Merhaba.çok tepki çeken bir üyeyim ama şu an o kadar mutsuzum ki şuraya sayfalarca hakaret döşense allah razı olsun derim.o derece gözüm birşey görmüyor.o yüzden istediğiniz kadar acımasız olabilirsiniz.sadece çığlığımı birilerin duymasını istiyorum.artık dayanamıyorum.birkaç ay önce görüştüğüm bir erkeğin ısrarı ile tek eşli olmaya karar verdim.heralde dedim bu kadar kişi aynı şeyi söyleyip, beni linçlediklerine göre vardır bir bildikleri.tamam dedim demek ki bir yerde bu şekilde olması için hayat beni yönlendiriyor.neyse birkaç gün kendi kendimi avuttum tabi.arayanlara soranlara dönmedim, cevap vermedim.haa demiyorum ki onlar da çok ele avuca gelen ilişkilerdi.arada vakit geçiyordu macera oluyordu bu yani.2, 3 gün arayıp, sorup onlar da çekip gittiler tabi.ben bu süreçten sonra acılar içinde kıvranmaya başladım.bu tek eşlilik hiç de sandığım gibi huzur mutluluk getirmedi.tamam yanımda bir adam var ama yarın öbür gün bir aksilik olsa dımdızlar yapayalnız ortada kalacağım.sonra dedim ki amann bu olmazsa başkasını bulurum dedim.etrafıma bir bakıyorum.millet beni görünce yolunu değiştiriyor neredeyse, yüzüme bile bakan yok.eee dedim nasıl olacak o zaman bu iş.işin garip tarafı ay parçası gibi de suratım var, ışıl ışılım.boyum posum da iyidir ülkeye göre.eee benim yüzüme bakan bile yoksa daha dezavantajlı durumda gibi görünen kişiler nasil yapıyor bu işi.tamam biliyorum tek kriter fizikse görünüş degil ama hiç mi bir kör topal ilgilenen olmaz.şu abaza seviyesiz tiplerle bile kendimi avutacağım neredeyse o derece düştüm ki bu aralar o bile yok.sinirden yanımdan geçen insanlara saldıracağim geliyor.yıllarca saçma sapan kendimi avutup durmuşum meğer.sanki kadınlıktan atılmış gibiyim.hayalet gibi geziyorum ortalarda.eee ömrümün sonuna kadar bu şekilde devam ederse ben bu durumu nasıl kaldıracağım.buradaki kocalı, sevgilili konuları bile okuyamıyorum.kalbim sancıyor.gerçekten çok çaresizim.ölene kadar biri benimle ilgilensin diye umut ede ede mi yaşayacağım.erkek bulamayan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz ya da bu tarz dönemlerden geçen arkadaşlar
Gunahim neydi tanrim hasretin cekilmiyooorSekssiz kaldim inan ki dunyama gun dogmuyoor....
Teşekkür ederim.tek eşli insaara birşey söylemedim ki.kendi hâlimi anlatıyorum.Ciddi ciddi okumaya çalıştım ama olmamış be Ferhans. Yine kendin övmüşsün yine kadınları gömmüşsün. Ne bekliyorsun şu yazına cevap çok merak ediyorum.
Tek eşli olamıyorsan takıl Fuckbady olarak. Öyle devam et. Tek eşli kadınları da ağzına alma
Evet ya bir dönem toparladıktan sonra eski hâline dönmesi daha da acıtıyor.Rabbim once varligi sonra yoklugu gostermesin ferhanscim kalbim senle.Ben 19 yasindan beri ayni bir (1) kisiyle beraber oldugum icin fikir veremeyecegim.
Evet.Hayatinizda 1 erkek var su an. Ama siz kendinizi güvende hissetmiyorsunuz. Bu 1 erkek giderse başkasını bulamam korkusu yaşıyorsunuz. Doğru mu anlamışım?
Fake değil merak etme.Her yeni süreç insana zor gelir biraz akışta kalmak gerek. Yeni bir ise bile alışana kadar sormak istiyoruz bazı şeyler kafamıza uymuyor sorguluyoruz ama zaman geçince alışıyoruz.
Umarım konunuz fake değildir ciddi ciddi yardımcı olmak istedim çünkü size
Kendinize zaman verin çok eşlilik doğru olsa herkes onu yapar dimi? Ayrıca sağlıksız hpv ler vb havada uçuşuyor neticede.
Çalışıyor musunuz? İş bulun
Onun performansının maşallahı var.bir gün arayla 3 defa falan yapıyor ama ten uyumu yok bende.yapıyorum ama kupkuru.yaprak kımıldamıyor.bazen çok belli noktalara falan dokununca az birşey zevk geliyor.kulak arkası falan ki onun için erkeğe bile.gerek yok zaten.ama dediğim gibi korkudan ayrılamıyorum.idere ediyorum.ki hoşlandığım biriyle sular seller gibi oluyorum.arada kurulamak falan gerekiyor.