ağlamak istiyorumya seviyorum.hep aynı şey oldu kimin ahını aldım ben ne zaman sevsem tam ciddi aşamada burada kalıyor herkes değiştiermeye çalışıyor bıktım usandım.nedir şimdi zaten aynı evde oturmayı kabul etmişim ben.birde kapalılık kapanırım sorun değil ama bu kendim için olsun istiyorum.benim isteklerim göz ardı ediliyor.bana kabul edeceğimi bildiğinden kabul ettiriyor.vazgeçemiyorum çok zor durumdayım oda durumu değiştiremiyor bende.tek çare ya kabullenmek yada ayrılmak.
nışan kararı alınca çıtkı bunlar.benimki herşeyi bana bırakır ama etraftan baskı olunca oda çaresiz kalıyor.bir yanda ailem bir yanda aşkım diyor.ne yapacamı bilmiyorum.ailesini sil demiyorum ama kapanmakdan dolayı benden de vazgeçmesi korkutuyor
Yapabileceğim şeyleri kendimle ölçer tartar öyle karar veririm...
Ama yok yapamıcaksamda başka zamana etrteletirim...
demem şuki...
Kapanmak bir kişi yada kişilerin baskısı altında olmamalı.Çünkü başkalarırın baskısı altında kalıp mecburiyetten yaparsan ilerde bu durumdan rahatsız yada mutsuz olup tekrar açılmaya yönelebilirsin...
Kendi isteğinle içinden gelerek kapanırsan böyle bir şey asla mümkün olmaz...
Ben zaten evlenince çalışmazsam bir süre sonra kapanmayı düşünüyorum.Bunu benimkine söyledim. bir çok açıklamasınıda yaptım.
İlerde önüme tekrar koyucağınıda sanmıyorum...
(ha birde şu var sanki açık olunca zihniyetin kapalılara göre farklıymış gibi lanse ediliyor bazı kesimlerde. Kafalar uyuşsun yeter gerisi bugün ayda yarın olur:smiley-cool:)
Sonuc özgür bir ülkedeyiz özgürlüğümün tadınıda yaşamak benim en temel ihtiyacım:icecream:
katılıyorum sana.herkese katııyorum.konuştuk az önce yinede başka oluru yok seni kaybetmeyi hiç istemiyoum hayatımda bana kimse bukadar değer vermedi dedi.kaybetmemek için bu baskıyı yapıyorum istiyorumki madem bu isteniyor bu olsun ama biz mutlu olalım ayrılmayalım.dedim bende düşünüyorum kapanmayı tabikide ama zamanla dedim.tamam işte önümüzde evlenene akdar bir sürü zaman var dedi dedimjki.olduki çok iyi bir şirkete kendi mesleğimi sürdürmek için işe girdim,ama işyerinde açık olmam gerektiği söyleniyor yada devlet memurluğu banka ne bileyim.ne olcak o zaman olmıcak dedi açık hiç bişekilde olmayacak.başkada bişey demiyor dedim ki sevdiğim insanla bir gelecek bile kuramıyorum.varmı böyle birşey.
KİMSE OLUMLu konuşmadı burda.Hiçbirininz çıkıpta seviyorsan katlan demedi.demekki hepinizin başı açık kapalı kimse yazmadı demekki.kendi rızasıyla kapanan mutlu olan kimse yokmu burda.