- 13 Ağustos 2011
- 35
- 0
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Arkadaslar oncelikle merhaba. Hepiniz muhtesem konusuyorsunuz vallahi kilo vermeyi dusunen bi insanin burayi okumasi yeterliBende size destek olmak icin kayit oldum Zayiflamak istiyorsaniz ilk once kafanizda bitirmeniz gerekli ki iradenize sahip cikabilin. Aa bu da kim oluyorda konusuyor derseniz, kendim size canli kanit olsun, 1-1.5 sene oncekisa bir surede 25 kilo verdim ve o zamandan sonra sadece bu ara 4 kilo falan aldim onuda 2 haftada veririm zaten bunyem alisti, artik bu konuda uzman oldum (anneme kalsam olup gidicem) Onun icin bu konuya goz attim gayet iyi bir program bence.. Bir sorunuz falan olursa mumkun oldugunca cevaplamaya hazirim. Simdiden hepimize kolay gelsin...
Süpersin canımmm okuduklarıma çok sevindimböyle şeyleri duyunca gerçekten inanıyo insan bişeylerin değişeceğinecanım bu 25 kiloyu kaç ayda verdin acaba kaç kilodan kaça düştün bide tam olarak ne uyguladın canım Kusura bakma çok soru sordum ama insan 25 kiloyu duyunca heyecanlanıyor birden
Tamam canım çok haklısın kendimizi önce bi diyet moduna sokmamaız lazımŞansa bak ikimizinde içine aynı gün aynı girmiş bende adam gibi yemek yemedim abur cubur çikolata lokum boşuboşuna Canım ben yarın yola çıkıcam çarşambaya kadar foruma giremem yolda yerken çok dikkat ederim ama listedeki şeyleri bulup yemeye çalışırım okullarla birlikte demişsin canım okulların açıldığı pazartesiyi mi bekleyelim yoksa bu pazartesi mi başlayalım sen ne dersen ben ona göre ayrlarım kendimi canımmm
selam kızlar bugün yediklerimi yazıyorum.....
sabah: listedeki kahvaltı
ara:donruma
öğlen: 4-5 kaşık light yogurt, 1 küçük muz (muz yerine 1 dilim kepek ekmeği ve salatalık yemeliydim ama yemedim)
akşam: 4-5 kaşık yağsız makarna, bi kase yağsız salata, 1 tane gofret(listede 120 gr ızgara et vardı ama ben evde olmadığı için başka günün akşam yemeği ile değiştirdim)
akşam yatana kadar bişey yememek için mutfağı kilitledim, anahtarı da eşime verdim....dün akşam kaçamak yapmadım bu yöntemle (yapamadaım) artık akşam yemeklerinden sonra bizim mutfak kapalı...suyumu da şişeye doldurdum içiyorum...
spor yapamadım...kızlar benim baş dönmem devam ediyo,tatlısızlıktan mı diyodum ama değil..halsizlik de var...sizde durumlar nedir?
20 kiloyu cok rahat yaklasik 3 ayda verdim ama geri kalan 5 kiloyu 1 ayda verdim. yaklasik 78-80 kiloydum boyumda 1.75 Ben ilk olarak kafamda bitirdim herseyi tam yazin basiydi basladigimda ben ki dondurmaya cok duskun olan bi insan olarak ilk onu cikardim hayatimdan. Sabahlari 1 dilim kepek ekmegi cok az yagsiz peynir ve domates salatalik yiyordum. Sabah kahvaltim hic degismedi. Oglenleri az yagda pismis sebze yemekleri tercih ediyordum birde aksam ve oglen mutlaka yemegin yaninda soda iciyordum. (light yogurtta fikstti) aksamlarida kalorisi dusuk hazirlanmis bi yemek yiyordum yogurt ve sodayla. Malum yaz aylarinda gec yattigimiz icin 1 veya 2 yesil elma yiyordum acikinca. Hayatimdan kesinlik beyaz ekmek, hamur isi, seker, abur cuburu attim. Inan suan okurken cok zor gibi gorunuyor ama bunye alisinca oyle gidiyor... Ben kilo verdikten sonrada dikkat ettim bayagi kilo almayayim diye. Ama son zamanlarda cok fazla yememe ragmen 3-4 kilo aldim -ki onceden su icsem yarar cinstteydimNe istersen sorabilirsin rahatlikla cevaplayabilirim
helal olsun cana edacim!tebrik ediyorum seni! aramiza hosgeldin! 20 kilo ne demek ya dile kolay. ama sen bu isi cözmüssün masallah! hersey kafada bitiyor , cok dogru. ama önemli olan o kirilma noktasi var ya, yeter artik dedigin. iste onu dedikten sonra baslamak önemli, degilse benim gibi diyet yaparken kacamak üstüne kacamak yaparsin. ama insallah tekrar baslicam. ve bu defa olcak! seninde desteklerini bekliyoruz.
arkadaslar aranizda liste hazirlayabilen varsa yapabilir mi lütfen?
takip ve moral acisindan süper olur. ben kac defa denedim ama beceremedim maleseff
Tombiscim ben yardimci olabilirim yineherseyin kalorisini, doyurucugulunu, faydasini artik ezberledim. (diyetisyen olma yolunda emin adimlarla ilerliyorum )
canim bizim burda okullar yarin basliyor, bugün ögle saat 2de toplantimiz var. carsambaya kadar yokum diyorsun, istersen carsambada baslayabiliriz seni beklerim tatlim?yeni bi dönem yeni maraton basliyor, hem ögrenciler hemde ögretmenler icin, hayirli ugurlu olur insallah! sana hayirli yolculuklar dilerim cassiem, insallah sag salimi varirsin yurduna. !
:79:
bu dıyette cok guzelmiş ya uygulanabılır ve ben yarın dukana baslıyacaktım ama bu daha ıyı bakalım buna baslıyım 64 kıloyum sımdı. ekmek sadece sabah mı kızlar ya
kızlaarr günaydın... yaarın başlıyorum diyeteee inşallaahhh:))) yalnız bnm een büyük sıkıntım kahvaltı alışkanlıgımın olmaması, öğlen 12 1 e kdr canım hiiçbirşey istemiyorrrbunu yenmem gerek ama nasıl
kızlarrr tartılmıcam demiştim ama dayanamadım baktım ve 60 kiloydum sanırım bu diyet gerçekten işe yarıyor :)) ben spor da yapmıyorum ona rağmen iyi gidiyor.bıkmadan devam edelim
tartılmıycam demiştin dayanamamışssın :) çok sevindim senin adına bende cuma tartılıcam bugun 3. günüm bakalım inşaallh bende de işe yarar
arkadaslar aranizda liste hazirlayabilen varsa yapabilir mi lütfen?
takip ve moral acisindan süper olur. ben kac defa denedim ama beceremedim maleseff