Mutsuzlukta geberiyorum.

Van York'ta geçiyor olaylar yanlış anlaşılmış
hayır vanı geçtim bizim burda Eskişehir’de böyle her zaman üç beşli tur döndüren kadın olsa şehirde motor diye adı çıkar. Öyle bi tipi se sağlık sektöründe memur diye kim barındırır kim ev verir acaba.
Türkiye’de yaşamasak yiyeceğiz de

Yerler diye anlatıyor da bu bizim Ferhans yani. Kadir bile inanmaz

Sebebi açık.
Ben nasıl sürekli günübirlik ilişkiler yaşayan, aynı anda iki üç kişiyle yatan bir erkekle evlenmezsem aklı başında erkek de böyle geçmişi olan biriyle evlenmez.
Ben de bakire evlenmedim. Eşim de bakir değildi. Ama asla böyle seviyesiz ilişkilere girmedim, çokeşli hayat sürmedim. Bötle bir hayat tercih etmediğim için de o kalibrede birini buldum.
Erkekler de böyle.
Düzgün evlilik düzgün erkek istiyorsan düzgün olacaksın.
Hem her gün üç farklı adamla yatayım hem içinden biriyle düzgün seviyeli bir ilişki yaşayayım olmaz.
Manevi anlamda tatmin edemediğin için asla manevi yönden doyamayacaksın.
Bu kafayla sen yaşlanınca da Abaza erkeklerin milf fantezisini tatmin eder öyle boş beleş ölürsün

Ferhans sana ben üzülüyorum. Ruhun acı çekiyor çünkü bu hayatı o da kabullenemiyor. Umarım akıllanırsın ne diyeyim

Bizim dalga geçip "bi kulak arkası kaldı" dediğimiz şeyden sen zevk alıyormuşsun bu gereksiz bilgi de bir süre hafızamı işgal edecek maalesef.

Çok haklısınız

Senin yalnızlık travman var herhalde anne baban küçükken ayrıldımı seni terkettiler mi nolduysa bi derinlere in tedavi ol çok erkek hiç erkektir. illaki yaşlanıcan ozaman nolcak? Ömür boyu böyle kalmıcaksın

Ferhans sensin değil mi? Bu sefer ciddili yorum yapacağım.
Bu psikolojik bir şey biliyorsun. Yalnız kalma fobisi olabilir, çocukluğundan gelen bir eksikliği bu şekilde doldurmaya çalışıyor olabilirsin, hayatın için bir figür arıyor olabilirsin.
Kadınlar kulübü bunu çözemez, öncelikle kendi çabanla tek eşliliğe adım atman çok önemli ve bunları tepki alacağını bilerek anlatman da aynı şekilde.
Sende biliyorsun ki bunun çözümü psikiyatri uzmanına gitmek, uzun bir süreç olabilir ama eminim iyi gelecek

Kız bir erkek bile fazla geliyor o kadar erkekle başın dönmüyor mu? Hayatım boyunca tek erkek oldu. İkincisine kafamı yoramam ben. Onunla da evlendim 12 yıl oldu zaten. Zihnen bile başka biri için yakışıklıymış dediğim olmadı. Sanki dünyadaki bütün erkekler gardaş, ağabey benim için. Yapısal olarak ben tek eşliysem belki sen de çok eşlisindir. Tek eşli olmak yapına uygun değildir. Bilemiyorum. Ama Avrupa'da falan yaşasan neyse de Van'da yaşayan biri olarak incelenmen lazım. Bence sen tek eşli yaşasan mutlu olmazsın. Zorlama. Sal gitsin.

kız kendine gelll bu ne doyumsuzluk ne yiyip ne içiyorsun böyle libido düşman g.t..ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…