hmm yaşş kaçtı =)=) olur olur daha var vakit demkki hayırlsı dıelım bunund aiçinde inş.=)=)yok değilim. ufuktada evlilik görünmüyo henüz
bak kocacında kedı gibim olmş kuzum=)=)Kocacım sizgıttınız koltukyta uyuömusbendemutfagıu topladım onun kaldırım oyatttı sonra ben odayı supourdum falan 11 bucuktıu sabhta 6:45 kalktım
oh ne gusel nan boyna temızlık yapabilion ben hftda bır zor ypıorum kocişim sapğolsun yptırtmıo nesem hadi hayırlsıı dıom kuzum kurtma alır belkım kımbuılır=)=) sonra ben sana getıcem çmşırları kurt dıe ehehehhehueve gıdınce temzilk yapıcam temzlık yapınca ev temz olunca mutlu oluyorum cmasrlarım kurumusdur ınsalh onları asıcamm :) kocem bana kurtma makınası alsın doum gunmdee yaaa olmuyo bule
len çok sıcak geldi eve gititm dirk t girdim batnıyenın altını sbbhta evim sıcaıcktı gaz açık olunca baklım kaç gelcek bu ay pufff glr bugun yarında o terbıyeız fturamız=)=)Ama kedı gıbı oldunuz
kesnlıkleee gülpembecikkkkk bnde her ay dıyom bu ay yapcem dıe ama olmuyo ınsallh bu ay devreye sokcagm o konuuy :) ellerıne sağlıkkk ohh mıs gıbın olmusdr her yer
gülpmbecım güle güle krlt evını cnm=)=)
aa gulpembee bn o kadr uzun tutsam arayı ev pislikden girlmez her hal :S mble bişi yazdm mıhrımaha da yazdm nıe görmuyonz siz benı bakım :) getir canmmmm kurtuturkkk:)
evet bndenz cım bız mıhrımah mblue ve ben liseden beri arkadasz yaslarrımz da 21.9 mbluye ve ben kasım 13 ve 16 snda 22 olcaz :) biz erken yaştaaa evlendık kocişlerimiz knadrdı bizi bnde 25 den once dusunmuyorum ama sevnce erken odlu :) herseyın hayrlısı oncelikle :d