Mutsuzlukta geberiyorum.

peki senin bu durumlara izin veriyor olmana sebep nedir?bunu düşün

Gideceğim evet.aklım gerçekten başka birşeye çalışmıyor.o kadar mutlu oluyorum anlaşıldığımı hissedince.
Ferhanscım iyi bir terapist bul. Tüm bunların farkında olduguna göre demek ki içgörü sahibisin kendinle yüzleşmeye açıksın ki bu terapide önemli bir adımdır. Kendinle alakalı inkar ve itirazların yok, bu güzel. Terapine bütçe ayır asla bunu pahalı ve çöpe giden para olarak görme iyi bir terapist seni anandan yeni çıkmışcasına düzeltir:) Kendine azami 8 ay ver süper çözülmeler yaşayacaksın. Kafana göre birini bulamazsan ben iyi bir uzman tanıyorum. Sorarsın.
Susmayan düşüncelerini bir nebze olsun uzaklaştırman için de yoga öneriyorum sana. Çetin çetintaş videoları güzeldir.

Hmm.çok pahalı değil mi peki? Kaldırabilecek miyim? Hem ilaç hem terapi gibi olan değil mi?
Pahalı mı? senin kaybettiğin yıllarının, mutsuz zamanların sosyal maliyeti terapiye ödeyeceğin miktardan daha fazla değil mi sence:) İlaçlık oldugunu sanmıyorum sana iyi bir psikoterapi lazım. İyi bir terapist için azami 1500 gözden çıkart. Sen bekar memursun sana koymaz gözüne gelmesin bile

Nokta atışı.

Niye öyle diyorsun.olamaz mi? Değilse de değil.ne olacak.
Niye yalan söylüyorsun?
Kendinle ilgili ilk konularında yazdığın ortada.
Ay parçası gibiyim, öyleyim,böyleyim diye yalan yanlış kendini övünce sana ne faydası olacak yorumlarin?
Gerçekten öneri istiyorsan dürüst ol bari.

Dürüst olmaya çalışım.evet ben de bu tarz durumlara tepki gösteriyorum başkalarının konularında.haklısın.göreceli zaten.yalan denemez ama gereksiz.

valla ben de bir sürü şey yazıcam da kendi lişkimle ilgili,düşer bayılır şimdi vebali üstüme kalır diye yazamıyorum:))

Cok rica ediyorum yapmayin boyle seyler :) Ferhanscigimin kalbine iner valla. Ferhansi mutlu etmek istiyorsaniz, bir parca moral vermek isterseniz, mutsuzluktan geberiyorum yazin cok mutlu olacaktir.

o neydi gı

Ya ben anlamadım ama tam. Tamam tek eşlilik, sevgi aşk, geleceğe yatırum bir şekilde.. ve riskli elbette. Bu mı rahatsız etti sizi? Ya da artk aranıp sorulmamak mı çirkin hissettirdi? Aynı insansınız neden dönüp bakmasınlar? Ben bilmiyorum ama çok eşliliğin de bir raconu vardır heralde; acaba süreç psikolojinizi mi yıprattı bunu gözardı edince? Bu durum değil yani önceki yaşantınız bunun sorumlusu?

Aynı yazının içinde özgüvensizlik, mutsuzluk, sonra aniden bi kendini beğenmişlik ve bulunmaz hint kumaşı sanrıları, aniden gelen "ameleler bile bana bakmıyo" farkındalığı, hop dönüyoruz "bu da beni bırakırsa dımdızlak ortada kalırım" cahilliği, küt sevgilisi olanları kıskanmalar...
Bence ciddi terapi ihtiyacınız var, forumda vakit kaybetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…