bu cesarete hayranım, tek başına çocuk büyütmek değil de ne...Merhaba kızlar
Benim merak ettiğim bir konu bu. Mutsuz evlilikte neden ısrarla çocuk yapıyorlar merak ediyorum.
Gerekçeleri ney? Kocayı eve bağlamak mı, kendi egosunu tatmin etmek mi yoksa bir tane oldu 2. olsun kardeşi yalnız kamasın mı?
Bu çocuk konusunda ne motive ediyor kadınlarımızı ?
Bence çocuk olursa kocam değişir evliliğim kurtulur zihniyeti. Hayata renk gelsin algılar değişsin diye de olabilir. Ben işe yaradığını da görmedim
Benim annem boşanacağını bildiği için ben yalnız kalmayayım diye kardeşimi doğurup boşanmış.
buna hayran kalmadım desem yalan olurBenim annem boşanacağını bildiği için ben yalnız kalmayayım diye kardeşimi doğurup boşanmış.
Bu anneden anneye değişir. Benim annem bunun altından çok güçlü kalktı ama Allah yürü ya kulum dedi de öyle. Bence iyi ki yapmış boşanacağımı bilsem gücüm de varsa ben de yapardım sanırım. Benim çocukluğumda babasız diye çok dalga geçtiler benimle ama kardeşim böyle şeyler hiç yaşamadı. Gittiğimiz okullar vs farklıydı çevreden dolayı böyle oldu sanırımSence yaptığı mantıklı mı?
Bu da yalan mesela cogusunda. Bizzat yapan birinden duydum herkese kazayla oldu dedi bana dedi herkese öyle diyorum ama kaza değil kaç ay uğraştıkAaaa öyle deme onlar bilmeden kazara hamile kalıyorlar
Bu da yalan mesela cogusunda. Bizzat yapan birinden duydum herkese kazayla oldu dedi bana dedi herkese öyle diyorum ama kaza değil kaç ay uğraştık
Değişiyor zannediyorsun işte düzeliyor hersey ama olmuyor mesela ben 3.olursa kaza olur. Mutsuz evlilikle5d3 her gün somurtup oturmuyorsun bazen sevisiyorsun:)
Sorunun ne olduğuna bağlı herkes çok şikayetçi ama evlilikde şikayet makul derecede normal kabul ediliyor ee mutsuz evlilik neden mutsuz önemli
Mesela biri 10 cmle mutludur biri 18 le mutsuz
mutsuz oldukları adamla da nasıl sevişiyorlar hiç anlamıyorumAaaa öyle deme onlar bilmeden kazara hamile kalıyorlar