mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

kız ucuz 3 tela yada 4 telaa daha da ucuz olabileerrr hemde parfumlu ben beendm yane ne kadan attınz bakammm mıhrımahhh on muhasebenizi tutcam sizinde

Ya bızde arabada yokya bıraz zor olur am denemeye calıssayım sansımı asıl bzı bayramdna sonra gıdke gezmeye

ohh mıhrımahçım bizde her ay 400tl açıkoluo nan napıosak okadan parayı dicemde =)=) zaten 400tl benzıne 350tl arba taksıtıne gidio klnlarda eşya taksiti ve ev gideri of bee ayy totomuzu toplayamadık len oln brkmişlrımıze oluo hee=(=(

Son düzenleme:
Bızm dugundenpnce evın borcların bıtrıık sagolsun kayınpederlerım bıze borc bırakmadı sadece tv borcu var bızım uzerımızde bıde araba taksıtı var kredı cekmış kocıs benım son taksıtleır var onu oduyrouz

ayy bnm elbıse merkımm bı son bulsaaa meblag yukselıcekde daha gecen hafta sultanebeylıne gıttık 2 tane kıslık ust 1 tane pantolon aldımmm bu pazar yıne cıkdım elbıse aldm bayramlıkkk kıyfet konusunda kendımı frenleyemiyorum bıde abur cubur konusundaa

tamam mıhrımah hatunn sana kolay gele arife gunnde ııznlımısınz bakım siz ?

Allaha şükür üçümznde değil gülpembecımmm kayınpederlerimz sağolsunlarr :) biz ayrıca tokıye basvurduk ordan ev cıkdı orayaı odıcez :)

gülpmbecım hepiimizin kendı evı cnm=) çokşükür

hera nan nekaddr byıldım kıyft alışverişine bu ay bakem

cok güzel kıslar evlerinizin kira olmaması evede girmeniz cok iyi bizde ev almayı düşünüyoruz nekadar ödiceksiniz taksitleri

pantolon 15 hırka 20 orgu uzun bişi aldm 33 bıde elbise 50 tl bıde bot aldım 30 tl :Stoplam 150 tl cık bide kocie gomlk ıkı tane 30 tl

hera nan bende bot alcam ama 30tllik bot nasıl olurkı ttlım hemn bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…