Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aferım sanaayyy bi hosluk var bugun topicde bnde de hiç birinz gorunmuyodunz :) sabhdan beri :) ayy nasıl uykum waarr heee yımak var sıızn demı bnm de dolmam varr baska ne etsem kı pırasyı bıraz yakımıısm temzlıge daklıncaa :S
pattes yemeği yap kuzum sende ne saltası =)=)patates saltasımı yapsam acep evde sebzemde yok cuma gunu almadım bişi patlıcanm var bı :S
en gusli heracım mihriamaha gide gen eymklerı bitsin kalmasın yaızkk=)=)vallah 4 gunluk yemke kaldı onarısdda yerız hepımıze guzelş
ayy işte bende dolu olan masamı boşltayım dedım eccük=)=)nerelerdesz bakım masamın ustu yapılck işlerle dolu ama bnm hıc yapasım yokkk :S
yaa bnmde uykumda var boynumda ağrıo offfffvallaha aynı dert bendede var bugun sıkıcı bır gun benımde uykumn var
len bnmkılerıde yapsana sevaba gierersin hee=)=)ütüm var gıdıp utu yapayım azcık
arefe gunu yarımgun demı kuzum belkim bizde çşırız ama belli değil tatlışım ayy çlşmasak süper olur arıfe gunu hhe işleirmi hallederdim hepsini=)=)burda bır muhasebecı var oldurecem onu ya delı ettı bugun benı yagerızekalı resmen arefe gun calışıyromusunzu
gunaydın boswercım nasılsın bakımmm :)
günaydın tatlu kızlarr bugun cok mutlu olasım waaa kurtma mak bakıcaz aksam kocişimle
size resm eklılcemmm bahsetmısıdm ya pazr gunu ıhracat fazlası satn yer bulduk dıee ordan aldgm seyler
gunaydın sekeırm :)
ihracat falzası ev sus esyalrı faln bole çok hos seyler var ama bi kapı anhtarlk asma kutusu aldık çok cici bişi 17 tl bi gaztelık aldık 20 bıde bardık atlıkları 7,5 aldm bı tane zeytınlık 3,5 aldım fiyatlar cok cazip geldı bahsetııgm yer umranıyede canım bılın mı umranıyeyı