Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

kızlar bide lahana çook etkili kilo vermede... geçen yaz diyet yapmadn aç karnına lahana suyu içerek 5 kilo vermştm tabi yıl içinde abur cuburrr boğazı tutamadm geri şiştmm:KK37: kış geliyo güzel lahana çıkar limon sıkınca suyuna kokusu da olmuyo...

Merhaba hoşgeldin canım :KK71: Bende senle aynı boydayım çok kötü bi kiloda değilsin bence canım mutsuz olma lütfen 30-40 kilo vermeleri gereken insanlar var bizim 5-10 vkilo bi fazlamız var çok şükür biraz dikkat ederek başarabiliriz canım sen hiç güzel canını sıkma:KK71::KK71:

Bugün itibariyle moralıım süpper vericem bu fazlalıklarımı herkese kolay gelsiin kızlar başarıcaz bu sefer :):)

Bugün itibariyle moralıım süpper vericem bu fazlalıklarımı herkese kolay gelsiin kızlar başarıcaz bu sefer :):)

ben harfi hrfine uymuyourum diyete ama çok dikkat ediyorum.. çok su içtim bu saate kadar sabah yediklerimi yazmıştım zaten... öğlen yemeği niyetinede yağı süzülmüş ton balığı yedim.. 80 gr.100 gramı 168 kaloriydi seksen gramıda biraz daha az işte.. şimdi kendime kayısılı form çayı yapcamm.. vercez bu kiloları vercez açıkçası canım şuan yemek bile istemiyo çok güzel yaaa :) :)

kızlar bide lahana çook etkili kilo vermede... geçen yaz diyet yapmadn aç karnına lahana suyu içerek 5 kilo vermştm tabi yıl içinde abur cuburrr boğazı tutamadm geri şiştmm:KK37: kış geliyo güzel lahana çıkar limon sıkınca suyuna kokusu da olmuyo...

Tadı nasıl peki? Ben lahanadan pek hoşlanmıyorumda.. :)

Tadı nasıl peki? Ben lahanadan pek hoşlanmıyorumda.. :)

canım ben de yemem normal de sarmasını falan ağzıma sürmem... ilaç içiyormuşsuz gibi düşün, bir subardağı aç karnına booool limon sıkıyodm içine brunumu kapatıp içiyodm valla yine başllıcm ben.... öyle iğrenç bir tadı yok ama güzel de diyemem:KK76:zayıflamak için değer bence:KK66::KK66::KK66:

canım ben de yemem normal de sarmasını falan ağzıma sürmem... ilaç içiyormuşsuz gibi düşün, bir subardağı aç karnına booool limon sıkıyodm içine brunumu kapatıp içiyodm valla yine başllıcm ben.... öyle iğrenç bir tadı yok ama güzel de diyemem:KK76:zayıflamak için değer bence:KK66::KK66::KK66:

Bencede değer canım teşekkürler bende denemeye başlicam yarın :KK66::KK66:

ben harfi hrfine uymuyourum diyete ama çok dikkat ediyorum.. çok su içtim bu saate kadar sabah yediklerimi yazmıştım zaten... öğlen yemeği niyetinede yağı süzülmüş ton balığı yedim.. 80 gr.100 gramı 168 kaloriydi seksen gramıda biraz daha az işte.. şimdi kendime kayısılı form çayı yapcamm.. vercez bu kiloları vercez açıkçası canım şuan yemek bile istemiyo çok güzel yaaa :) :)

