- 12 Temmuz 2022
- 23.065
- 84.611
Bencede düşünsene seni aşkla sevgiyle opmuyor yap bitir. Ondan sonra 10 cmler neden mutluKonu seks değil mi. Erkeğin libidosu düşerse kadın çekememeye başlıyor bence
mutsuz oldukları adamla da nasıl sevişiyorlar hiç anlamıyorum
Benim kizim olabilirsinizBenim annem boşanacağını bildiği için ben yalnız kalmayayım diye kardeşimi doğurup boşanmış.
Aaaa öyle deme onlar bilmeden kazara hamile kalıyorlar
Benim kizim olabilirsinizben de aynini yaptim
Yurtdisinda yasayan kariyerli ailelerde bu yaklasim cok var.Benim arkadaşım mutsuz bir evliliği var. iş güç ve kariyer sahibi bir kadın. Yurt dışında yaşıyor. Ama boşanmaya cesaret edemiyor. Yanlız kalmaktan korkuyor sanırım. 2. Doğurdu oda. Eşiyle mutlu değil, ama çocuklarıyla çok mutlu.
Sagol bacim. Yani olay su sekil cereyan etti bende:Neyy ahahaha
Ama sen de analığın hakkını sonuna kadar veriyorsun bacım
Yurtdisinda yasayan kariyerli ailelerde bu yaklasim cok var.
Bencede düşünsene seni aşkla sevgiyle opmuyor yap bitir. Ondan sonra 10 cmler neden mutlu
Hemde ultra korunma yöntemleriyle hssjsjsbAaaa öyle deme onlar bilmeden kazara hamile kalıyorlar
Kadın yalanı hamile kalmak için her yolu deniyorlar eşiyle kötü ama sevişmeye hiç ara vermiyorlar sonra aa çocuğum oluyor bosanmicam diyorlarbir de tam boşanacakken hamile olduğunu öğrenenler var
Kocalarını kendine mecbur bırakmak isterken aslında kendileri kocalarına mecbur oluyorlar, resmen ayaklarına pranga vuruyorlar ve bunu gayette bilerek yapıyorlar, olan çocuklara oluyor, halam sırf kocasından vazgeçmemek için ısrarla 4 çocuk yaptı ona o kadar öfkeliyim ki, büyük oğlu o kadar çalışkandı ki geleceği çok parlaktı işe yaramaz kocası çocuğu okuldan alıp sanayiye verdi çocuğun hayatı kaydı, çocuk şuan hep depresyonda bir de babasının anasına yapamadığı kocalığı erkekliği yapmak için didiniyor , 2 küçük kız ve bir de ortanca erkek çocuğu daha var bence onları da okutmazlar , halam hepsinin hayatını mahvetti kocasından boşanmamak uğruna...Merhaba kızlar
Benim merak ettiğim bir konu bu. Mutsuz evlilikte neden ısrarla çocuk yapıyorlar merak ediyorum.
Gerekçeleri ney? Kocayı eve bağlamak mı, kendi egosunu tatmin etmek mi yoksa bir tane oldu 2. olsun kardeşi yalnız kamasın mı?
Bu çocuk konusunda ne motive ediyor kadınlarımızı ?
O baskılar kime yapılmıyor ki , el için doğuran bir tayfa da var yani , çocuğunun çokluğu ile övünenler var , cehalet ne kadar fazla ise çocuk sayısı da o kadar fazla oluyor genelde...Toplum baskısını unutmuşsunuz beybiler. Evlenir evlenmez çocuk soruluyor. Erkek değil kadının üstüne geliniyor. Birinci oldu mu ikinci soruluyor. Çoğu kadın da buna binaen doğuruyor. Çoğunun ardında belli bir düşünce olduğunu zannetmiyorum. Birkaç çocuk yapalım bari neyse modunda. Bir de şey var. Cinsiyet kaygısıyla çocuk yapma. Kız ya da erkek olsun diye üç- dört Allah ne verdiyse gidiliyor. Çoğu mutlu mu hiç sanmıyorum.