Mutluyum

• Konu Sahibi Konu Sahibi FHM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sus ,,,
daha fazlasını söyleme korkmaya başladım. bu kadar benzerlik fazla çünkü

haklısın canım bende kaldıramam sinirden yanaklarım yanmaya başlarr o olayları bende yaşadım çekemeyen insanlarr seni ezmeye calışır ama kusura bakmasınlrr
bizde ezdireek göz yookkk

hoşgeldin canım nasılsın bekarmısın sende burcunu tanıt bize

Kova burcunun dahi kadını

Şuan tam karşımda play station oynayan adam babam değilse,ve içeride uyuyan 3 yaşındaki velet kardeşim değilse yok hayır bekar değilim.

kızlarr üçümüzde aynı duygularr sahibiz ve biraraya gelmişiz narmikk tanışıyoruz zaten surrender memnun oldum tanıdığıma seni

haklısın canım bende kaldıramam sinirden yanaklarım yanmaya başlarr o olayları bende yaşadım çekemeyen insanlarr seni ezmeye calışır ama kusura bakmasınlrr
bizde ezdireek göz yookkk

bende sinirden titriyorum
elimde değil ...kendini bir halt sananlara gıcığım, kendine kör bakanlara gıcığım, insan görünmeye çalışanlara gıcığım.

Kova burcunun dahi kadını

Şuan tam karşımda play station oynayan adam babam değilse,ve içeride uyuyan 3 yaşındaki velet kardeşim değilse yok hayır bekar değilim.

canım benimm senmi ilgileniyorsun kaç yasındasın pekii

bende sinirden titriyorum
elimde değil ...kendini bir halt sananlara gıcığım, kendine kör bakanlara gıcığım, insan görünmeye çalışanlara gıcığım.

ya bak biraraya gelmişiz canımm onlarada bize gıcıkk değilmi görmezden geldikce onlar seni görmeye calışıyorlarr ya işte o fıtık ediyor insanıı

Leş kokan hayatlarına burunları alışmışken, başkalarının hayatlarını ahlak abidesiymişcesine eleştirenler, gülümseyin çekiyorum...!

benım için bugün bu söz cuk oturdu.

Biri kocam biri oğlum bahsettiklerimin.
Zaten bişeyide net ve kısa yazamam ve hep anlaşılmam

34'den gün aldım daha

Salla ben de kova burcuyum...Seni tanımıyorum ama bir iki mesajına denk geldim...Lafı gediğine oturtan cinstensin...

Salla ben de kova burcuyum...Seni tanımıyorum ama bir iki mesajına denk geldim...Lafı gediğine oturtan cinstensin...

Gedik gördüm mü boş kalmasına dayanamıyorum

Leş kokan hayatlarına burunları alışmışken, başkalarının hayatlarını ahlak abidesiymişcesine eleştirenler, gülümseyin çekiyorum...!

benım için bugün bu söz cuk oturdu.

gülümsüyorum

Biri kocam biri oğlum bahsettiklerimin.
Zaten bişeyide net ve kısa yazamam ve hep anlaşılmam

34'den gün aldım daha

bundan sonra anlarız canım benimm velet yazınca ondan yani benimde 3 yasında oğlum varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…