Mutsuzlukta geberiyorum.

Güzel değilsem bile bu birşeyi değiştirmez ki.güzel olmayan kadınların da ilişki yaşamaya ihtiyacı var ki dediğiniz gibi göreceli zaten.onlarla da ilgilenen var.en azında kör topal değilim.normal bir insanım.ilişkisi olanlar manken gibi mi ? Gerçi siz ne diyebilirsiniz ki.kendime saygım kalmadı ki diğer şeyleri düşünemiyorum.

Simdi ben dogru mu anladim. Koca istiyorsun ama tek eslilikten cildirma noktasina da geldin. Kiskanclik var evli olanlara ama tek kisiyle sevisiyolar diye acinasi gozlerle de bakiyosun.
E ama sen evlensen de biraz tehlikeli degil misin yav sanki esini aldatma potansiyelin cok yuksek gibi... ya da acik iliski mi olur senin evliligin. Ben tam olarak sorununu anlamadim kendinle asiri celismissin.
Ben tek esli biri olarak mesela su an bombosum. Detox farzediyorum bunu. Bu surecin sonunda ya azili bi canavar olurum ya da hanim hanimcik bi kiz
Sen boyle bi surecin sonunda buyuk odul gibi olursun djdj kim kazanicak acaba

Aslında tek adamla ruhsal ve cinsel doyurucu ilişki yaşayan kadınların bunu nasıl başarıyorlar kısmına takılmış bence derdi çok kişi ile seks değil. Anlayamadığı 2 insanın nasıl olurda ortalama tipler olup bir arada mutlu kaldıgı, çünkü kendini mutlu ve doyumlu bir ilişkide göremiyor. Aslında kendini layık görmüyor. Alt metin bu.

Aman aman sevdiğim, bayıldığim bir erkek değil ama sizin dediğiniz gibi mide bulandıracak kadar da değil.ikisinin ortasında ehh işte tarzı bir ilişki.

Niye bomboşsunuz ?

Aman aman sevdiğim, bayıldığim bir erkek değil ama sizin dediğiniz gibi mide bulandıracak kadar da değil.ikisinin ortasında ehh işte tarzı bir ilişki.

Senin sorunun cinsel değil duygusal. Gerçekten aşık olduğun ve ten uyumunun olduğu biriyle beraber olduğunda sıkıntıların ortadan kalkacak

Hayır, ne dediğimi anlamamışsınız. Size ben çok güzelim istediğim ilişkiyi neden yaşayamıyorum diye sorguladığınız için ben de belki de değilsinizdir dedim. Şimdi de güzel olmasam ne değişir, manken gibi olmaya gerek yok diyorsunuz. E haklısınız da. Ama tek değerlendirmeniz güzellik üzerine. Siz sadece güzel olmaktan veya çirkin olmaktan mı ibaretsiniz? Mesela etrafınızda görece güzel olmayan ve iyi ilişkisi olan kadınlara bakın. Sadece fiziksel özelliklerine değil ama. Güzellik ilişkinin en başında belki ilk görüşte dikkat çeken bişey. İlişkiyi ilerleten sağlamlaştıran hatta bence başlatan bişey bile değil. Sadece güzelliğe odaklanayın. Az önceki postumda dünya kadar soru sordum, siz sadece güzellikle ilgili kısmını yanıtladınız mesela.

Hmm hanimefendiye cok asina degilim anlam verememistim o yuzden aciklama icin tesekkur ederim.
Tek kiside bulamamis olabilir konu sahibi aradigi her seyi bugune kadar, belki de o yuzden ayni anda birden fazla kisiyle beraber olmaya yatkindir.
Kimini kasindan kimini gozunden kimini dusunduren zeki sozunden, kimini uzun bacak-bacaklarindann... sarkilarla yasiyorum bu sabah
Niye bomboşsunuz ?
Erkeklerden tiksinme safhasindayim, nisan attim baya sogudum bu cinsten. Istek cok var bazen asiri yukseliyorum ama bir erkekle su aralar konusmak bile zul geliyor. Detox diyorum buna iyi de hissediyorum.

