mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

kesmeyı düşünüyoruz bakalım hayrlıısı :)
ohh ıvıt annelerden otlanmakda güzel:)
ıvıt bndenz çok güllerim annem soylyınce tadlu annem bnm :)
allah kabul etsin canım, annemler kurbanı almış zaten kesmeyeceğimizi bildikleri için bize sormadılar bile:)
bayramlar geldiğinde çocukluğumdaki gibi heyecanlanmıyorum artık. bayram çocuklara geliyo bence

evet çocukken çok güzeldi özellikle kurban bayramlarında amcamlar falan erkenden gelirdi bizim evin orda kesilirdi en ufak bir ses duyduğumda hemen yataktan fırlardım ama şimdi ses çıkarmasalar da biraz daha uyusam diye dua ediyorum

evet ya bayram sevncı cok başka buyuklerın ellerı opulnmyee gıderdı hayvnn başına bayramlıklarımı gıyer gıderdım ve gun sonu kıyfet batmıs olurdu annem cok kızardı çok güzeldi eskı bayramlarmı cocuklugumzdakı bayram mı kestremedımmm seneler gecdıkceee bayram heyecanı oluyoo ama bn yaşlılarda yıne aynı o ıısltıyı goruyorum sorun bızm jenarasyondamı acaba çözemedm :)

çocukken kurban bayramı geldiğinde üzülürdüm kıyamazdım hayvancıklara :) gerçi hala öyleyim hiç bakamam, kesildiği yerde bulunamam ve iştahım kesilir sevmiyorum o etin görüntüsünü kan kokusunu

bn hayvan kesılırken illaki izlerimm başlarda izlettrmezdi annem ama bn zorla bakmaya çalısırdım Allaha ulasdgını düşünüp mutlu oluyorum ben :) iştahımda hiç kapanmaz neden se ılk gun yemeyı cok severım sadıstım galıba bıraz :d

Giderdik hayvanlrın yanına onlara bakardık yenı kıyafet elıaz hemn kalktıgımızda yenı guzle elbıselerımız gıyer dolasırdık ben hpe heycanlanırdım sımdıhıccc heycanlanmıyroum eskı bayramlar daha gzueldı

yarenka güle güle :79:
eskiden bayram demek yeni kıyafetler ve harçlık demekti şimdi kıyafet almaya bile hevesim yok. sorun bende galiba :89:

bu arada yeni smilyler gelmiş bayıldım hepsine :78:

hepsini indirip msnimde de kullanıyorum. arkadaşlarım bayılıyo,onlarda benden çalıyo:81:

yaa bn kurtma mak almkdan vaz gecdır makına renklerı doldurup cmsrları kucultuyormus bide cok ses yapıyorumus netde ole yorum yapmıslar ,:S

nann az önce bana sormadınmı heraaa
sen asmaya devam et
msn eklesene nan

yakalandımmm bcrk şirketde msn programı kılıtlı cnm ondan ekleyemedm evden eklerım :)
yaaa şimdi anemle gorsdum oda dedıkı bnm tanmdgm bı arkdas da aldı kullnaamdı alma dedii bnde talıhsız kuss şimdi problem yaşarım ondan almıyım dıe karra verdım sımmdılkk vaz gecmesem kararımdan

bnden once baska talıplılerı varmıss herkesde memnun degıl catr catr kullnıyoo neyse su donm gecsınde yıne gundemem getrrm bn ne guzel kocısle alckdık bana doum gunu hedayesı biraz daha ıncelim ürünleri de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…