Evet bıçak gibi eski hayatımı bırakınca ne yapacağımı şaşırdim.stres yaptım heralde mutsuzluğum, kaygım çevreye de yansıyor.Ya ben anlamadım ama tam. Tamam tek eşlilik, sevgi aşk, geleceğe yatırum bir şekilde.. ve riskli elbette. Bu mı rahatsız etti sizi? Ya da artk aranıp sorulmamak mı çirkin hissettirdi? Aynı insansınız neden dönüp bakmasınlar? Ben bilmiyorum ama çok eşliliğin de bir raconu vardır heralde; acaba süreç psikolojinizi mi yıprattı bunu gözardı edince? Bu durum değil yani önceki yaşantınız bunun sorumlusu?
Zamanında bulmuştum işte birkaç tane.samimiyim inanın.Aynen bir dediği diğerini tutmuyor, konuda da öyle olmuş, çok esliyken birden kimse yüzüne bakmaz olmuş mesela.
Hani ay parçası gibi, alımlı kadındı?
Niye abazalara kalıyorsun diye sorarla insana.
İnananlar vardır belki Ferhans sen onlarla devam et.Zamanında bulmuştum işte birkaç tane.samimiyim inanın.
Bence de yazma.valla ben de bir sürü şey yazıcam da kendi lişkimle ilgili,düşer bayılır şimdi vebali üstüme kalır diye yazamıyorum:))
Niye öyle diyorsun.olamaz mi? Değilse de değil.ne olacak.
Zamanında bulmuştum işte birkaç tane.samimiyim inanın.
Alay falan etmiyorum.alay edilecek bir konu değil ki.eğlenecek bir durum yok konuda.Yıllardır sevgilim olmuyor bu kadar dert edinmiyorum. Konu sahibi muhtemelen alay ediyor o yüzden okuyup geçtim. He ama böyle tanıdıklarım da yok değil.
Heh bi kulağının arkası kalmıştı zaten.az birşey zevk geliyor.kulak arkası falan ki onun için erkeğe bile.gerek yok zaten.
bak aşka geldim yazasım var:)Bence de yazma.
sen ilgi arsızı olmuşsun doktora görün sonun son değil.Merhaba.çok tepki çeken bir üyeyim ama şu an o kadar mutsuzum ki şuraya sayfalarca hakaret döşense allah razı olsun derim.o derece gözüm birşey görmüyor.o yüzden istediğiniz kadar acımasız olabilirsiniz.sadece çığlığımı birilerin duymasını istiyorum.artık dayanamıyorum.birkaç ay önce görüştüğüm bir erkeğin ısrarı ile tek eşli olmaya karar verdim.heralde dedim bu kadar kişi aynı şeyi söyleyip, beni linçlediklerine göre vardır bir bildikleri.tamam dedim demek ki bir yerde bu şekilde olması için hayat beni yönlendiriyor.neyse birkaç gün kendi kendimi avuttum tabi.arayanlara soranlara dönmedim, cevap vermedim.haa demiyorum ki onlar da çok ele avuca gelen ilişkilerdi.arada vakit geçiyordu macera oluyordu bu yani.2, 3 gün arayıp, sorup onlar da çekip gittiler tabi.ben bu süreçten sonra acılar içinde kıvranmaya başladım.bu tek eşlilik hiç de sandığım gibi huzur mutluluk getirmedi.tamam yanımda bir adam var ama yarın öbür gün bir aksilik olsa dımdızlar yapayalnız ortada kalacağım.sonra dedim ki amann bu olmazsa başkasını bulurum dedim.etrafıma bir bakıyorum.millet beni görünce yolunu değiştiriyor neredeyse, yüzüme bile bakan yok.eee dedim nasıl olacak o zaman bu iş.işin garip tarafı ay parçası gibi de suratım var, ışıl ışılım.boyum posum da iyidir ülkeye göre.eee benim yüzüme bakan bile yoksa daha dezavantajlı durumda gibi görünen kişiler nasil yapıyor bu işi.tamam biliyorum tek kriter fizikse görünüş degil ama hiç mi bir kör topal ilgilenen olmaz.şu abaza seviyesiz tiplerle bile kendimi avutacağım neredeyse o derece düştüm ki bu aralar o bile yok.eskiden kendimi seksi, çekici hissettiğim günler o kadar uzak geliyor ki.sinirden yanımdan geçen insanlara saldıracağim geliyor.yıllarca saçma sapan kendimi avutup durmuşum meğer.sanki kadınlıktan atılmış gibiyim.hayalet gibi geziyorum ortalarda.eee ömrümün sonuna kadar bu şekilde devam ederse ben bu durumu nasıl kaldıracağım.buradaki kocalı, sevgilili konuları bile okuyamıyorum.kalbim sancıyor.gerçekten çok çaresizim.ölene kadar biri benimle ilgilensin diye umut ede ede mi yaşayacağım.erkek bulamayan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz ya da bu tarz dönemlerden geçen arkadaşlar
Neden hayat erkeksiz olmuyor mu. Mutlu olmak için neden bir erkeğin sevgisine cinselliğine ihtiyaç duyuyorsun.erkek bulamayan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz ya da bu tarz dönemlerden geçen arkadaşlar
Partneri olan herkes mutlu mu sanıyorsunEee işte partnersizlik.