Bence sizin özgüven ve özdeğersizlik probleminiz var burada anlattığınız gibi kendinizi sevdiğinizi düşünmüyorum. Zira olmayan şey daha çok dile getirilir. O yüzden güzellik, s*ks, erkek takmışsınız kafayı... Bence sevgili arkadaşım erkekler ve kadınlarla(yarış halinde olma) olayını tamamen s*ktr edip psikoloğa gidip terapi al hayatın değişecek. Eğer gitmiyorsan tabi..

Evet belki de bilinçaltımda bu vardır.insan bir süre sonra alışıyor kullanılmaya, işi düşenin aramasına, rol yapanlara, saygısızlara.ben hiç düşünmedim mesela birinin benimle evlenmek isteyeceğini.aklımın ucundan bile geçmedi.seviyesiz, saygısız, çıkarcı ilişkilere öylesine alışmışım.bir de üstüne savunuyordum.sonradan zengin olan kişilerin bunu kaldıramamasına benziyor bu durum.

Gideceğim evet.aklım gerçekten başka birşeye çalışmıyor.o kadar mutlu oluyorum anlaşıldığımı hissedince.

Yoo yemin ederim değil.anlattığım gibi.gerçekten tavsiyeye ihtiyacım var.hayal olacak birşey yok ki.eskiden çok erkekle görüştüğümı belirtiyordum zaten.şimdi de tutarsız birşey yazmadim.
Acaba hiperseksüel olabilir misiniz? Gerçekten değmez cinselliği ayıp olarak gören bastırılmış bir toplumun erkeğinden ne bekliyorsunuz. Sizin hakkınızda nasıl konuştuklarını nasıl yaftaladiklarini buraya yazmama gerek yok. Değer mi? Bı nevi h.y.t kadınlığı.
Sizin derdiniz ne kendiniz nede erkekler siz hemcinslerinizle ugrasiyorsunuz. Enerjinizi kendinize harcayın.

Hmm.çok pahalı değil mi peki? Kaldırabilecek miyim? Hem ilaç hem terapi gibi olan değil mi?

Niye hep birinden ilgi bekliyorsunuz?
Ağır bir sevgisizlik sorununuz var bırakın tek eşi falan siz ilk işiniz bir psikoloğa gidip güzelce tedavi olmak olsun.

Aysenimi kendini o kadar övmüşsün ki çok merak ettim seni. Nolur bi fotoğrafını yolla özelden
Siz yalnız kalmaktan deli gibi korkuyorsunuz. Hayatınızda bir amacınız yok bana kalırsa, dert tasa da yok. Ve malesef kimse tarafından da çok sevilip ilgi görmemişsiniz bu yüzden aslında arayışınız. Kendinize dert ve amaç arıyorsunuz, ilgi görmek istiyorsunuz ve asla yetmiyor. O kadar mutsuz bir hayatınız var ki bence bunu birden fazla erkekle takılarak hem zaman geçiriyorsunuz hem de mutsuzluğunuzu örtmeye çalışıyorsunuz. Mutlaka bunun altında psikolojik bir sebep vardır. Ayrıca aşık olmamışsınız hiç belli. Olsanız tek erkek yeterdi.

Ay parça suratlı Ferhans yine sallamışsin bir sürü kendinle ilgili.
Batıdan doğuya geçince yüzüme biraz bakan oldu o yüzden yeniden batıya gitmem, hastanede dolanıp duruyorum yüzüme bakan olmuyor diyen kimdi?
Sen Ne ara ay parçası gibi oldun?
Diğer kısma yorum yapmaya gerek yok zaten.

Son düzenleme:

Ferhans ne tek eslisi ya yapma, sen o teki bulsan zaten o sana yetecek ama o bile olmadigi icin bazi seyler senin diline vurmus. Cogumuz bunu yemiyoruz ama seni ve konularini seviyorum ben ya beni cok gulduruyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…