Mutsuzlukta geberiyorum.

bir adamla ömür geçer mi be Gülb.. pardon Ferhans

Ben senin enteresan bir kişilik olduğunu düşünüyorum. Bazı yorumlarin çok nokta atışı oluyor. Yani zeka değil ruhsal anlamda sorunların var.
Cinsel ilgiyi sana gösterilen ilgi zannediyorsun. Değil. Trde heleki 20-40 yas araligi bir kadin sevismek istesin istisnai kisiler haric cok kolay o yonden ilgi gorebilir. Sen bir erkekten her anlamda gelen ilgiyi istiyorsun. Ruhsal ve cinsel. Ama bunun için zemin hazirlamiyorsun. Sürekli başka adamlarla yatarken nasıl düzgün partner bulacaksın ki.
Daha önce demiştim gecistirmistin. Nemfomanik olabilir misin diye. Psikiyatri bir sürece girmen lazım. Eğer gerçekten Van'daki isen de şehir değiştir.

erkek bulamayan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz ya da bu tarz dönemlerden geçen arkadaşlar

32 yaşındayım. Hayatım boyunca sadece 9 aylık bir ilişkim oldu, onda da bazı sınırları aşmadım. Dolayısıyla soruyu üstüme alıyorum

Bazen yalnız hissetsem de kötü değil. Eminim ki bu durumum kötü bir ilişkinin içinde olmaktan daha iyi.

Sizin psikolojik destek almanız şart. Alıyor musunuz?

zaman harcayıp okudugum zamanı geri istiyorum

biri de çıkıp neden bu kadına aslında güzel olmadığını söylememiş sen güzel bi kadın değilsin ve bunu kendin de biliyorsun o yüzden de birileri seninle sadece yatıyor diye kendini çekici güzel falan diye anlatıp avutuyorsun. sınırsızca kullanılıyorsun ve bunu kendin istediğini zannediyorsun. özgüvensizliğini seksle örtemezsin. tedavi ol...

NOT: sevilmek ve sevişmek için güzel/çekici/seksi olmana gerek yok ben de güzel/seksi/çekici bi kadın değilim... bunu hakaret olarak algılamayın yani...

Her şeyi geçtim cinsel yolla bulaşacak hastalıklardan da mı korkmuyorsun? En basiti birinde uçuk olsa dünyanın mikrobunu kaparsın. Yaşadığın hayat çok riskli.
Açıkçası böyle bir hayat yaşadığınıda düşünmüyorum ben. Bana geçmiyor bu sürekli seks yapıyorum halleri. Mesela bazı üyelerin yorumlarını okuyorum evet bariz geçiyor o sürekli seks yapan tempolu halleri lakin Ferhanstan bana geçmiyor. Ki bu kadar diline vurduguna göre hislerim doğru gibi.

Dişillll enerjin yokkkkk

Bu kulak arkasını fantazi sanıp denemese Allah muhafaza
Hahhaha ondan dedim asla unutmayacak seni diye
Bir günde 3 ayrı kişiyle birlikte olan ve bunu Van da yaşayan biri olarak
Ve fantezileri dolu dolu olan hatta tecavüz fantezisi olan biri kulak arkasını dener Meralim

Senin profilindeki foto aklıma geliyor

Hayal dünyası çok geniş o zaman.

gözü aç bunun paremm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…