mutsuzum hemde çok

Sibelus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
407
0
96
44
İstanbul
merhaba kızlar, nerden başlasan nasıl anlatsam cidden bilmiyorum. ama kötüyüm. kötü giden bi evliliğim ve 1,5 yşında bi kızım var. 3,5 senelik evliyiz ondan öncede 1 sene'lik beraberlik. ve daha öncesi 2 sene patronumdu. ailesi beni istememişti. ama evlendik. ailesinide hiç sevmem zaten uzaktalar. her geldiğinde laf sokmaları falan bitmez. nefret ederim hepsinden. ve sanırım artık kocamdanda nefret ediyorum.

beni sürekli aşağılar,sürekleri beni bencillikle suçlar. çok çalışır gece 1-2-3 gibi eve gelir. yanlız son zamanlarda erken gelmeye başladı. 10-11 gibi. pazar günleri bile çelışır. ve ben dışarı çıkalım dedimğimde bıktım senin dışarı çıkma isteklerinden diye çıkışır. benim hiç bi istediğim olmaz. çok şükür madi durmumuz iyi. arabamız evimiz var. ehliyet sınavımı kazandım ama nerdeyse 1 senedir ehliyetimi almak için bekliyorum sebep paramız yok. alışveriş yapmam gerek yazlık bekliyorum. asla konuşamıyoruz. hemen kavga ediyoruz. zaten günde kaç saat görüyorum ki güzel gzel oturalım dimi mutlaka kavga edicek bişey bulur. kızım gerçekten çok yaramaz ve gündüzleri uyumuyor.sürekli ilgi bekliyor normal olarak ve huysuz bi çocuk. e öyle olunca evin işleri aksayabiliyor. bunlarla ilgili bana nutuk atıyoe saatlerce. bundan önceki tartışmamızda evden kovdu beni darp etti. ve bunlarım hepsi kızımın önünde oluyor. hepsini görüyor. en son tartışma sabah oldu. sigara kullanıyorum 2 paket sigara vardı evde ikisnide götürüyordu dedim alayım birini. vermem dedi nasılyani dedim aldım ben bir surat bir surat. neyse dedim gittim öptüm evden çıkıyordu. yanağını çekti öpmemem için. bende dedim git. üstüme yürüdü. sonra aradım dedim sana ne yaptım bunu yapıcak çingenesin sen dedi. bıktım bu adamın hakaretlerinden çingene az bile söylediği bi çok şryin yanında. dayanamıyorum tahammülüm kalmadı. daha anlatableceğim o kadar çk şey varki hangisini anlatayım. arkadaşlarımın yanında bile rencide ediyo beni. dayanamıyorum artık. mutsuzum sırf kızmın psikolojisi için boşanmalıyım belkide. herşeye şahit oluyor. babasının dizlerinden itip git diyor kavga ettiğimizde. bilmiyorum düşünemiyorum.

Eşinin bu tavırları her zaman mı böyleydi,yeni mi değişti?
Neden sen hep alttan alıyorsun bırak biraz o senle kafa yorsun evlilikler tek kişinin çabasıyla yürümez.çok mu üstüne düştün acaba da sıkıldı adam.Biraz kendi haline bırakmak gerek ama asla kendini ezdirerek değil.Kendinin de insan ve eşi oldugunu hatırlatarak :96: umarım düzelir canım

yeni değil evlendiğimizde başladı diyebilirim. yok öyle çok üstüne düşmem boğmamaya çalışırım bi çok şey denedim şöyle yapayım böyle yapıayım diye ama kar etmiyor. biz evlemdiğimizde ankaraya gittik orada yaşadık 2 sene ben orda panik atak oldum çok zor dönemler geçirdim tedaviler gördüm. panik atak olan varsa bilir nasıl lanet bişey olduğunu. üstüne hamile kaldım çocuk oldu.inanın ben orda panik atak nöbetleri geçirirken benle kavga ederdi. her kavgamızda sürekli boşanmakdan bahsediyor. ben almıyorum ağzıma bu lafı bu kadar. o da çok gücüme gidiyor.

ona bunlar anlatmaya gelince önce karşındakini dinlemeyi ve anlamayı öğrenmesi gerek. çok komnuşmaya çalıştım ama o heo haklı. keni doğrusu dışında hiçbişeyi önemsemez.

