Mutluluk için iç güzellik mi önemlidir dış güzellik mi?

Aynen canım tecrübeli insanlar biliyo bazı şeyleri..yakışıklı oluncada gerçekten insanın içi rahat etmiyo ona güvensem bile artık zaman kötü olduğu için acaba aklını çelecek birileri olucakmı diye düşünüyorum sürekli oda beni ayrı strese sokuyo tabiki..Benim yanımdayken o kimseye bakmıyo ama bayanların ona baktığını görünce ben rahatsız oluyorum bu sefer ona patlıyorum o tabiki benim dikkatimi çekmiyo gözüm senden başkasını görmüyo diyo ama sonuçta hep yanında ben olmuyorumki acaba yanında yokkende ölemi davranıyo diye düşünüyorum

sevdigin insan zaten yakısıklı gelir farklı bir duygu illa birilerinin yakısıklı demesine gerek yok sen onda farklı birseyler gorursun sevdigin icin kimseye sırf yakısıklı diye asık olmadım acıkcası...kim ne derse desin en guzeli ic guzellik cunku bir omur boyu o insanın huyu iyise mutlu yasayabilirsin...ama sevmedigin birininde sırf huyu iyi diye birlikte olma...

Dış güzellik hoş şey, gözü şenlendirir ama doyması gereken bu anlamda göz değil kalptir. Sen 2. bir kişiyi ihtimal olarak düşünüyorsun, bunun sebebi bahsettiğin yakışıklı kişinin senin sanırım sadece gözünü doyurabilmesi. Eksik kalan kalbini de o 2. kişi tamamlıyor gibime geldi.

Sadece ilk bir 5 yıl falan yakışıklı sevgilim var diye övünebilip bir ömür bütün sorumlulukları omzunda mı taşımak istersin?

Yoksa bu 2. kişinin senin için dünyanın en yakışıklısı olmasını tecrübe ederken bir ömür bu kişi tarafından el üstünden tutulmak mı istersin?

Karar senin...

yanii tabiki 2.seçenek daha cazip çünkü evlilikte bütün sorumluluğu omzumda taşımak bi bayan olarak oldukça ağır geleceğinden dolayı ozaman yakışıklılığıda gözüm görmez herhalde

erkek olsan derim ki gözünü hos gelen bayan daha önemli ilk siradadir tabikiii =)
Ama bayanlar hissiyati cok yüksek her seyde her konuda öyle tatmin olup mutlu oluyorlar erkeklerle en ters düstügümüz sorunda bu degilmidir?
yakisikli gördükmü allah sevdigine bagislasin diyip geceriz ancak
kadina deger veren adami gördükmü ne güzel allah banada böyle es nasip etsin deriz hep
Ruhunun tatminligi yaninda gezdiricegin Ken den daha önemli
Ama olmuyorsada olmuyordur zorlamanin anlami yok tabi

iç güzellik çok önemli.
büyüklerimiz ne demiş;

yüzü güzele 40günde doyulur da
huyu güzele 40yılda doyulmaz

amaaaa hayatımı geçireceğim insanın yanıma yakışması da gerekir.
gözüne çirkin görünen birisiyle beraberliğin ne derece sağlıklı olur bilemem...

senin yazdığın sorununa cevap verecek olursam da; ikisi de sana göre değil...
şu anki sevgilinden ayrılmalısın bence, bunu önceki konunda da söylemiştim canım...
ama o huyu güzel olan kişiyle belki zamanla yakınlaşırsınız, onu zamana bırakmalısın...

hem dış görünüş açısından sana hitap etmeli hemde ahlak yönlünden tatmin etmeli diye düşüyorum..

ikiside önemsenecek ve es geçilmeyecek bir olgu.. evlenince çook önemli oluyor.. ben çok kişisel gelişim ve evliliğe dair kitaplar okurum orada geçen nasihatlerde aynen böyle diyor..

ayrıca güzellikte görecelidir illa manken gibi olması gerekmiyor bana göre dünyada nişanlımdan daha yakışıklısı yok ama başkası hiç öyle demiyor sana göre öyle diyor...zaten bana göre olmalı görünce heycanlanmalıyım azcıkda sorumluluğunu bilsin tamamdır..dört dörtlük mü hayır..kusurları var tabii..ama öylesini kim kaybetmiş biz bulalım..az aşık olacaksın azda taktir edeceksin sonrası öp başına koy..

ikisinide tercih etmemelisin..

saol canım..görücem artık zaman göstericek bazı şeyleri..Hayat ummadığım anda ummadığım şeyler çıkarıyor karşıma bazen herşeyden herkesten okadar bunalıyorumki hiçbir tercih yapmadan kaçıp gitmek istiyorum uzaklara ama yapamıyorum tabiki..
Derdimide pek kimseyle paylaşmam sadece sizlerle paylaştım..Derdime ortak olduğunuz için teşekkür ederim hepinize düşüncelerinizi paylaştığınız için..

Bana göre güzellikmiş , yakışıklıkmış zerre kadar önemli değil
Adam olmalı karşımdaki insan , onun yanındayken mutlu olmalıyım
Ama senin yerinde olsam ikisinide seçmezdim , kendime eş olarak
Neden dersen ikisinden de emin değilsin
Sana göre biri yakışıklı ve sorumsuz , eee bundan hayatta ne eş ne baba olur
Öteki çirkin ama iyi bir eş olabilir gibi , bunada inanma derim , yaşamadan iyi birisi olduğunu anlayamazsın
Seni şimdi sever , çünkü elde edememiştir , ama sonra senden emin olunca o iyi adam kurt adam olur..

Haklısın canım artık iyi denilen insanlardan bile emin olunamıyor.Hele erkeklere hiç güvenilemiyo başta kendini iyi gösterip daha sonra gerçek yüzlerinide gösterebiliyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…