arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var psikolojim alt üst olmuş durumda olayı kısaca özetliyorum.tecrübelerinize dayanarak.
biribirimizi seviyoruz.erkek arkadaşım doğulu ama istanbulda yaşıyo ailesi annesi vs.memlekette.bu ve abisi istanbulda aynı evde oturuolar abisi yeni evlendi 4 gün oldu memleketteler gelecekler hep beraber aynı evde oturacaklar
biz işi ciddiye dökmeye karar verdiğimizde başta söylemedi bana bir süre aynı evde oturmak gerekiyor hem geçim hemde dargınlık olmaması için.onu kabul ettim eltimle aynı evde oturmayı sonra biz klendimize ev alınca ayrılmayı kabul ettim.olsun dedim seviyorum çünkü oda seviyor.ailesine durumu tam tamına açınca benim açık olmam sorun oldu annesi demişki evlenince kapanmayacakmı bizde açık kimse yok bize laf gelir.dün akşam konuşurken gözyaşlarımı tutamadım oysa bu konuları atlatmış sanıyordum.atlatamamışız.evlendikten sonra kendi rızamla kapanacağıma karar vermiştik.ailesi evlendikten sonra demiş tabiki ömrümün sonuna kadar açık olmayacağım zaten aşırı bi açık değilim askılı vs giymem.normal yani
şimdi size sormak istediğim aranızda o şekilde evlilikten sonra kapanan varmı yardımlarınıza ihtiyacım var:çok üzgünüm:
Onlar baskıyı yapmış zaten.öyle söyledim elimden gelen bu diyor.dedim bende kendi rızam olmadan hiç bişey yapamam dedim zaten dedim senin için beraber oturmaya evet dedim 6 ay 1 yıl artık neyse.tamam çalışacağız elti yemekleri yapacak o açıdan iyi belki.ama ben başımı kpatarak ne bileyim kafam allak bullak.sohpet sayfasındaki arkadaşlar dediki ben olsam vazgeçerim.ama seviyorsun sevgiyi gerçek sevgiyi bulmak hiçde kolay değil.çok iyi anlaşıyoruz o mutlu olacağımıza inanıyor .ama bende istemediğim şeyleri yapamıyorum mecbur kılıyor sanki.sevdiğim insanıda kaybetmeye dayanamıyorum baskıyada.dedim konuş sen zamanla olacanı söyle dedim .söyledim dedi sonuçta olacak demişler işte.tabiki bende hep açık olmayacağım çalışma hayatımda kapanmayı istemiyorum ne zamanki oturur çocuklarımın annesi olurum o zaman.yoksa hayattan nefret edeceğim belkide bilemiyorum yani.
Daha şimdiden evleneceği kişiyle ailesi arasındaki dengeyi kuramıyorsa sonra ne yapacaksınız peki ?nışan kararı alınca çıtkı bunlar.benimki herşeyi bana bırakır ama etraftan baskı olunca oda çaresiz kalıyor.bir yanda ailem bir yanda aşkım diyor.ne yapacamı bilmiyorum.ailesini sil demiyorum ama kapanmakdan dolayı benden de vazgeçmesi korkutuyor