Üzüldüm canım biraz bıraksan konuşmasan falan o senin üstüne düşmeye başlar belki dicem ama davranışlarından hakaretlerinden sanki hiç düşücekmiş gibi gelmiyor. Ayrıca tüm bu kavgaların kızınızın önünde olması çok kötü olmuş onun psikolojisinide düşünmek lazım...

evet düşmez, zaten sevdiğinide inanmıyorum artık. sanki inadına yürüyo bu evlilik. çekip gidemiyorumda neden bilmiyorum. zaten gitmeye karar verirsem kızım için olucak bu.

Biz bayanlar daha duygusal varlıklarız kavga anında bizlerin ağzından sinirle boşanıcam diye laflar çıkabilir. Ama biz sinirimizden söyleriz sonra unutur gideriz. Ama bana göre bir erkeğin en son kullanması gereken kelimedir. Söylüyorsa ya yapıcak boşanıcak, yada ağzından böyle bir laf çıkmayacak... Ama malesef bunların düşünecek kapasite olmuyor bazen erkeklerde...

biraz ara versen kalacak yerin var mı yani annenlere gitsen biraz.değerini bilsin hem senin hem kızının baktın olmuyor hemde boşanalım diyomuış tamam de bakalım tutuşacakmı

allah sabır versın solenecek cok bişey yok bence hersey sende bıtıyo ekonomık ozgurlugun var mı kendıne guvenın var mı bunlar onemlıı

bu kadar şeyi söylüyorum iyi yanları yokmu elbette var. aldatmadığına eminim. geç geldiğinde işte olduğınu bilirim öyle arkadaşlarımla şuraya gideyim içeyim falanı yoktur. dışarı çıkacaksak gezilecekse birlikte yaparız. ama gelin görün kavgalar hakaretler. ileme bile saygısız. kendi işimiz bu arada bizim ve erkek kardeşim yanonda çalışıyor. sürekli onu şikayet ederdi bana kardeşin çalışmıyor şöyle böyle. ben biliyorum nasıl çalıştığını kardeşimin bırak ofistekiler biliyor. ama memnun değil eşim. en sonunda tartıştık bu yüzden bazı şeyleri söylerken onun kardeşim olduğunu unutma dedim. 3 gün öncede eşim mesaj çekti öğlen herkesi kovdum diye. kardeşimide kovmuş. nasıl zoruma gitti anlatamam. işten çıkması değil zoruma giden çokda iyi oldu 2 arada derede kalıyodum. o kullandığı tabir sinirimi bozdu.

allah sabır versın solenecek cok bişey yok bence hersey sende bıtıyo ekonomık ozgurlugun var mı kendıne guvenın var mı bunlar onemlıı

kendime güvenim kalmalayı çok oldu. ekonomiye gelince aileme güvenemem durumları belli ama mesleğim var çalışırım. kızımı asla parasız vs. bırakmaz zaten. ama ben iyi değilim ankaradan buraya geldiğimde herkes sen ne hale geldin böyle dedi.

ne olacak ki sürekli sen eziksin sen şöylesin sen böylesin deniyo. güvenmi kalır kendine

gidip annemlerde kalabilirim ama onların sürekli noldu nşye böyle demesi delirtir beni. rahatlayamam yani.

dünyada senden iyisi senden basarılısı yok bu sekılde evlılık surdurmeye devam edebılen bırı herseyın ustesınden gelır

offf inanin son cümlede gözlerim doldu.
o kucucuk yavrunun "babasinin dizlerinden itip git demesine"

dün iyi tamam demiştin gittinmi avukata işlemleri nasılş yapalım yani cidden düşünüyormuş gibi bişeyler yap ki anlasın bence canımm.

anne de çare olmaz diyorsun yani..
Bence oturup konuş onunla üzüldüğün kırıldıgın tarafları göster bi anlkaşma yap
Kendince kararlar al, evliliğini yoluna koymak için adımlar at
ama bu sürede onun da değişmesi gerekiyor
belki tehdit de edebilirsin sakin bi an da ama
sen söyle yaparsan bi daha dersen boşanalım diye
ben de şöyle böyle yaparım de ama sinir anında değil

bence avukata falan gitme.. belki bunalımdadır..yoğun çalışmak insanı mahvediyor bazen..
al karşına güzellikle sor..ayrılmak istiyorum diyorsada o gitsin evden sen gitme. hele bi kesinleşsin bişeyler sonrasını düşünürsün..

ahh canımm ya bide çocuğun var yaşında genç perişan olmanı istememm evliliğini kurtarabilsen keşke senin ailen eşinin ailesi araya girse düzelmemi bişeyler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…