Yani açıkçası bende harfi harfine uyamadım bugn kahvaltı yapamadım mesela yoğurt yedm :KK70: öğle yemeğimide az önce yedim 1 yumurta hasladım maydonoz doğradım azıcıkta kırmızı biber attım ama ben şimdiye kadar 2 bardak su içtim daha fazla içmem gerekkkkkkkkkkkkk :KK70::KK70:

merhaba
ben bu diyetle 2 ay önce 6 kilo verdim..hemde sadece listeye uyarak verdim
eminim sporla destekleseydim 8-10 kilo giderdi

ramazanda azıcık aldım o emek emek verdiğim kiloları
henüz tartılmadım...basküle çıkmaya cesaretim yok :KK37:
pazartesi başlıyorum yeniden

kaç kişi var bu diyeti yapan
liste varmı

:KK9: tebrik ederim canim, masallah cok güzel kilo vermissin :nazar: peki kac kilodan kac kiloya indin? bende bayramin 2. günü baslamistim ama dogru dürüst yapamadim. o yüzden pazartesi tekrar baslicam insallah. :KK71:

arkadaşlar akşama et kavurma ve pilav salata var.çok azar azar bunlardan yicem.kendime ayrı menü yapamıyorum evde.anne ne yaparsa onu yiyoruz ne yapalım :) tavsiyeniz varsa alabilirim şimdi :)

:KK70: canimsin yaaaa! :KK71: ayni pismanligi yasamisiz :KK43: bu bize ders olsun. evet ben yeniden baslamak istiyorum ama adam akilli bi sekilde. galiba tam diyet moduna girmeden, piskolojikmen kendimi tam hazirlamadan yanlis zamanda basladim, bizim aile kalabalik, bayram seyran derken diyet te kalmadi rejimde :KK56: birinde tuttuysam diyerinde :KK52: kitliktan cikmis gibi yedim :KK56: yedigimde yemek olsa yanmicam, abur cubur cikolata.. bunlarin kalorisi 3-4 tabak yemege bedel.

baslayalim cassiecim, verdigin destek icin moral icin coooooook tesekkür ederim. sööööyle bi kendime geldim :32 pazartesi okullarla birlikte diyet maratonuna baslamak istiyorum. sence, ne zaman baslayalim?:KK70:

Tamam canım çok haklısın kendimizi önce bi diyet moduna sokmamaız lazım:nazar: Şansa bak ikimizinde içine aynı gün aynı :KK47: girmiş bende adam gibi yemek yemedim abur cubur çikolata lokum boşuboşuna :KK50: Canım ben yarın yola çıkıcam çarşambaya kadar foruma giremem yolda yerken çok dikkat ederim ama listedeki şeyleri bulup yemeye çalışırım :KK34: okullarla birlikte demişsin canım okulların açıldığı pazartesiyi mi bekleyelim yoksa bu pazartesi mi başlayalım sen ne dersen ben ona göre ayrlarım kendimi canımmm:KK71::KK71:

merhaba
ben bu diyetle 2 ay önce 6 kilo verdim..hemde sadece listeye uyarak verdim
eminim sporla destekleseydim 8-10 kilo giderdi

ramazanda azıcık aldım o emek emek verdiğim kiloları
henüz tartılmadım...basküle çıkmaya cesaretim yok :KK37:
pazartesi başlıyorum yeniden

kaç kişi var bu diyeti yapan
liste varmı

Hoşgeldin canım:KK71: Tebrik ederim çokk güzel kilo vermişsin :nazar:Başalyıp devemını getirebilsek verebileceğimize eminiz ama hazır değiliz sanırım henüz :KK50: Liste birinci sayfada yazıyo canım :KK42:

Arkadaslar oncelikle merhaba. Hepiniz muhtesem konusuyorsunuz vallahi kilo vermeyi dusunen bi insanin burayi okumasi yeterli :KK1: Bende size destek olmak icin kayit oldum :KK1: Zayiflamak istiyorsaniz ilk once kafanizda bitirmeniz gerekli ki iradenize sahip cikabilin. Aa bu da kim oluyorda konusuyor derseniz, kendim size canli kanit olsun, 1-1.5 sene oncekisa bir surede 25 kilo verdim ve o zamandan sonra sadece bu ara 4 kilo falan aldim onuda 2 haftada veririm zaten bunyem alisti, artik bu konuda uzman oldum (anneme kalsam olup gidicem) :KK1: Onun icin bu konuya goz attim gayet iyi bir program bence.. Bir sorunuz falan olursa mumkun oldugunca cevaplamaya hazirim. Simdiden hepimize kolay gelsin...

