işde canm gelıs cad gidiş cad arasındakı sokak daa :) bizde tesaduf eserı ugradık oyuzden tam yerı hatrlayamıyorum da
hoşbuldum heraa. sohbet konularınız beni aşınca araya girmek zor oluyo bazen :))
bu arada kpss den iyi puan almak istiyorsanız iş ve sınav hazırlığı bir arada gitmez. bide evlisiniz. kendinizi sınava vermeniz çok zor. eğer çok maddi sıkıntınız yoksa bence sadece sınava odaklanın derim. eğer sınav konularında zaten başarılıyım diyorsanız o zaman işe devam edebilirsiniz.
evet evli olmak çok zorluyor, maddi olarak sıkıntımız yok sınav konularında da pek başarılı değilim demekki işten çıkmam gerekiyor gibi:) peki 2. dönem çıksam temmuza kadar zaman yeter değil mi, 88 puan almış yüce bir insan olarak yol gösterin bana:)
estafirullah naczane tavsiye benimki :) ben kursa gittim. kursta özelde çalışan arkadaşlarım vardı. bi kaç tanesi hem iş hem sınavı birlikte yürütemediği için işten çıktılar. bu sebepten başarılı olanlarda oldu. işi bırakamayanlarda malesef çok düşük puan aldılar. çünkü gerçekten kpss ağır bi sınav. sen öğretmenliğe hazırlanıyosun galiba, o sebepten hem gy gk hemde eğitim bilimleri çalışaman gerek öğrenmen gereken çok konu var. bu sınava giren binlerce kişi var ve çok iyi puan almak gerek atanabilmek için. işi baştan sıkı tutmanı tavsiye ederim. branşın ne?
şu okulu bıtırsemde kurtulsma alsamda dıplomamı
evet canım öğretmenlik ve branşım da edebiyat, geçen sene 79'la kapattı bakalım bu sene ne olacak. diğer arkadaşlarım da 2. dönem bırakmayı düşünüyor dediğin gibi aday çok giren az o yüzden sıkı çalışmak lazım. sen hangi kursa gittin canım
son alımda mı 79 la kapattı. muhtemelen ilk alımda daha yüksek kapatmıştır. o puanlara kadar düşebiliyosa sizin bölüm şanslıymış diyebilirim. ben kayserideki bi kursa gittim. kursa gitmenin çok faydasını gördüm en çokta motive olabilmek için
evet son alımda 79'la kapattı zaten diğer bıranşlara göre en şanslısı biziz, fizik gibi bölümlere kontenjan bile açmıyorlar. inşallah kurs bana da faydalı olur şimdi hem test çözüyorum hem buraya yazıyorum:) bu arada 2 defa kayseriye geldim:)