Mutsuzlukta geberiyorum.

Samimi söylüyorum üzülüyorum size, milleti gömerek abazalarin s.ks oyuncağı olarak sadece kendinizi avutmata anlık zevk almaya çaliyorsunuz ama siz yalnız ve mutsuzsunuz, koşulsuz seveniniz yok. Belli ki aileniz dahil hiç sevgi görmemişsiniz. Gerçek sevgiyi tadan insan kendine değer verir. Bedenimize de saygımız olmalı.
Bu şekilde ilerlerseniz yalnızlığa ve mutsuzluğa mahkumsunuz.

Ben biraz ciddi bir cevap vermek istiyorum, elimden geldiğince yargısız konuşucam.
Okuduğum kadarıyla bence sorun sana göre güzellik kriterini karşılamayan hatunların nasıl oluyorda hem özel hem yatak hayatında mutlu ve stabil oluşunu anlayamıyor ve kabullenemiyorsun. Şunu bilmeliyiz ki bir kadınla bir erkeğin arasını yapan şey güzellik yakışıklılık değil aura, ten uyumu, elektrik ve aralarındaki akıştır. Önce hemcinslerini kendi içinde küçümsememekle başlayabilirsin, çünkü bu bir yargı oluşturuyor sende. Sen o kadınları yargıladıkca hayat da seni yargılıyor ve sana istediğini vermiyor.
İkinci olarak ne istediğini biliyor musun? Sen doya doya seks yapacağın ilişki veya ilişkiler mi istiyorsun yoksa manevi doyuran bir ilişki mi? Eger derdim vur geç diyorsan tabiki özgürsün elini sallasan ellisi. Aama o zaman da mutlu ilişkileri olan hatunları kıskanmayacaksın çünkü bir kıskanma durumunda var bence. Durumu kabullenip kendi kendine ben seks odaklı yaşamak istiyorum diyeceksin. Seni bundan dolayı ayıplamıyorum bazen birilerini kıskanırız. Eğer sorun neden ilişkim yok kısmı ise içine dönmeni ve enerjini kontrol etmeni öneririm belli ki kendi içinde oturmayan bişiler var ki aradığın şeyi bulamıyorsun. Hem burda hem reel hayatında insanlar seni görünce geri vites yapıyorsa belli ki birşeyleri enerjetik olarak yanlış yapıyorsun.
Seni tanımıyorum, son atışmamızdan sonra sana biraz kızgındım diyebilirim, burda sanırım bazı saçma fikir beyanların olmuş belki içindeki tuhaf kaynamayı burda saçmalayarak boşaltıyorsun bilemiyorum ama bence günlük hayatta bu kadar çılgın değilsin. Ruhun ve aklın aynı hizada değil gibi. Sorun burda patlıyor bence.Kendini isteklerin ruhun ve aklınla aynı hizaya getirmeye bak .

Sorun tek eşlilikte değil ten uyumunda. Ayrıca bu adamdan hoşlanmıyorsun bile. Kendine uygun başka bir sevgili bul

Evet bende biraz kibir ve kıskançlık da vardı ama inan derdim o değil.ister istemez geliyor akla.ben de biliyorum kısmet işlerinin hiçbir şeye bakmadığını.eee ona bakmıuor buna bakmıyor.çaresizce ölene kadar bekleyecek mi bazılarımız.sorun bu.

Şu psikolojide bile başkasını gömme kendini övme peşindesin.
Açıkçası konuyu okuduğum zaman üzülüyordum sonra kimin yazdığına bir baktım. Sen hakediyorsun bacım. Bu kadar erkek meraklısı olmanın sonu iyi değil.

Kısmet işleri ona buna bakmıyor ama aynı zamanda ona buna da bakıyor kendine bir dışarı gözden bak bakalım nasıl bir enerji yayıyorsun? ve bu enerjiyi düzeltmek için ne yapabilirsin. Derdin kendin değilsin ki başka kadınların ilişki başarıları. Sen ne zaman kendi üzerinde samimi şekilde çalışmaya başlarsan istediğini o zaman çekersin. Çünkü çekim gücün başkalarında değil kendinde olacak.

