Mutluluğu 2 dəfə boşandıqdan sonra eyni kişi ilə 3-cü dəfə evlilikdə tapmaq...

Peki ya siz 3cü defa evlənirmiydiniz??? P.S: aynı kişi ile)

• Ankete Katılan
    731
Sevgili Brilyant o adam intihar etmeyecekti biliyorsun değil mi :) dikkatini çekmek istemiş, sana vicdan azabı yaptırmak istemiş. Bana kıyamaz diye düşünmüş ve haklıymış :) umarım güzel bir hayatın olur. Madem dersini aldın bundan sonra sende çevrendeki genç kızları erken evlilik konusunda uyar ve ayakları üstünde durmalarına teşvik et. Mutluluklar :)

Evlənmə dairəsindəkilər bir daha boşanmak için gəlirseniz asla sizi boşamayız dedilər)) Sizi evləndirib boşandırmakdan yorulduk dedilər))

Buna çok güldüm. :) Sanırım sizin sorununuz çok genç yaşta evlenmiş olmanız.olgunlaştıkça sorunlarınız da azalacaktır inşallah.

Dama çıkıp atlaram ha!
Diyen adamlar bana pek mantıklı gelmiyor...
benim felsefem insan sevdiği için yaşamalı ve sevdiğini güzel yaşatmalı...

Cesaretine de hayran kaldım boşanıp aynı adamla 3.kez evlenmek bilemedim ben yapmazdım sanırım...

Umarım asla pişman olmazsın ve çocuk konusunu ertelemeni tavsiye ederim...

Hep mutlu ol❤

Ben de o bildirim olayını çözemedim. Kazenin mesajını da kaçırdım :)

Kazen in mesajı 2. sayfada .
Sanırım olası forum dili Türkçe dir şeklindeki eleştiri ve şikayetlerin önüne geçmek istedi .

bir kere olmadiysa hadi ikinci sansi bir nebze anlarim iciniz rahat olsun diye ama 3 fazla.. fuzuli.

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konunun ozelligi ne ki bildirim gelmis?

Artık konulara bildirim mi gönderiyorsunuz ?

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ??

Açıkcası özür dileyerek yazılar ters oldugu için okuyasım gelmedı.

Umarım mutlu olursun.

Açıklamayı okursanız nedenini anlarsınız.

Sevgili olmanız gereken dönemde evlenmişsiniz ve sevgilimin döneminde yaşanacak ayrılma ve barışmaları evlenip boşanarak yaşamışsınız. Ama o tokat olmasaydı keşke. Ben affedebilir miydim bilmiyorum. Umarım her şey iyi olur sizin için.

Aynı derede iki kere kere yikanilmaz ..değil üç ,iki bile olmaz ..şans verdiğim adam bunu degerlendiremiyorsa onun sorunu .isterse gökdelenden atlasın ..

Konuyu zorda olsa okudum.

“Çok seviyor çok kıskanıyor bende seviyorum aşkını dağlara yazacak çatıdan atlayacak çocuk istiyoruz dünyayı geziyorum “ Türevindeki sosyal mesajlarınızın ardında ki derdinizi anlayamadım.?

3. Defa aynı kişiyle evlenmeyiz sonucu çıksa boşanacak mısınız? Bu anket neden açıldı ? 3 defa aynı kişiyle evlenecek kaç üye daha var ? Kafamda deli sorular :)

Chox sagol. Allah her kesi xosbext etsin amin inshAllah. Biz de daxil

Ya ne kadar tatlı yazmışsınız, bayıldım tabirlerinize.. "Yoldaşım" ne güzel bi ifade :))

Dilerim çok mutlu olursun güzel kardeşim
Choooox teshekkurler. Aha bizlerde eshim evezinde yoldashim yeni heyat yoldashim ifadesi ishlenilir. Mentiqce chox uygun duzgun kelimedir. Heyat yoldashim heyatimin yoldashi

Aybalam, seni üzmek istemem de Allahın hakkı üçtür mantığıyla evlenmeyeydin keşke. 2 kez şans vermişsin zaten, üçüncüde değişeceğine ben pek ihtimal vermiyorum. Can çıkar huy çıkmaz derler, kaldı ki böyle aşırı tepkiler veren insanlar seni hep yorar, sağlıklı bir ilişki yaşayamazsın. Hakkında hayırlısını dilemek isterdim ama buradan bana pek hayır görünmüyor. Kusuruma bakma.

Evvelce qeyd edim ki, yeni qeydiyyatdan kecmishem ve hansi forma ne cur yazilar daha yeni yeni basha dushurem. Men yorum yapmaniz uchun teklif ya da sorgu gondermirem. Beli evlenmishem peshman da deyilem inshallah Allah peshman da etmez sadece menim bashima gelenler etrafimda tanidigim kiminse bashina gelmeyib. Bunlari sizlerle paylashib sizin fikirlerinizi almaq mene maraqli geldi. Bu qeder sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…