Eşinin bu tavırları her zaman mı böyleydi,yeni mi değişti?
Neden sen hep alttan alıyorsun bırak biraz o senle kafa yorsun evlilikler tek kişinin çabasıyla yürümez.çok mu üstüne düştün acaba da sıkıldı adam.Biraz kendi haline bırakmak gerek ama asla kendini ezdirerek değil.Kendinin de insan ve eşi oldugunu hatırlatarak :96: umarım düzelir canım
Üzüldüm canım biraz bıraksan konuşmasan falan o senin üstüne düşmeye başlar belki dicem ama davranışlarından hakaretlerinden sanki hiç düşücekmiş gibi gelmiyor. Ayrıca tüm bu kavgaların kızınızın önünde olması çok kötü olmuş onun psikolojisinide düşünmek lazım...
yeni değil evlendiğimizde başladı diyebilirim. yok öyle çok üstüne düşmem boğmamaya çalışırım bi çok şey denedim şöyle yapayım böyle yapıayım diye ama kar etmiyor. biz evlemdiğimizde ankaraya gittik orada yaşadık 2 sene ben orda panik atak oldum çok zor dönemler geçirdim tedaviler gördüm. panik atak olan varsa bilir nasıl lanet bişey olduğunu. üstüne hamile kaldım çocuk oldu.inanın ben orda panik atak nöbetleri geçirirken benle kavga ederdi. her kavgamızda sürekli boşanmakdan bahsediyor. ben almıyorum ağzıma bu lafı bu kadar. o da çok gücüme gidiyor.
ona bunlar anlatmaya gelince önce karşındakini dinlemeyi ve anlamayı öğrenmesi gerek. çok komnuşmaya çalıştım ama o heo haklı. keni doğrusu dışında hiçbişeyi önemsemez.
allah sabır versın solenecek cok bişey yok bence hersey sende bıtıyo ekonomık ozgurlugun var mı kendıne guvenın var mı bunlar onemlıı
biraz ara versen kalacak yerin var mı yani annenlere gitsen biraz.değerini bilsin hem senin hem kızının baktın olmuyor hemde boşanalım diyomuış tamam de bakalım tutuşacakmı
kendime güvenim kalmalayı çok oldu. ekonomiye gelince aileme güvenemem durumları belli ama mesleğim var çalışırım. kızımı asla parasız vs. bırakmaz zaten. ama ben iyi değilim ankaradan buraya geldiğimde herkes sen ne hale geldin böyle dedi.
ne olacak ki sürekli sen eziksin sen şöylesin sen böylesin deniyo. güvenmi kalır kendine
dün iyi tamam demiştin gittinmi avukata işlemleri nasılş yapalım yani cidden düşünüyormuş gibi bişeyler yap ki anlasın bence canımm.
ahh canımm ya bide çocuğun var yaşında genç perişan olmanı istememm evliliğini kurtarabilsen keşke senin ailen eşinin ailesi araya girse düzelmemi bişeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?