mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

merhabaalarrr efendıum gununuz aydın olsun :) evet bayadr yazamıyorummm iş güç yogunluk ve bıtanece ben :)keyfler nasıl bakalım ne var ne yokk yarenkaaa pazrtesı yarı senemız bıtıı ne cabuk gecdı dımı :) bn kocişe yarıyıl karnesı hazrladımmm çok komedik oldu :KK70:

merhabaalarrr efendıum gununuz aydın olsun :) evet bayadr yazamıyorummm iş güç yogunluk ve bıtanece ben :)keyfler nasıl bakalım ne var ne yokk yarenkaaa pazrtesı yarı senemız bıtıı ne cabuk gecdı dımı :) bn kocişe yarıyıl karnesı hazrladımmm çok komedik oldu :KK70:

günaydın canım nasılsın ben iyiyim cok şükür nasıl hazırladınız kız merak ettim :KK52: zaman gerçekten cok cabuk geçiyor

evet canım yaa gerçekten çok çabuk geçti, dedim evlenmemiş olsaydık bu 6 ay bize 3 sene gibi gelirdi:)
karneyi nasıl hazırladın kız merak ettim

merhabalr yıne benn :)
karneyı aynı karne formadında hazılardım değişen bölüm sadece derslerın adı :) geçem sitemnden ögrenci hakkındakı görüşlere kaar hersey bırebır aynıydı öğretmen de benm tebıkı :KK70: eşim çok mutlu oldu :d diyo ıkıncı donem daha çok çalıp hepsını yuz yapcem :KK70::KK70:

merhabalr yıne benn :)
karneyı aynı karne formadında hazılardım değişen bölüm sadece derslerın adı :) geçem sitemnden ögrenci hakkındakı görüşlere kaar hersey bırebır aynıydı öğretmen de benm tebıkı :KK70: eşim çok mutlu oldu :d diyo ıkıncı donem daha çok çalıp hepsını yuz yapcem :KK70::KK70:

kıs sorular ver bari bende hazırlıyayım o karneden bende istiyorum istiyorum

canım sorular yokdu aynı boyle birşey di :) $sevgiliye-karne-vermek_42013.jpg

vayyy heraaacım topiğin hayırlı olsun :) daha yeni gördüm bizim kızlarda burdaymış maşallah :)) nasılsınız ?

Hoş geldin sell :)
sende hos geldın sebnem saoll evet kızalar burda :) ama cok aktıf bı topiğmz yok ne yazıkk ki :KK43: sen neler yapıyorsun bakaım :)
yap canm karnenı sende ben bıraz bol bolcu oldum ama ıkınca donemde bakıcaz son duruma :)

kız hera sen yaşıyomuydun
zati sen aktif topiği sevmiyodun.
tek başınamı takılıyosun burda :KK60:
naber

bcrk mesjını yeni gördümmm evet cok aktıfı sevmıyorum ama burasıda pek bi monoton oldu :) pek fırsatım da olmuyo gırmye zaten aöf le ugrasıyorum sağlık sorunlarım oldu mblue topicde soyledım demısdı gozume saksı sapı girdi :KK70::KK70: ole yuvarlanıp gıdıyorm sen ne yapıyorsn :KK70: artık ne zamn gorrsn bu yazdgımı bılmıyorm ama :KK70:

canım çok geçmiş olsun yaaa komik ama bir o kadarda kötü bi kaza trajikomikmi denir.Allah korumuş.
ben çok şükür iyiyim yuvarlanmadan gidiyorum işte :KK1:

X