mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

ya test çöz ya da buraya yaz :) ders zamanı kafanı sadece derse ver. sürekli net başında olmanı tavsiye etmem :) iyi bir kursa gidersen kesin faydası olur.
kayseride akrabanız mı var?

zaten sürekli net başında değilim akşamları genellikle test çözüyorum ama dünden kalma birkaç sorum vardı onları şimdi yapıyorum. eşim kayseri askeri hastanede askerlik yapmıştı onu görmeye gelmiştim tabi o zaman eşim değildi:)

o zaman kayseriyi kesin güzel hatırlıyorsundur :))

hadi ya evlenince heyecan bitti mi yoksa :)) bu arada kaç yaşındasın?

23 yaşındayım canım. evlenince her şey meşru olduğu için heyecan kalmıyor tabi:) o zaman ailemden gizli gitmiştim okulla ankaraya gidiyorum falan demiştim binbir çeşit bahane bulmuştum yani gizli gitmenin verdiği korku ve heyecan bayağı güzeldi

Valaha oyle akşam 7 gelıyom yemek evı toplama sunu yap esım gelıyom yemek ye ondna sonra zaten uyku gelııyor napcaz bu aöf yi ya

evliykende heyecan sürse ne güzel olur dimi :) sırf bu yüzden evlenmiyorum dermişim

bu arada başlığın ablası ünvanını almış bulunmaktayım

evliykende heyecan sürse ne güzel olur dimi :) sırf bu yüzden evlenmiyorum dermişim

bu arada başlığın ablası ünvanını almış bulunmaktayım

evliliğin de ayrı heyecanları oluyor ama bekarken yaptığın kaçamaklar kadar korkutmuyor:) sen kaç yaşındasın ki

Evlıykende heycan bıraz bıtıyor ama gıne esınlede cok guzel yerlere gıdıyon heycan yaratılıyor

kızlar şaka yaptım zaten :)) doğru kişiyle yapılan evlilik her zaman güzeldir. ben 27 yaşındayım :82:

bn geldımmmmmmmm
ohh bne güzel çeneler düşmüşş :)
Alalha herkese hepmıze hayrlı sonuçlar ve annemn duasıylaaa ' Allah kalemın ucunu dogru cvblara gotrsun ' :)
yarenka sız kurbn kesmeyı dusunuyormusunz cnm ?
geldım mıhrımahhh ıvıt ya zamn darlığı cekıyorum ıs artı ev artı eş zorr gıderdekn buna bıde aöf eklennınceee çok daha zor oluyo :) heyecan bıtsede gece kocişle uyumann keyfı bı başka bıde yatmadan dedıkodu yapılıyo ya bayılıom ona

kızlar şaka yaptım zaten :)) doğru kişiyle yapılan evlilik her zaman güzeldir. ben 27 yaşındayım :82:
evet gerçekten doğru kişiyi bulmak çok önemli, zıtlaştığın biriyle aynı evde yaşamak kabus olur heralde

yok canım ya kesmiyoruz annemlerden otlanırız:) şimdiden ne kadar vereceğini söylüyor bile. siz kesecek misiniz

kesmeyı düşünüyoruz bakalım hayrlıısı :)
ohh ıvıt annelerden otlanmakda güzel:)
ıvıt bndenz çok güllerim annem soylyınce tadlu annem bnm :)

Bizde kesemicez artık bizde seneye kzı heraaa dun aradıgımda kımın dedıkodusunu yapıyrodunuz bakalım

bayramlar geldiğinde çocukluğumdaki gibi heyecanlanmıyorum artık. bayram çocuklara geliyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…