ilgili ilk gün izlenimi olarak şunu söyleyebilirim ki gerçekten acıkmıyorsunuz. Ben yemek yemeye aşık bir insan olarak bu saate kadar acıkmadım çok mutluyumm
arkadaslar bisey sorcaktim size! :44: kendime cetvel hazirladim ama bi türlü kaydolmuyor. bana yardimci ourmusunuz? nasil yaptiniz?