Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

selam kızlar, sabah tartıldım 60.0 yazdı, umarım doğrudur çünkü ramazanın başında tartıldığımda 61 çıkmıştım.... sabah öğle ve akşam kusursuz olarak gitti diyet...akşam 7-8 köfte yazıyodu, 6 tane yedim...sonra misafirliğe gittik ve tahmin ettiğim gibi ev sahibi öyle çok ısrar etti ki 2 baklava ve 1 top dondurma yedim vicdan azabı çekiyorum...yarın evdeyim, daha iyisini yapmaya çalışırım..
buble sen de hoşgeldin...şu an ki kilomuz ve hedefimiz aynı hemen hemen:) cassie ve tombiş şimdi geçmişi okuyayım..bakalım sizin 2. gün nasıl geçmiş....öpüldünüz

teşekkür ederim canım cvp için...havuç bugün eklemedim ama yarın eklerim salataya:)

fatoscum hazirliklar tamam masallah . benimde yarin ilk günüm sayilcak bugün menüme dikkat edemedim gec kalktigim icin. yarin kacamaksiz bir gün gecirmek icin elimden geleni yapmam lazim yoksa diyet diyetlikten cikacak

tombiş kusura bakma sana ancak cvp yazabiliyorum, dün online idim ama başka bi topikte.....
kızlar sizlerin 2.günü daha iyi geçmiş sanırım...sevindim..bu arada ara öğün yazmıyor diyette...o nedenle ben de yemedim..zaten 10 kahvaltı 2.30 öğle yemeği 18.30 da akşam yemeği oldu 21 gibi de baklavaları götürünce öyle çok açlık hissetmedim...ama tok da hissetmedim bugün...su içmeye çalışıyorum ama 1.5 litre anca oldu herhalde...yatana dek onu 3 e tamamlamalıyım...gece artık lavaboya gitmekten uyuyamam herhalde...yeşil çaay ben içemiyorum ama alışsam iyi olacak...bir de çok başım döndü akşam...diyetten mi bilemiyorum...hala da dönüyo...pek spor yapamadım ben...2 yaşında çok hareketli bi oğlum var o zaten oturmama izin vermiyo, yine de spora zaman ayırmak gerek..2niz de spor yapmışsınız...aman maşallah...tartı konusunda sanırım hergün tartılırım...merak ederim çünkü...ama diyet yapanlar genelde haftada 1 tartılıyor...öpüldünüz...yarın öğle yemeğinde simit var çok mutluyum:)

kızlar merhaba, bende bu sabah itibariyle başlıyorum diyete, 8de kalktım kahve içtim biraz sonra da kahvaltı yapacağım. 75.8 ile başlıyorum az önce tartıldım. burada sizinle paylaşmak istedim moral olsun diye. bu sefer gerçekten devam etmek istiyorum sonuna kadar

günaydin hayirli sabahlar arkadaslar nasilsiniz ?? dün diyetimin 2. günüydü, aksam yemeginden sonrayaa kadar hersey cok güzeldi hic kacamagim olmadi. sonra misafirlige gittik, irademe sahip cikamadim 1 tane lokum, 2 bisküvi, 1 tane gevrek yedim, sonrasi malum vicdan azabi eve gelir gelmez kizimi uyuttum, spor yapmaya basladim. 2 mil leslie yaptim, 100 mekik, 200 sopali hareket, 30-40 dk da egzersiz yaptim sabah sanki üzerimden tir gecmis gibi uyandim tutulmus heryerim nede olsa 2 aydir sporun "s"ini yapmiyordum. sonuc (belki erken yatsaydim daha fazla olurdu ama bunada cok sükür) -100 gitmis

hosgeldin melekcim, diyetin hayirli olsun canim. insallah hedefledigin kiloya saglam adimlarla ulasirsin!

teşekkür ederim canım,ilk gün olduğu için baya zorlanıyorum ama karar verdim pes etmiycem

allah yardimcin olsun melekcim, bugün ve yarini atlatirsan diger günler zorlanmazsin insallah .gece gec yattigmdan herhalde, acayippp uykum var, gözlerimi acamiyorum

bende yarın bu diyete başlıyorum arkadaşlar 60-61 arasında gidip geliyorum 2 hafta boyunca sıkcam dişimi yapcam bu sefer başarmalıyım.. ramazanda kilo verme niyatim vardı ama veremedim bi ik kilo verdiysemde geri aldım.. kilo vermek çok zor ama alması çok kolay oluyor gerçekten.allah herkese kolaylık versin kızlarr

hosgeldin pinarcim , evet haklisin vermesi cok ama almasi dikkat etmedikten sonra cok kolay. herseyden azar azar kararinca yiyebildsek kilo almayiz ama iradeye sahip cikamiyoruz . genelde midemiz degil gözümüz ac oluyor bizim

Ben açmıştım bu konuyu aylar önce
1 hafta yapabilmiştim bu diyeti. 2. haftama girerken regl olmuştum ve bırakmıştım..
1 haftada yaklaşık 3,5 - 4 kilo vermiştim..

