Mutsuzum, mutsuzluğumdan uyuyorum..

Ya ben gülüyorum böyle dengesiz şaşkınlara. Üzülme tatlım yalnız sen değilsin bu durumlara maruz kalan. Etraf bunlrla dolu. Ama dost lazım. Onu edinmelisin.

Nasil uzulmeyim canim ya adam kendine asik edip sıkildimdeyip gitti baskasiyla nisanlandi
Arkadas dost bende istiyorum ama yok ki

Nasil uzulmeyim canim ya adam kendine asik edip sıkildimdeyip gitti baskasiyla nisanlandi
Arkadas dost bende istiyorum ama yok ki
sana Tarkan'ın "gülümse kaderine"şarkısını gönderiyorum.
şu anda tanıdığın ve arkadaş potansiyelindeki insanların listesini çıkar. en aklına uyanı akşam davet et. çok ince mevzulara girmeden havadan sudan konuşun, böyle böyle belki dost edinirsin. adım at

Hic arkadasim cevrem yok ama hayatimi degistirmek icin bi seyler yapicam artik

hayat insanların yüzde 80 i için zor bence.
yani büyük çoğunluğu için demek istedim. imtihan dünyası.
ama ne yapalım elimizden geldiğince iyi olmaya çalışacağız.
evvela kendinizi çok kötü hissediyorsanız bir yardım alın.
sonra da akışına bırakın ve kasmayın.
evet kolay değil zor ama uyumak uyumak ve uyumak... zamanla daha da fazla sıkıntı verecektir size.
uyuşmuş gibi olursunuz adeta.
inşallah karşınıza sizi çok iyi anlayan insanlar çıkar, sizi çok sevecek olan. dost, eş vs...

bende bekarım 28 oldu yaşım,arada üzülüyorum ayrıca erkek arkadaşım da yok ,oldu ama uyuşamıyoruz ve bitiyor ,o yüzden kısmet olduğuna inananlardanım,çalışıyorum çok şükür işim var,haftasonları turlara katılıyorum geziyorum,haftaiçleri arkadaşlarımla buluşuyorum,hobi olarak müzikle uğraşıyorum ve arada konserlerimizde oluyor, ailemle yaşıyorum ve rahatım.yani yapılacak çok şey bulabilirsiniz hobi olarak ,hobi bulamazsanız bile eğer imkanınız da varsa tabi gezilere ,turlara katılıp ,yeni yerler keşfedebilirsiniz hayat yaşamaya değer, evlilik çok güzel bir şeydir eminim, inşallah bize de nasip olur ama hakeden insanla,olmuyorsa da olsun diye ,sırf başkalarının çenesini kapatmak için kendimizi mutsuzluğa sürüklememeliyiz ve hayat sadece erkeklerden ibaret değil ,önce kendinizi sevin:)

ben seni anlıyorum.aynı şeyleri hissediyoruz.ama çözümü nedir bilmiyorum.ben kendimi okumaya verdim çalışmaya verdim tek farkımız bu sanırım :)

Kurslara da gidiyorum, turlara da katılıyorum.. geçen dönem bikaç kursa birden gitmiştim.. İyi oluyor. Turlar da güzel.. Ama bir süre sonra yalnız gitmekten de bıkıyorsun. Arkadaşların desen çoğunun çocuğu olduğu için birlikte çoğu yere gidemiyorsun..

Bende aynen senin gibi oluyorum bazen hende evli ve minik bir kizim olmasina ragmen ben bunun caresini yorulmakta buldum kendini ne kadar yorarsan o kadar mutlu oluyorsun yani aklin baska seylerde kalmiyor yapacak dermanin olmuyor insanlar neden spor yaparlar kendilerini yorarlar diye dusunurdum sonunda buldum gece yataga ne kadar yorgun dusersen o kadar mutlu olursun hicbisey yapamazsan spor yap..

Reactions: mb1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…