selam kızlar bugün yediklerimi yazıyorum.....
sabah: listedeki kahvaltı
ara:donruma:KK43:
öğlen: 4-5 kaşık light yogurt, 1 küçük muz (muz yerine 1 dilim kepek ekmeği ve salatalık yemeliydim ama yemedim)
akşam: 4-5 kaşık yağsız makarna, bi kase yağsız salata, 1 tane gofret:KK43:(listede 120 gr ızgara et vardı ama ben evde olmadığı için başka günün akşam yemeği ile değiştirdim)
akşam yatana kadar bişey yememek için mutfağı kilitledim, anahtarı da eşime verdim....dün akşam kaçamak yapmadım bu yöntemle (yapamadaım) artık akşam yemeklerinden sonra bizim mutfak kapalı...suyumu da şişeye doldurdum içiyorum...
spor yapamadım...kızlar benim baş dönmem devam ediyo,tatlısızlıktan mı diyodum ama değil..halsizlik de var...sizde durumlar nedir?

benim dün ilk günümdü çok baş dönmesi yaşadım, gözüm falan karardı ve migren var bende migrenim de tuttu :KK76: ona ragmen bozmadım. bugun iyiym yani geçti baş dönmem çok şükür

merhaba kızlar.hepinize kolay gelsin umarım herkes istediği kiloya ulaşır :KK61: ben bu diyeti 3 gündür uyguluyorum.arada kaçamaklarım oluyor tabi:KK5: ama devam edicem azimliyimm.62 kiloyla başladım.şuan 61 kiloyum.İlk hafta bitene kadar tartılmamaya karar verdim sevinicem inşallah sonunda :KK55:

Hoşgeldin canım:KK71: Tebrik ederim çokk güzel kilo vermişsin :nazar:Başalyıp devemını getirebilsek verebileceğimize eminiz ama hazır değiliz sanırım henüz :KK50: Liste birinci sayfada yazıyo canım :KK42:

hb cnm teşekkür ederim :KK54:
listeye benide alırmısınız
kesin başlıyorum pazartesi :KK66:

beynimde öyle bi yer etmiştimki kilo vermeyi asla liste dışına çıkıp kaçamak yapmadım
eminim yine yapmam kaçamak
motive ederiz birbirimizi hep birlikte yaparız inşallah

:KK9: tebrik ederim canim, masallah cok güzel kilo vermissin :nazar: peki kac kilodan kac kiloya indin? bende bayramin 2. günü baslamistim ama dogru dürüst yapamadim. o yüzden pazartesi tekrar baslicam insallah. :KK71:

tşkr ederim cnm
77 kilodan 71 e indim
2 haftalık diyetten sonrada devam ettim 69 olmuştum
şimdi geri kaça çıktım bilmiyorum pazartesi sabah tartılacam :18:

pazartesi başlarız hep birlikte desteklerimizi esirgemeyelim
bu arada mesut yarın samandağ biberinden de yiyodum diyetim bittikten sonra
gerçekten onunda etkisi var..
birde erik kaynatıp hafif posalı bir su yapıp onuda birlikte içecem
müsil etkisi yapıyor
hemde erik 1 kalori...diyetlerin vazgeçilmez meyvesi :KK39:

cnm diyet listesi değil diyet yapanların listesi varmı
mesela diyeti yapanlar ,başlangıç kiloları , ne kadar verdiklerini falan yazan çizelge gibi listeyi sormuştum
takip edebilmek açısından yani :KK17:

cnm diyet listesi değil diyet yapanların listesi varmı
mesela diyeti yapanlar ,başlangıç kiloları , ne kadar verdiklerini falan yazan çizelge gibi listeyi sormuştum
takip edebilmek açısından yani :KK17:

Keşke olsa canım gerçekten çok iyi olur hem takip etmek hemde hırslanmak açısından :KK4::KK42: Ben yapmayı bilmiyorum canım bilen biri varsa yapsa çok iyi olur herkes bildirsin kilosunu boyunu pazartesi başalayalım o zaman :KK66:

X