mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

merhabaalarrr efendıum gununuz aydın olsun :) evet bayadr yazamıyorummm iş güç yogunluk ve bıtanece ben :)keyfler nasıl bakalım ne var ne yokk yarenkaaa pazrtesı yarı senemız bıtıı ne cabuk gecdı dımı :) bn kocişe yarıyıl karnesı hazrladımmm çok komedik oldu

günaydın canım nasılsın ben iyiyim cok şükür nasıl hazırladınız kız merak ettim zaman gerçekten cok cabuk geçiyor

evet canım yaa gerçekten çok çabuk geçti, dedim evlenmemiş olsaydık bu 6 ay bize 3 sene gibi gelirdi:)
karneyi nasıl hazırladın kız merak ettim

merhabalr yıne benn :)
karneyı aynı karne formadında hazılardım değişen bölüm sadece derslerın adı :) geçem sitemnden ögrenci hakkındakı görüşlere kaar hersey bırebır aynıydı öğretmen de benm tebıkı eşim çok mutlu oldu :d diyo ıkıncı donem daha çok çalıp hepsını yuz yapcem

kıs sorular ver bari bende hazırlıyayım o karneden bende istiyorum istiyorum

vayyy heraaacım topiğin hayırlı olsun :) daha yeni gördüm bizim kızlarda burdaymış maşallah :)) nasılsınız ?

Hoş geldin sell :)
sende hos geldın sebnem saoll evet kızalar burda :) ama cok aktıf bı topiğmz yok ne yazıkk ki sen neler yapıyorsun bakaım :)
yap canm karnenı sende ben bıraz bol bolcu oldum ama ıkınca donemde bakıcaz son duruma :)

kız hera sen yaşıyomuydun
zati sen aktif topiği sevmiyodun.
tek başınamı takılıyosun burda
naber

bcrk mesjını yeni gördümmm evet cok aktıfı sevmıyorum ama burasıda pek bi monoton oldu :) pek fırsatım da olmuyo gırmye zaten aöf le ugrasıyorum sağlık sorunlarım oldu mblue topicde soyledım demısdı gozume saksı sapı girdi ole yuvarlanıp gıdıyorm sen ne yapıyorsn artık ne zamn gorrsn bu yazdgımı bılmıyorm ama

canım çok geçmiş olsun yaaa komik ama bir o kadarda kötü bi kaza trajikomikmi denir.Allah korumuş.
ben çok şükür iyiyim yuvarlanmadan gidiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…