Mutsuzlukta geberiyorum.

Evet bıçak gibi eski hayatımı bırakınca ne yapacağımı şaşırdim.stres yaptım heralde mutsuzluğum, kaygım çevreye de yansıyor.

Aynen bir dediği diğerini tutmuyor, konuda da öyle olmuş, çok esliyken birden kimse yüzüne bakmaz olmuş mesela.
Hani ay parçası gibi, alımlı kadındı?
Niye abazalara kalıyorsun diye sorarla insana.
Zamanında bulmuştum işte birkaç tane.samimiyim inanın.

Yıllardır sevgilim olmuyor bu kadar dert edinmiyorum. Konu sahibi muhtemelen alay ediyor o yüzden okuyup geçtim. He ama böyle tanıdıklarım da yok değil.

sen ilgi arsızı olmuşsun doktora görün sonun son değil.

O zman para karşılığında grup yap. Tövbe yarabbim ne iğrenç birisin. Dışın güzel olsa nolucak için kapkara demekki buda dışa vurmuski . Ay parçası gibi pasparlak suratına bakmıyorlar . Ve ayparcasi gibi olman senin düşüncen.

A Aysenimi Van'da bu kadar kisi seni nereden buluyor? Butun sehir senin pesinde. Bu durumda tek esli olman zor tabi ya.
ohoo van da mı yapıyorsun bunları ferhans
allah canını almasın
kızım doğuda bunu yaparsan tabi ki kimse yattıktan sonra yüzüne bakmaz. arkadan o. pu dediklerine adım gibi eminim
farkında değilsindir ama rezil etmişsindir kendini
doğu erkeğine bu şekilde ilişki kurup değer bekleme. yüzde 99 aynı bakar olaylara. haybeden konuşmuyorum
batıda doğup büyüdüm ama doğuluyum

En son kendin için ne yaptın ferhans ? Kitap okudun mu , sosyal etkinliğe katıldın mı, erkeksiz bir arkadaş ortamına girdin mi ? Ben bunları merak ettim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…