Mutsuz Evlilikte Çocuk Yapma Merakı

Motivasyonları nedir bilemiyorum, kadın boşansa dahi çocuklarına tek başına bakabilecek güce sahipse istediği kadar doğursun buna bir şey diyemem ama mutsuz evliliklerini bitirmeye cesaret edemeyen kadınların çocuklarını bahane etmesine karşıyım, onlara neden bu kadar çok çocuk diye soruyorum valla

Bugün bir akrabamı örnek verdim, kadın sözde mutsuz he bana kalırsa da öyle evlilik olmaz, kocası eşine çocuklarına maddi katkı sağlamıyor kazandığını kendisi yiyor, karısını çocuklarını manevi olarak da doyurmuyor, çocukların babalarından gördükleri ilgi eve gelip 5 dakika üstünü çıkarıp yine kendini sokağa attığı süre kadar.

3 tane boy boy çocuk, hem akrabam olan kadın hem de çevresi ay çocukları var çocuklara yazık bu saatten sonra ne boşanması bahanesinin arkasına sığınıyor beni benden alıyorlar, o çocuklar berbat bir evliliğe doğdular zaten, babayı doğru dürüst görmüyorlar ki yazık olsun, asıl yazık olan baba varken babasız kalmaları.

Çocuklar bunca yıldır bir kere bile babalarıyla zaman geçirmediler, baba çocuklarını alıp gelin sizi sinemaya tiyatroya götüreyim vb demedi, akşamdan akşama 5 dakikalık zaman diliminde oğlum/kızım hadi yemeğinizi bitirin muck muck’u babalıktan saymıyorum şahsen.

Erkek istediği kadar ağır işte çalışsın insan en azından hafta içi vakit ayıramıyorsa, hafta sonu 1-2 saat çocuklarıyla başbaşa zaman geçirir, mutsuz evliliklerde bu bile yapılmıyor, e madem her şeyiyle ben ilgileneceğim, çocuk babayı sadece baba diye seslenilen biri olarak bilip öğrenecek o zaman böyle bir adama baba sıfatını niye vereyim

Hayır yani evliyken babalığın B’sini yapmayanlar utanmadan bir de boşanırken çocuklarla tehdit ediyor, o kozu vereceğime ömür boyu çocuksuz olurum daha iyi.

Bazıları da evliliği başarı saydıkları gibi çocuğu da başarı sayıyorlar. Bazıları da adamı eve bağlamak için.
Bı tanıdığım var . İlk evliliğinden bir çocuğu var. Ayrıldı ikinci evliliğini yaptı. Adam eve bakmıyor diye çocuk yapmaya karar vermiş. Çocuğu olmadığı o cm tedavi olmuş ve üçüz oldu çocuklar. Sonra onunla da ayrıldılar. Ve ilk olan çocuk babannesinde falan büyüdü. Onlarda bı ara bakmak istemiyor diye duymuştum. Çocuk ortada kaldı resmen. 3 çocuğa da annenne baktı. Kadın da yeni sevgilisiyle gezme derdinde

Evliliği kurtarsın, eşleri birbirine bağlasın diye. Bizzat kişilerin ağzından çok duydum.
Evlilik sallantıdaydı çocuk bağlar diye düşünüp yaptık diye.
Sonuç çocuk birleştirmek yerine daha da uzaklaştırdı hepsini

onların düşüncesini bilmemiz imkânsız ki onlarda bilmiyor ..... bazılarında eş gitmesin diye doğuran bunlar da annelik duygusu da eksik en çok onlar anne olmasa diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…