Bende böyle düşünüyorum gerçek hayatta kesinlikle kendini tanıttığı gibi bir kişiliği ve hayatı yok. Bence hayal dünyasını buraya yansıtıyor. Bir düzen tutturmuş devam ettiriyor

Güzel anlatmışsın.derdim kendim de.ikisi de.bir de bu kadar koca nereden bulunuyor ben çözemiyorum ya.her konuda herkes başlıyor eşim de eşim diye.2.çocuğa istemeden hamile kalmış falan filan.evet bende kıskançlık da var haklısınız.inkar edemeyeceğim.kendimi rahat bırakamıyorum.hep bir kasma, özenme.

E belki de kısmet işleri biraz bize bakıyordur.
Mesela genele göre çok güzel olduğunuzu söylüyorsunuz. Ay parçası gibisiniz boylu poslusunuz. Ama kime göre neye göre? Güzellik çok subjektif bi olgu. Belki de sizin kendinizi gördüğünüz gibi görmüyor diğer insanlar sizi?
Güzel olmanızdan başka bi özelliğinizi bilmiyorum. Mesela kendinize yatırım yapıyor musunuz? Mesleğiniz ne? İlgi alanlarınız neler? Arkadaş ortamınız nasıl, arkadaşlarınız arasında sevilir misiniz? Sosyal biri misiniz? Hoş sohber biri misinizdir? Hayvanlarla aranız nasıl? Çevrenize karşı duyarlı mısınız? Kariyer hedefleriniz var mı?
Yani sizi insanlar -erkekler- neden ilgi çekici bulsun? Sadece güzel olduğunuz için mi? Ki dediğim gibi o da çok göreceli bi kavram. Hatta erkeklerin ve kadınların güzellik algılarının çok farklı olduğunu düşünüyorum.

ten uyumunuz yok ve ilk en büyük sorun bu gibi, ve fakat devamında da diyelim cidden beğendiğin bir adamla berabersin ( ki illa yaşamışsınızdır ) asıl tam bu noktada başka biriyle olmak / olabilmek çok çok itici geliyor bana, başka birinin teni, nefesi.....öööffffffff düşünmek bile içimi kaldırıyor mesela benim....

bilemedim, değişik bir problem var sanırım sizde...

Bende böyle düşünüyorum gerçek hayatta kesinlikle kendini tanıttığı gibi bir kişiliği ve hayatı yok. Bence hayal dünyasını buraya yansıtıyor. Bir düzen tutturmuş devam ettiriyor
Yoo yemin ederim değil.anlattığım gibi.gerçekten tavsiyeye ihtiyacım var.hayal olacak birşey yok ki.eskiden çok erkekle görüştüğümı belirtiyordum zaten.şimdi de tutarsız birşey yazmadim.

Abaza Türk erkeğinin olduğu coğrafya için geçersiz bunlar..Adamlar ağaca bile helalleniyor.
Şimdiki adamla ten uyumu yoksa niye mecbur hissediyorsun evli bile değilsin ayrılmamak için nedenin ne?

Çalışıyorsun sanırım memursun. Sana psikoterapi öneriyorum. Bir insanın kendine yapacağı en harika yatırım kafasını düzeltmesidir. Kendine güzel işinin ehli bir terapist bul ve kendinle yüzleş. Bakalım asıl sorun nedir ve aslında kabul veremediğin ne? Yazı dilinden ve kelimeleri kullanışından senin aptal bir kadın olmadığı kanaatine varıyorum. Bence sen yaparsın

Rainyy sen misin neden kendini erkek diye bu kadar yıpratıp üzüyorsun anlamadım bence erkeklerin %95'i beş para etmiyor içleri kararmış çoğunun ahlaksız Şeref yoksunu birçoğu içlerinden düzgün insana denk gelmek neredeyse imkansız hale gelmiş Kendi işin kariyerin olmalı yani mutluluğu bir erkekte aramayin ben evliyim ama eşimi günün 2 saati anca görüyorum ya da görmüyorum çok yoğun çalışıyor ama erkek erkek diye de delirmiyorum hatta yolda yürürken resmen bir adam görünce kafamı çevirir haldeyim bulantı gelmiş çünkü arkadaşlarım ve ailem bazen de ben bu kocalardan onca şey yaşıyoruz kendini sev kendine güven gerisi hallolur

Niye ki var işte 13 yildir hic partnersiz kalmadim 10 yildan hesaplasam 520 hafta eder haftada 3 ortamadan gitsem 1500 civari partnerlikik
Bende 19 yaşından itibaren aynı kişi ile birlikteyim. Sevgililik nişanlilik evlilik hiçte zorlanmadım. 14 yıldır hiç zorlanmadım ilişkimiz her açıdan ilk gün ki gibi taze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…