mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

burda bır muhasebecı var oldurecem onu ya delı ettı bugun benı yagerızekalı resmen arefe gun calışıyromusunzu

Aferım sana
patates saltasımı yapsam acep evde sebzemde yok cuma gunu almadım bişi patlıcanm var bı :S
pattes yemeği yap kuzum sende ne saltası =)=)

vallah 4 gunluk yemke kaldı onarısdda yerız hepımıze guzelş
en gusli heracım mihriamaha gide gen eymklerı bitsin kalmasın yaızkk=)=)

nerelerdesz bakım masamın ustu yapılck işlerle dolu ama bnm hıc yapasım yokkk :S
ayy işte bende dolu olan masamı boşltayım dedım eccük=)=)

vallaha aynı dert bendede var bugun sıkıcı bır gun benımde uykumn var
yaa bnmde uykumda var boynumda ağrıo offfff
ütüm var gıdıp utu yapayım azcık
len bnmkılerıde yapsana sevaba gierersin hee=)=)

burda bır muhasebecı var oldurecem onu ya delı ettı bugun benı yagerızekalı resmen arefe gun calışıyromusunzu
arefe gunu yarımgun demı kuzum belkim bizde çşırız ama belli değil tatlışım ayy çlşmasak süper olur arıfe gunu hhe işleirmi hallederdim hepsini=)=)

merhaba kıslar ben geldim nasılsınız yarın yokum öğleden sonra gelicem eve görüşüyoruz öpüyorum sizleri

mbluecum bayramda burdayız zaten eşimin 1 gün tatili var normalde burda tatil yok biz alman tatillerini yapıyoruz

iimiş canım taksitler hayırlısı ile ödersiniz hayırlı olsun eviniz

gunaydın boswercım nasılsın bakımmm :)
günaydın tatlu kızlarr bugun cok mutlu olasım waaa kurtma mak bakıcaz aksam kocişimle
size resm eklılcemmm bahsetmısıdm ya pazr gunu ıhracat fazlası satn yer bulduk dıee ordan aldgm seyler

aa atamıyorum yaaa usb uymuyo yenı tele 1 santımle :) puff nıyse untmazsam akşam atarımm :)

günaydın kızlar tamma mblue cım sen yola ben utunu yaparım,bende dun fena yorgunluk vardı uyumadık hıc bugun sok sıkıcı bır gun olucak kesınlıkle ogleden sorna vakıt gecmicek bende doğal kurutma makınası var SOBA KOY YANINA OHHHHH

sanada gunaydın canm anaaa nıye patlattılr kı canmmm ? ahh cnm kıyammm yaaa dun bn gıttım eve ustumu degstrdım serdım totomu yattım walla bişi ypmdm aksam bulsk mak calısdrmısdım dun sabah kaklktım mak bosaltım yenılerını koydum evı topladım size resm cekdım ama usb yuzunden acılmadı :S

mıhrımah cevap yazdgn kısım varya cvplanın yannda gelişmiş cevap kısmı var orayı tıklayınca gülen yuzun yanın da ataç resmı var oryaı tıklıyorsun ordakı sekmeye tıklayıp resım yukle dıyon pcden resm secıyon ve yukluyon pencereyı kapt dıon bu kadan canım :)

Bende akşam eve gittim.Yemeklerim vardı ısıtık yedik. çamaşırlarım vardı balkonda onları toplayıp katladık.Bugün için yemek yaptım. Ananeme indim biraz haftasonu temizlikten gidememiştim.Kiracıları kiralarını getirmiş ama birninkini bulamıyor deli olmuş.Dedemde kaybettin paraları diye üstüne gitmiş çok.Dedim anane getir birlikte bakalım.Buldum paraları evden çıkarken hala bana dua ediyordu :)
Sabahta ezanları duydum birdahada uyuyamadım.

Hera bende kurutma makinası bende istiyorum.Yazın iki saatte balkonda çamaşırlarım kuruyorda kışın sorun oluyor.

Son düzenleme:
oo ne güzel boswercım hayr duası almıs oldunn :) ohh bıtmıs senn ışlerrr :)
yaa bnm balkon kapalı yazn bıle assam ne ıkı saatı 2 gunde zor kuruyooo hele kıısn bı hafta akalıo zaten o kadr surede tekrar tozlanır bakalım bı dıyorum gereksız mı dı bıde dıyorum lazımm almaya nıyetlendık tya gole yasrm artık gel gıtt

günaydın kızlar...
kız hera ihracat fazlası şeyler nerde satılıyor biz de gidip bakalım gerçi eksik bir şey yok ama yine de bakarız:)

gunaydın sekeırm :)
ihracat falzası ev sus esyalrı faln bole çok hos seyler var ama bi kapı anhtarlk asma kutusu aldık çok cici bişi 17 tl bi gaztelık aldık 20 bıde bardık atlıkları 7,5 aldm bı tane zeytınlık 3,5 aldım fiyatlar cok cazip geldı bahsetııgm yer umranıyede canım bılın mı umranıyeyı

bilmez miyim canım o tarafta oturuyordum evlenene kadar, ümraniyede nerde peki

buyuk beden kıyafet satan bı yer varya oradakı sokakdan yukarı dogru cıkıyon ıkı caddenın arasında düz sokak varya işde orada arada bı yer oldugu için anmlatmkda zorluk cekıyorum normlde 75 tuttu dedım o kadr sey aldık bı ındırım yaprmısınz adam 5 tl ındrm yaptı bıde yaprk deenn de servıs tabagı hedıye ettı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…