- 5 Kasım 2008
- 1.465
- 3
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
teşekkür ederim canım cvp için...havuç bugün eklemedim ama yarın eklerim salataya:)Hoşgeldin canım aramızaÇok iyi yapmışsın ben çok dikkat edemiyorum peynirin yağsız falan olmasına evde ne varsa ona göre ayrlıyorum ama suda bekletiyorum yağı ve tuzu gitsin diye ben annemden gizli yapıyorum diyeti anneme de söyliym dedim ama zaten gideceksin ne diyeti falan diye başladı bende hiç söylemedim ondan dolayı alışverişide o yaptığından evdekilerle ayarlıyorum menümü :44::44: Bence havuçun hişçbi zararı olmaz canım zaten kalorisi düşük bende çok severim salatada
fatoscum hazirliklar tamam masallah. benimde yarin ilk günüm sayilcak bugün menüme dikkat edemedim gec kalktigim icin. yarin kacamaksiz bir gün gecirmek icin elimden geleni yapmam lazim yoksa diyet diyetlikten cikacak
kızlar merhaba, bende bu sabah itibariyle başlıyorum diyete, 8de kalktım kahve içtim biraz sonra da kahvaltı yapacağım. 75.8 ile başlıyorum az önce tartıldım. burada sizinle paylaşmak istedim moral olsun diye. bu sefer gerçekten devam etmek istiyorum sonuna kadar
günaydin hayirli sabahlar arkadaslarnasilsiniz ?? dün diyetimin 2. günüydü, aksam yemeginden sonrayaa kadar hersey cok güzeldi hic kacamagim olmadi. sonra misafirlige gittik, irademe sahip cikamadim 1 tane lokum, 2 bisküvi, 1 tane gevrek yedim, sonrasi malum vicdan azabi eve gelir gelmez kizimi uyuttum, spor yapmaya basladim. 2 mil leslie yaptim, 100 mekik, 200 sopali hareket, 30-40 dk da egzersiz yaptim sabah sanki üzerimden tir gecmis gibi uyandim tutulmus heryerim nede olsa 2 aydir sporun "s"ini yapmiyordum. sonuc (belki erken yatsaydim daha fazla olurdu ama bunada cok sükür) -100 gitmis
hosgeldin melekcim, diyetin hayirli olsun canim. insallah hedefledigin kiloya saglam adimlarla ulasirsin!
bende yarın bu diyete başlıyorum arkadaşlar 60-61 arasında gidip geliyorum 2 hafta boyunca sıkcam dişimi yapcam bu sefer başarmalıyım.. ramazanda kilo verme niyatim vardı ama veremedim bi ik kilo verdiysemde geri aldım.. kilo vermek çok zor ama alması çok kolay oluyor gerçekten.allah herkese kolaylık versin kızlarr
Merhaba herkese : )
yarın sabah itibariyle başlıyıcam bu diyete boyum 160 ve kılomda 60 61arası gidip gelıyorum ve bu yuzden çok mutsuzum
diyetin yanında sporada başlıyacağım umarım
herkese kolay gelsin :)
hosgeldin pinarcim , evet haklisin vermesi cok ama almasi dikkat etmedikten sonra cok kolay. herseyden azar azar kararinca yiyebildsek kilo almayiz ama iradeye sahip cikamiyoruz . genelde midemiz degil gözümüz ac oluyor bizim
boy ve kilolarımız aynı..sende yarın başlayacaksın bende yarın.. destek olalım olur mu 2 haftada 55-56ya inmek istiyorum başlangıç hedefin nedir ? bende çok mutsuzum valla
ay birbirimize destek olsak ne iyi olur benmde hedefm aynı 55 kıloya inip ardından 50 ye düşmek istiyorum umarım olur :):)
sabah zorlanıcamı düşünüyorum çünkü ben 12 de filan kalkıyorum ama yarn erken kalkıp kahvaltımı yapmaya çalşacağım
sen bu diyetn yanında spor hareket egzersiz bişeyler yapmayı planlıyormusun ?
her sabah 2 saat tempolu yürüyüş yapıp eve gelince 10-11 gibi kahvaltı yapmayı düşünüyorum.. yürüyüş çok işe yarıyor emin olabilirsin.. ben bi ara 10 kilo verdiğim için biliyorum.. dikkat etmeye etmeye aldım sonra.. birde yok üni yok yurt hayatı derken çok saldım kendimi bu hale geldim :)
yürüyüşten başka bişey yapmayı düşünmüyorum sen ne düşünüyorsun ? seni gördüğm iyi oldu birbirimize destek olmamız gaz vermemiz çok iyi olacak :) ikimizde aynı durumdayken..