Benim de hislerim ikiniz için aynı şeyi söylüyor... Kusursuz insan var mı ki....İçimiz,kalbimiz temiz Allaha şükür..... Ben karakterimden memnunum ama ..... Fesat,ikiyüzlü bazı tipler karakterime demediklerini bırakmıyorlar...Çakal sürüleri..Birbirlerini dolduruyorlar..Öyle ki hiç tanımadığım,hiç selamım bile olmayan insanlardan olmadık hakaretler duyduğum oldu...Başkalarının aklıyla hareket eden,anında gaza gelen beynini çalıştıramayan insanlar...Kusura bakmayın kızlar azcık sinirleniyorum da aklıma geldikçe .....
Benim de hislerim ikiniz için aynı şeyi söylüyor... Kusursuz insan var mı ki....İçimiz,kalbimiz temiz Allaha şükür..... Ben karakterimden memnunum ama ..... Fesat,ikiyüzlü bazı tipler karakterime demediklerini bırakmıyorlar...Çakal sürüleri..Birbirlerini dolduruyorlar..Öyle ki hiç tanımadığım,hiç selamım bile olmayan insanlardan olmadık hakaretler duyduğum oldu...Başkalarının aklıyla hareket eden,anında gaza gelen beynini çalıştıramayan insanlar...Kusura bakmayın kızlar azcık sinirleniyorum da aklıma geldikçe .....
hoşgeldin canım nasılsın bekarmısın sende burcunu tanıt bize
idareci narmık seni
haklısın canım bende kaldıramam sinirden yanaklarım yanmaya başlarr o olayları bende yaşadım çekemeyen insanlarr seni ezmeye calışır ama kusura bakmasınlrr
bizde ezdireek göz yookkk
Nabza göre şerbet verenlerden değilim ama....
Kova burcunun dahi kadını
Şuan tam karşımda play station oynayan adam babam değilse,ve içeride uyuyan 3 yaşındaki velet kardeşim değilse yok hayır bekar değilim.
Kova burcunun dahi kadını
Şuan tam karşımda play station oynayan adam babam değilse,ve içeride uyuyan 3 yaşındaki velet kardeşim değilse yok hayır bekar değilim.
bende sinirden titriyorum
elimde değil ...kendini bir halt sananlara gıcığım, kendine kör bakanlara gıcığım, insan görünmeye çalışanlara gıcığım.
ya bak biraraya gelmişiz canımm onlarada bize gıcıkk değilmi görmezden geldikce onlar seni görmeye calışıyorlarr ya işte o fıtık ediyor insanıı
Salla ben de kova burcuyum...Seni tanımıyorum ama bir iki mesajına denk geldim...Lafı gediğine oturtan cinstensin...
Biri kocam biri oğlum bahsettiklerimin.
Zaten bişeyide net ve kısa yazamam ve hep anlaşılmam
34'den gün aldım daha
Biri kocam biri oğlum bahsettiklerimin.
Zaten bişeyide net ve kısa yazamam ve hep anlaşılmam
34'den gün aldım daha
Gedik gördüm mü boş kalmasına dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?