Merhaba herkese : )
yarın sabah itibariyle başlıyıcam bu diyete boyum 160 ve kılomda 60 61arası gidip gelıyorum ve bu yuzden çok mutsuzum
diyetin yanında sporada başlıyacağım umarım
herkese kolay gelsin :)

boy ve kilolarımız aynı..sende yarın başlayacaksın bende yarın.. destek olalım olur mu 2 haftada 55-56ya inmek istiyorum başlangıç hedefin nedir ? bende çok mutsuzum valla

hosgeldin pinarcim , evet haklisin vermesi cok ama almasi dikkat etmedikten sonra cok kolay. herseyden azar azar kararinca yiyebildsek kilo almayiz ama iradeye sahip cikamiyoruz . genelde midemiz degil gözümüz ac oluyor bizim

aynen öyle hele son zamanlarda öyle bi saldım ki... tekrar bi başlasam çok çok iyi olacak ünideyken ztn kilo almıştım aldığım kiloları veremeden gene gidiem.. gitmek istemiyorum.. eylül sonuna kdr bu kiloları vermeliyim 54-55 gitmeliyim oraya.. ordada 53 52 olmalıyım.. destek olun bana kendimi tutamıyorum bugünlerde inanılmaz bi yeme arzum var

boy ve kilolarımız aynı..sende yarın başlayacaksın bende yarın.. destek olalım olur mu 2 haftada 55-56ya inmek istiyorum başlangıç hedefin nedir ? bende çok mutsuzum valla

ay birbirimize destek olsak ne iyi olur benmde hedefm aynı 55 kıloya inip ardından 50 ye düşmek istiyorum umarım olur :):)
sabah zorlanıcamı düşünüyorum çünkü ben 12 de filan kalkıyorum ama yarn erken kalkıp kahvaltımı yapmaya çalşacağım
sen bu diyetn yanında spor hareket egzersiz bişeyler yapmayı planlıyormusun ?

her sabah 2 saat tempolu yürüyüş yapıp eve gelince 10-11 gibi kahvaltı yapmayı düşünüyorum.. yürüyüş çok işe yarıyor emin olabilirsin.. ben bi ara 10 kilo verdiğim için biliyorum.. dikkat etmeye etmeye aldım sonra.. birde yok üni yok yurt hayatı derken çok saldım kendimi bu hale geldim :)
yürüyüşten başka bişey yapmayı düşünmüyorum sen ne düşünüyorsun ? seni gördüğm iyi oldu birbirimize destek olmamız gaz vermemiz çok iyi olacak :) ikimizde aynı durumdayken..

ben sabah 10 gibi kalkıp 1 bardak ılık suyun ardından kahvaltı sonra öğle yemeği falan yaparım sanırım :)
akşam üzeri göbek için mekık hareketı kalça sıkılaştırma hareketleri falan var videolu onlardan yapıcam sanırım yürüyüş bu yaz mevsiminde bana çok zor olur yapamam suan helekı antalya gibi bir yerde ççooook zorrr

bugün sabah kahvaltısı ok, öğle yemeğinde simit ayran vardı, simit 2 tane yedim, akşam yemeği ok.yalnız extra olarak 2 çatal ezme yedim başaka hiçbişey yemedim....dişimi de fırçaladım ki bugün başka bişey yemeyeyim.....bu arada sabah tartıda 500gr vermiş görünüyordum:)

Annemin şekeri , kolesterolü var ve 93 kiloydu. Şekeri olduğu için perhizde yapamıyor sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle Kahramanmaraş'da şifalı bitkiler işi yapan biriyle görüştük ve anneme bir zayıflama seti gönderdi, fiyatıda çok uygun ve tamamen bitkisel. Vücuttaki yağları yakan bu ürün ile perhiz yapmadan 7 haftada 93 kilodan 74 kiloya düştü.

tombiş moralini bozma canım...spor konusunda çok iyi gidiyorsun...bugün ben de 1 saaat yürüdüm...ama hergün yapamıyorum işte...tombiş sen de annesin demek...kaç yaşında kızın...cassie görünmüyor....nerdesin cassie? yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...bu diyet çok kolay görünmüştü başta bana, ama o kadar kolay değilmiş, özellikle akşam yemeğinden sonra çok acıkıyorum...çünkü akşam yemeğini 7 den önce yiyorum, 1-2 gibi yatabildiğim için acıkıyorum...ama bugün kaçamak yok...zaten 1 simit fazlam var, 2 çatal da ezme dün bi de ilk gün olduğundan sanırım başım çok döndü ama bugün azaldı...sanırım pztsiye dek normale dönerim...pztsi iş başı...işte nasıl olacak bakalım diyet....yanımızda taşıycaz artık mamalarımızı..........
alev yazdıkların yanlış anlaşılıp silinebilir...reklam yapıyomuşsun gibi olmuş...yine de teşekkür ederiz tavsiyene...ben almayayım...

Son düzenleme:
birinci günü başarı ile tamamlamk üzereyım,ilk gün olduğu için zorlandım biraz ama dayandım bozmadım inat ettim az da olsa spor da yaptım. bundan sonrakı günler daha çok yapmaya özen göstericem inşaallah. bir an önce uykum gelse de yatsam yoks çok acıkıp dayanamam diye korkuyorum ben bir hafta sonra tartılacamki moral olsun bana tabi bozmazsam.. burda yazılanları okuyup diyet yapmak gercekten insana güç veriyo.. sizinleyim

bugün icime girdi sanki! bozuldu diyetim ne var ne yoksa yedim tatli namina yok ben diyet moduna felan girememisim hepten dagittim bugün. sabaha kadar spor yapsam yedigim, seker cikolatanin kalorisini anca yakarim. napicam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…