mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

Ben geldım hera sende frenle kusum kendını bende senın gıbıydım bekarken yemınkı frenlerıdm gecen sadece bır bot aldım sadece bıde bu pazar catler varya papuccuda 30 tl kardeşlerımalmıi scoterden 120 tl

Pendepemdıkten aldımelbıse 40 tl o dun gosterdıgım grı vardıya o sıyahıda 30 tl aldım dugundne once 2 takım elbısemıde kayınvalidemler aldılar dugunluk nısanlıktı 1 kerre gıydım dah onlarında gıyerım

kıslar ben cıkıyorum biraz yorgunum aksama gelirim görüşürüz yine öpüyorum hepinizi

gülpmbecım kendıne yiibk cnm bide türk kahvesi patlat ohh miss gibim iç=)=)

mıhrımah ohh hayt sna gusel lan

mihrimah len ypıtında yemedık mı kıs=)=) hepsindende yedık valla ellerıne sağlık hepside güzldii vallaha=)=)

nie hyt sana gusell ne iblim güsl işte nan=)=)

evet ayso can frenlemem lazm ama bakalımm :) mblıuecm bn begendm bıuze geldıgınde gosterırımm bakarsın bıı ? ayrıcana bn grı aldım surda gıycem 3 4 ay eskırse seneye baska rengını alırım bıde cızme alcaammm bakım güzel bulrsam

kusum elelrın dert gormesın bnmkı dıo ne cok yıdık dıe onlarıda getrseydın patlıcakdık herlde gülpembcm ıyı dınlenmeler sana cnmcım

mihrimh gülümm heranın işi vardırr gitmiştir işinin başına bnde işimvarda boyun ağrısından bakamadım oy akşm bide pazar gidicem tabi toplanmazsa çıkış saatime=)=)

ayyy bi hosluk var bugun topicde bnde de hiç birinz gorunmuyodunz :) sabhdan beri :) ayy nasıl uykum waarr heee yımak var sıızn demı bnm de dolmam varr baska ne etsem kı pırasyı bıraz yakımıısm temzlıge daklıncaa :S

patates saltasımı yapsam acep evde sebzemde yok cuma gunu almadım bişi patlıcanm var bı :S

nerelerdesz bakım masamın ustu yapılck işlerle dolu ama bnm hıc yapasım yokkk :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…