güzellik göreceli bi kavram, güzellik bakan gözdedir diye bundan derler ya
hem bi insanda ikiside olabilir, güzeller sorumsuzdur, çirkinler çok iyidir diye bişey yok
hatta çirkin görünenler içinde kötü olanlar için kötü olduğunu anlatmak için içi dışına vurmuş derler
senin olayına gelince bence bu iki adaya güzel, çirkin olarak bakma, bence ikiside sana uygun değil
yakışıklı olan sorumsuzmuş, eee diğerinede sen arkadaş gözüyle bakıyomuşsun, bence öyle bakmaya devam et, yani onunda hakkı bi kadın tarafından gerçekten arzulanmak, sanırım bu hissi sen ona veremeyeceksin, çünkü o gözle bakmıyorsun, bu ona büyük haksızlık olur
ayrıca erkeğin kısa olmasında bi sakınca görmüyorum ben, insanların dış görünüşerinden ziyade karşılıklı hislerdir önemli olan
yoksa senin çirkin buludğun bi adamı başka bi kız çok yakışıklı karizmatik görebilir
Ben de fiziksel olarak kendimden daha geride biriyle nişanlandım
İç güzellliğe önem verdim
Zamanla bu insan bana dünyanın en yakışıklısı gibi görünmeye başladı
Ondan başka bir erkeği hayal bile edemiyorum yanımda
İnşallah bu yaz da kavuşacağız
İlişkimize ilk başladığımızda ona karşı böyle yoğun duygularım yoktu, biz arkadaştık
Ondan zaman istedim ve zamanla da dediğim gibi aşık oldum
Bence diğer adamdan ne olursa olsun ayrılın
Ondan size yar olmaz çünkü çok bencil bir yapısı var
Diğer kişiyle bir ilişkiye başlarsanız da açık açık ona alışmak için zaman ihtiyacınız olduğunu söyleyin
Belli bir süre geçtikten sonra kendinize sorun "Ben bu adamla aynı yatağı paylaşabilir miyim"
Cevabınız evet olursa aranızda cinsel çekim var demektir
söledikleri çok mantıklı..ama eger azda olsa görüntüyü önemsiyosan bir zaman sonra yakışıklı güzel istemeye başlarsın.bence acele etme herşeyiyle sana tam gelen birini mutlaka bulacaksındır..Ben de fiziksel olarak kendimden daha geride biriyle nişanlandım
İç güzellliğe önem verdim
Zamanla bu insan bana dünyanın en yakışıklısı gibi görünmeye başladı
Ondan başka bir erkeği hayal bile edemiyorum yanımda
İnşallah bu yaz da kavuşacağız
İlişkimize ilk başladığımızda ona karşı böyle yoğun duygularım yoktu, biz arkadaştık
Ondan zaman istedim ve zamanla da dediğim gibi aşık oldum
Bence diğer adamdan ne olursa olsun ayrılın
Ondan size yar olmaz çünkü çok bencil bir yapısı var
Diğer kişiyle bir ilişkiye başlarsanız da açık açık ona alışmak için zaman ihtiyacınız olduğunu söyleyin
Belli bir süre geçtikten sonra kendinize sorun "Ben bu adamla aynı yatağı paylaşabilir miyim"
Cevabınız evet olursa aranızda cinsel çekim var demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?