- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Yaşlandığında güzelliğin gittiğinde ne yapacaksın merak ediyorum
50 yaşında intihar edersin bence sen
Güzel değilmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşlandığında güzelliğin gittiğinde ne yapacaksın merak ediyorum
50 yaşında intihar edersin bence sen
Ay parçası gibiymiş konu sahibiGüzel değilmiş
Ve olay Van’da geçiyor ny da değil
Senin paralel evrenin var
Ay parçası gibiymiş konu sahibi
Aşağılık kompleksi.Neden hayat erkeksiz olmuyor mu. Mutlu olmak için neden bir erkeğin sevgisine cinselliğine ihtiyaç duyuyorsun.
hayır vanı geçtim bizim burda Eskişehir’de böyle her zaman üç beşli tur döndüren kadın olsa şehirde motor diye adı çıkar. Öyle bi tipi se sağlık sektöründe memur diye kim barındırır kim ev verir acaba.Van York'ta geçiyor olaylar yanlış anlaşılmış
hayır vanı geçtim bizim burda Eskişehir’de böyle her zaman üç beşli tur döndüren kadın olsa şehirde motor diye adı çıkar. Öyle bi tipi se sağlık sektöründe memur diye kim barındırır kim ev verir acaba.
Türkiye’de yaşamasak yiyeceğiz de
Sebebi açık.Güzel anlatmışsın.derdim kendim de.ikisi de.bir de bu kadar koca nereden bulunuyor ben çözemiyorum ya.her konuda herkes başlıyor eşim de eşim diye.2.çocuğa istemeden hamile kalmış falan filan.evet bende kıskançlık da var haklısınız.inkar edemeyeceğim.kendimi rahat bırakamıyorum.hep bir kasma, özenme.
Bizim dalga geçip "bi kulak arkası kaldı" dediğimiz şeyden sen zevk alıyormuşsun bu gereksiz bilgi de bir süre hafızamı işgal edecek maalesef.Onun performansının maşallahı var.bir gün arayla 3 defa falan yapıyor ama ten uyumu yok bende.yapıyorum ama kupkuru.yaprak kımıldamıyor.bazen çok belli noktalara falan dokununca az birşey zevk geliyor.kulak arkası falan ki onun için erkeğe bile.gerek yok zaten.ama dediğim gibi korkudan ayrılamıyorum.idere ediyorum.ki hoşlandığım biriyle sular seller gibi oluyorum.arada kurulamak falan gerekiyor.
Çok haklısınızSebebi açık.
Ben nasıl sürekli günübirlik ilişkiler yaşayan, aynı anda iki üç kişiyle yatan bir erkekle evlenmezsem aklı başında erkek de böyle geçmişi olan biriyle evlenmez.
Ben de bakire evlenmedim. Eşim de bakir değildi. Ama asla böyle seviyesiz ilişkilere girmedim, çokeşli hayat sürmedim. Bötle bir hayat tercih etmediğim için de o kalibrede birini buldum.
Erkekler de böyle.
Düzgün evlilik düzgün erkek istiyorsan düzgün olacaksın.
Hem her gün üç farklı adamla yatayım hem içinden biriyle düzgün seviyeli bir ilişki yaşayayım olmaz.
Manevi anlamda tatmin edemediğin için asla manevi yönden doyamayacaksın.
Bu kafayla sen yaşlanınca da Abaza erkeklerin milf fantezisini tatmin eder öyle boş beleş ölürsün
Kulak arkası çok zevk vermiyor mu gerçektenBizim dalga geçip "bi kulak arkası kaldı" dediğimiz şeyden sen zevk alıyormuşsun bu gereksiz bilgi de bir süre hafızamı işgal edecek maalesef.
Bilemiyorum Altan bilemiyorum. Bir gün fantazilerimi anlatmaya karar verirsem bu mühim bilgileri seninle de paylaşırımKulak arkası çok zevk vermiyor mu gerçekten
Seni asla unutmayacak FerhanBilemiyorum Altan bilemiyorum. Bir gün fantazilerimi anlatmaya karar verirsem bu mühim bilgileri seninle de paylaşırım
kız kendine gelll bu ne doyumsuzluk ne yiyip ne içiyorsun böyle libido düşman g.t..neMerhaba.çok tepki çeken bir üyeyim ama şu an o kadar mutsuzum ki şuraya sayfalarca hakaret döşense allah razı olsun derim.o derece gözüm birşey görmüyor.o yüzden istediğiniz kadar acımasız olabilirsiniz.sadece çığlığımı birilerin duymasını istiyorum.artık dayanamıyorum.birkaç ay önce görüştüğüm bir erkeğin ısrarı ile tek eşli olmaya karar verdim.heralde dedim bu kadar kişi aynı şeyi söyleyip, beni linçlediklerine göre vardır bir bildikleri.tamam dedim demek ki bir yerde bu şekilde olması için hayat beni yönlendiriyor.neyse birkaç gün kendi kendimi avuttum tabi.arayanlara soranlara dönmedim, cevap vermedim.haa demiyorum ki onlar da çok ele avuca gelen ilişkilerdi.arada vakit geçiyordu macera oluyordu bu yani.2, 3 gün arayıp, sorup onlar da çekip gittiler tabi.ben bu süreçten sonra acılar içinde kıvranmaya başladım.bu tek eşlilik hiç de sandığım gibi huzur mutluluk getirmedi.tamam yanımda bir adam var ama yarın öbür gün bir aksilik olsa dımdızlar yapayalnız ortada kalacağım.sonra dedim ki amann bu olmazsa başkasını bulurum dedim.etrafıma bir bakıyorum.millet beni görünce yolunu değiştiriyor neredeyse, yüzüme bile bakan yok.eee dedim nasıl olacak o zaman bu iş.işin garip tarafı ay parçası gibi de suratım var, ışıl ışılım.boyum posum da iyidir ülkeye göre.eee benim yüzüme bakan bile yoksa daha dezavantajlı durumda gibi görünen kişiler nasil yapıyor bu işi.tamam biliyorum tek kriter fizikse görünüş degil ama hiç mi bir kör topal ilgilenen olmaz.şu abaza seviyesiz tiplerle bile kendimi avutacağım neredeyse o derece düştüm ki bu aralar o bile yok.eskiden kendimi seksi, çekici hissettiğim günler o kadar uzak geliyor ki.sinirden yanımdan geçen insanlara saldıracağim geliyor.yıllarca saçma sapan kendimi avutup durmuşum meğer.sanki kadınlıktan atılmış gibiyim.hayalet gibi geziyorum ortalarda.eee ömrümün sonuna kadar bu şekilde devam ederse ben bu durumu nasıl kaldıracağım.buradaki kocalı, sevgilili konuları bile okuyamıyorum.kalbim sancıyor.gerçekten çok çaresizim.ölene kadar biri benimle ilgilensin diye umut ede ede mi yaşayacağım.erkek bulamayan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz ya da bu tarz dönemlerden geçen arkadaşlar