O zman para karşılığında grup yap. Tövbe yarabbim ne iğrenç birisin. Dışın güzel olsa nolucak için kapkara demekki buda dışa vurmuski . Ay parçası gibi pasparlak suratına bakmıyorlar . Ve ayparcasi gibi olman senin düşüncen.Merhaba.çok tepki çeken bir üyeyim ama şu an o kadar mutsuzum ki şuraya sayfalarca hakaret döşense allah razı olsun derim.o derece gözüm birşey görmüyor.o yüzden istediğiniz kadar acımasız olabilirsiniz.sadece çığlığımı birilerin duymasını istiyorum.artık dayanamıyorum.birkaç ay önce görüştüğüm bir erkeğin ısrarı ile tek eşli olmaya karar verdim.heralde dedim bu kadar kişi aynı şeyi söyleyip, beni linçlediklerine göre vardır bir bildikleri.tamam dedim demek ki bir yerde bu şekilde olması için hayat beni yönlendiriyor.neyse birkaç gün kendi kendimi avuttum tabi.arayanlara soranlara dönmedim, cevap vermedim.haa demiyorum ki onlar da çok ele avuca gelen ilişkilerdi.arada vakit geçiyordu macera oluyordu bu yani.2, 3 gün arayıp, sorup onlar da çekip gittiler tabi.ben bu süreçten sonra acılar içinde kıvranmaya başladım.bu tek eşlilik hiç de sandığım gibi huzur mutluluk getirmedi.tamam yanımda bir adam var ama yarın öbür gün bir aksilik olsa dımdızlar yapayalnız ortada kalacağım.sonra dedim ki amann bu olmazsa başkasını bulurum dedim.etrafıma bir bakıyorum.millet beni görünce yolunu değiştiriyor neredeyse, yüzüme bile bakan yok.eee dedim nasıl olacak o zaman bu iş.işin garip tarafı ay parçası gibi de suratım var, ışıl ışılım.boyum posum da iyidir ülkeye göre.eee benim yüzüme bakan bile yoksa daha dezavantajlı durumda gibi görünen kişiler nasil yapıyor bu işi.tamam biliyorum tek kriter fizikse görünüş degil ama hiç mi bir kör topal ilgilenen olmaz.şu abaza seviyesiz tiplerle bile kendimi avutacağım neredeyse o derece düştüm ki bu aralar o bile yok.eskiden kendimi seksi, çekici hissettiğim günler o kadar uzak geliyor ki.sinirden yanımdan geçen insanlara saldıracağim geliyor.yıllarca saçma sapan kendimi avutup durmuşum meğer.sanki kadınlıktan atılmış gibiyim.hayalet gibi geziyorum ortalarda.eee ömrümün sonuna kadar bu şekilde devam ederse ben bu durumu nasıl kaldıracağım.buradaki kocalı, sevgilili konuları bile okuyamıyorum.kalbim sancıyor.gerçekten çok çaresizim.ölene kadar biri benimle ilgilensin diye umut ede ede mi yaşayacağım.erkek bulamayan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz ya da bu tarz dönemlerden geçen arkadaşlar
ohoo van da mı yapıyorsun bunları ferhans
Eski nicki Ferhans di .millet bu '' ferhans '' lakabı nerden ve neden ? biri açıklayabilir mi yaaa :) merak ettim